Jump to content

illeont

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by illeont

  1. Ελληνικα πως μπορω να βαλω? Κατεβασα κ μια "κουζινατη", οπως λες, αλλα πως τη φλασαρω? Ειναι ενα zip αρχειο με 5 φακελους μεσα: data, meta-inf, script, system, updates.
  2. Ωραια, Που μπορω να βρω ρομ με ελληνικα για pda:i897ucjf6 και pda:i897ucjh7
  3. Απ' ο,τι καταλαβα πρεπει να βρω συγκεκριμενη ρομ για το συγκεκριμενο firmware, σωστα? Απλα θελω να ειναι ελληνικη. Σκεφτομουν για την επισημη αφου κ το captivate ουσιαστικα galaxy s ειναι. Ενα htc touch pro2 της t-mobile που ειχα με ενα απλο hard spl επαιρνε την official ελληνικη της htc, παρολο που δεν ηταν ευρωπαικο μοντελο, κ αναρωτιομουν αν γινοταν το ιδιο απλα κ με το captivate. Εχω 2 captivate, ενα με jf6 κ ενα με jh7 firmware. Βοηθηστε με αν ειναι ευκολο γιατι στο xda δεν εβγαλα ακρη. Το sim lock δεν υπαρχει πλεον σε κανενα απ' τα δυο.
  4. Εχω το galaxy s της att (captivate i897) με firmware jf6. Πρεπει να κατεβασω συγκεκριμενη rom (υποδειξτε μου καποια αν ειναι ευκολο) ή οποιαδηποτε θελω? Το ειχα οταν ημουν αμερικη κ θελω να του περασω την ελληνικη official rom. Η συσκευη ειναι rooted. Πρεπει να το κανω sim unlock πρωτα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...