Jump to content

nobodyAtall

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by nobodyAtall

  1. Έχει με τον kernel όμως που φοράει το κινητό από τον κατασκευαστή οπότε ο κατασκευαστής μπορεί να έχει επιλέξει μία και μόνο ρύθμιση για την ταχύτητα της cpu, που μόνο με custom kernel (προφανώς και root) μπορεί να αλλάξει.

    Δεν έχω πετύχει κάποιο android device που να συμβαίνει αυτό (θα μου έκανε εντύπωση να υπήρχε κιολας!). Συνήθως τρέχουν είτε με interactive είτε με ondemand governor και με μια λίστα από CPU speeds στους οποίους κάνει scale ο governor.

  2. Το κινητό μου έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος δουλεύει συνέχεια στα 650MHz ελέω μαμίσιας ROM. Αντίθετα, σε αντίστοιχα κινητά (με τον ίδιο επεξεργαστή δηλαδή) άλλων εταιριών που τα υποστηρίζουν οι developers υπάρχουν kernels που ρυθμίζουν την συχνότητα ανάλογα με τον φόρτο εργασίας. Εάν μπεις στο xda-developers βρίθει παραδειγμάτων. Άλλωστε όλες οι custom rom βγήκαν/βγαίνουν ακριβώς επειδή οι μαμίσιες παρουσιάζουν ουσιώδης ελλείψεις/αβλεψίες. Συνήθως οι εταιρίες είναι αυτές που τρέχουν πίσω από τους developers και όχι το ανάποδο.

     

    Μου φαίνεται σχετικά περίεργο αυτό που λες σχετικά με το ότι το κινητό σου παίζει συνεχώς σε 650MHz. Αυτό το έχεις επιβεβαιώσει κάπως; Η συχνότητα του επεξεργαστή δεν έχει καμία σχέση με την ROM που τρέχεις.

  3. Καλησπέρα σε όλους!

    Προφανώς κάτι δεν έκανα καλά.

    Το κινητό έχει κολήσει στην οθόνη SE και δεν κάνει τίποτα.

    Μόνο με το κεντρικό κουμπί και το on/off κάνει επανεκκίνηση και παραμένει πάντα στο λογότυπο se.

    Δεν μπορώ να μπω ούτε CMW ούτε το κινητό αναγνωρίζεται από seus ούτε από pc companion. Ίσως βασικά γιατί δεν μπορώ να το κλείσω για να συνδέσω το καλώδιο πατώντας το κουμπί της επιστροφής.

     

    Οποιαδήποτε βοήθεια φυσικά καλοδεχούμενη και απεριόριστα εκτιμηταία!

    Δεδομένου ότι βλέπεις το λογότυπο της SE, σημαίνει είτε ότι δεν έχεις ξεκλειδώσεις τον bootloader σου, είτε ότι δεν έχεις flashαρει την kernel.

    Διάβασε κατ αρχάς αυτό και βεβαιώσου ότι δεν θα brickareis το τηλέφωνό σου με το unlock http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481630

     

    Έπειτα προχωράς κανονικά με unlocking, kernel flashing και ROM flashing.

     

    -nAa

  4. Έκανα root το x10 mini (E10i) έβαλα το [KERNEL] nAa-12 και κανv κανονικα install rom (MiniCM9-3.0.2 [26/5/12]ICS 4.0.4/CM9 port for the Χ10 mini)

    Όμως μέχρι εκεί...Πατάω reboot phone na κανει την πρώτη εκκινηση της rom

    και τιποτα...βγαζει το λογότυπο nAa kai meta kleinei kai ξανανοιγει...Τι φταίει???

    Wipe εκανες?

  5. Εφοσον εχεις περασει το clock recovery μεσα απο κει το κανεις.

     

    Ανανεωσα τον kernel και εβαλα την πιο καινουρια εκδοση 2,16!Σημαντικο:οι ρυθμισεις του Cyanogen ειναι στα ελληνικα επιτελους!

    Αν υπάρχουν αλλού ρυθμίσεις που δεν είναι στα Ελληνικά, πείτε μου :)

  6. Διαβασα τις τελευταιες ενημερωσεις σχετικα με την cm7 αλλα εχει μπερδευτει λιγο.Εγω π εχω την cm6 απλα ακολουθω τα βηματα στην αρχη του ποστ κ την περναω αφου εχω παρει ολα τα back up.Σωστα?Gps δεν ανεφεραν πολλοι αν εχουν προβληματα.

