Jump to content

sonik77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sonik77

  • Ημ. Γέννησης 19/09/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Mobistar - Βέλγιο

sonik77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! φένεται να είναι ακριβως οτι έψαχνα! :)
  2. Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να περάσω ξανά το λειτουργικό που είχε η συσκευή στην αρχική του κατάσταση? δλδ την εκδοση froyo 2.2 αν θυμάμαι καλα. :confused::confused:
  3. Ολα εντάξει !!! Πηρα backup, εκανα format στην κάρτα, wipe data, εβαλα μόνο το update.zip και το πέρασα μια χαρα !!
  4. Ρε παιδια εχεις κανεις καμιά ιδέα γιατί οταν πάω να περάσω το update.zip 9.4 του κυρίλλου σε recovery mode, μου βγάζει cannot mount sdcard?? Δεν μπορώ με τιποτα να περάσω το update!! help.......
  5. Thanks !! τωρα είδα κ γω το note2 στο xda που το λεει και ο ίδιος.... Υπάρχει όμως πρόβλημα... στο recovery mode οταν επιλέξω select zip from sdcard που γραφει οτι δεν μπορει να κάνει mount την sdcard.... καμιά ιδέα ???
  6. Καλημέρα και απο εμένα! πέρασα εχτές την ROM V9.0 του κυρίλου . Πως μπορώ να πάω στην 9.4? Εννοώ οτι δεν βρίσκω να κατεβάσω τα updates 9.1 - 9.2 - 9.3 Βρήκα την 9.4 και την κατέβασα αλλά μπορώ να βάλω κατευθείαν αυτή?? ΥΓ. Φίλε Kyrile έχεις κάνει ΣΠΟΥΔΑΙΑ πράγματα !
  7. Φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το είχα κάνει ΚΑΙ αυτο! ! ! Ομως μολις τώρα ανακάλυψα κάτι .... Κολάει στα mp3 που εχω κατεβάσει απο το youtube σαν mp3 με το πρόγραμμά TubeMate που βρήκα στο market!!!! Βάζω τώρα διάφορα mp3 Που εχω απο το pc και πετάει!!
  8. Απο εχτες εχω το εξής θέμα.... Βαζω ενα mp3, ξεκινάει, και μετά απο λίγο δίνει μια δόνηση, μετά απο 3-5sec αλλη μια διπλή δόνηση και τέρμα... κολλάει και σταματάει... :wacko::wacko::wacko: η συσκευη ειναι με froyo2.2 εδω και ενα μήνα περίπου. Δοκίμασα format την sd αλλα τίποτα. Εβαλα καινούρια sd αλλά πάλι το ίδιο. Δοκίμασα με άλλο player (winamp) το ίδιο... Καμια ίδεα? ? ? :thanks:
  9. Αυτό ήταν ναι.... Αλλά να θυμάσαι και την σελίδα!>>>:blink::blink::blink: :thanks::thanks:
  10. Παιδιά κάποιος αν ξέρει... Περασα πριν απο καμια ωρίτσα το android 2.2 οπως λένε οι οδηγίες στην πρωτη σελίδα. Ολα καλά. Το κινητο πάει μια χαρα, τα apps τρέχουν αλλα.... παίζει μόνο GSM..... δεν κάνει σύνδεση Data... ουτε 3G ουτε τίποτα... Τσεκαρα το data network mode και ειναι ON. Καμιά ιδεά ? ?:thanks:
  11. Καλημέρα σε όλους. Την δευτέρα παραλαμβάνω το Galaxy 3 και με αυτά που διαβάζω εδω πραγματικά ανυπομονω να το πάρω στα χέρια μου! φένεται οτι η συσκευή ειναι ο ορισμός του value for money! :D
×
×
  • Create New...