    Ναι σετάρεις κανονικά με βάση τις οδηγίες του 1ου πόστ. Θα χρειαστείς factory reset σαν πρωτο βήμα και μετά περνάς τη ROM.

  7. εχω βαλει την MiniCM7-2.0.5 και δεν δουλευει με τιποτα το wifi, δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wifi rooter.

    βοηθεια παρακαλω...:(

     

    Δοκίμασε να διαγράψεις τα υπάρχοντα δίκτυά σου κ να τα ξαναπροσθέσεις :rolleyes:

  8. Καλησπέρα και από εμένα. Έκατσα χθες και πέρασα όλες τις rom που έχουν βγει. Πήρα με την σειρά τα posts εδώ και έκανα τα updates. Είχα 2.1update1 και συνεπώς τώρα έχω την MiniCM7-2.0.3 Mod version. Καμμία σχέση το κινητό σε ταχύτητα με πριν. Πολύ πιο γρήγορο. Δεν έχω ασχοληθεί με overlocking και δε νομίζω να το κάνω. Επίσης από ό,τι βλέπω και η μπαταρία καλά τα πάει μέχρι τώρα. Είμαι στο 91% τώρα και το έχω βγάλει από την φόρτιση πριν 11 ώρες περίπου χωρίς πολύ "παιχνίδι" στα χέρια μου. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το wifi δουλεύει μια χαρά, βασικό για μένα. Bluetooth δεν δοκίμασα ακόμα για να είμαι ειλικρινής, όπως και πολλά άλλα. Θα γίνουν και αυτα εν καιρώ. Δεν με καίνε τώρα. Αυτό που με καίει όμως είναι ό,τι δεν βρίσκω το market στις εφαρμογές. Μήπως δεν βλέπω καλά? Στην MiniCM6 ήταν εκεί, καθώς και στα προηγούμενα updates που έκανα πριν καταλήξω στην MiniCM7. Θέλω να κατεβάσω λίγες εφαρμογές που χρειάζομαι απαραίτητα, όπως, handsetsms, copy2sim και μερικές ακόμα, αλλά τζίφος. Δώστε μου λίγο τα φώτα σας. Δεν είδα κάπου να αναφέρεται αυτό, σαν πρόβλημα.

    Και ένα τελευταίο. Eμφανίζοντας το πληκτρολόγιο για να γράψεις sms, θες κυάλια για να δεις τα γράμματα, καθώς επίσης χρειάζεσαι να έχεις και "γυναικεία" δάχτυλα για να στοχεύσεις και να βρεις τα σωστά γράμματα. Γιατί άλλαξε έτσι? Γνώμη μου πάντως είναι ό,τι έγινε χειρότερο. Μια χαρά ήταν. Μεγάλα τετράγωνα με 3 γράμματα το κάθε ένα μέσα και με το Τ9 ήσουν ταχύτατος στο γράψιμο. Ούτε αυτό είδα να αναφέρεται κάπου. Μόνο και μόνο, αυτό το "πρόβλημα" κατ'εμέ, θα με κάνει να γυρίσω στην MiniCM6. Υπάρχει κάποια εφαργμογή που να μου λύνει αυτό το πρόβλημα?

     

    Αυτά τα 2 είδα προς το παρόν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στη συνέχεια.

    Ευχαριστώ όλους εσάς που μοιράζεστε τις γνώσεις σας.

     

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    Φιλικά,

    Χρήστος

     

    edit: πρέπει να αλλάξω και το avatar ομολογώ ;)

    Done!

     

    Επίσης έφτιαξα και το πληκτρολόγιο. Ήταν κάτι τόσο απλό τελικά.

    Σχετικά με το market, χρειάζεται να flashαρεις το gapps στη MiniCM7 -> http://cmw.22aaf3.com/gapps/gapps-gb-20110613-signed.zip

  9. Παιδιά εγώ έχω δυστυχώς πρόβλημα με το Wi-Fi μου. Συνδέεται και μετά από λίγο αποσυνδέεται και ξανά πάλι τα ίδια, συνέχεια. Κοίταξα όλες τις ρυθμίσεις και άλλαξα μάλιστα και μία που έλεγε κάθε πότε να αποσυνδέεται και επέλεξα το "Ποτέ" αλλά τίποτα. Φοβερό Rom, μ'αρέσει πάρα πολύ, και φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι κάτι παραβλέψιμο...Καμιά λύση, κάποιος?

    Δοκίμασε να διαγράψεις το αρχείο /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf και να κάνεις επανεκκίνηση.

  10. καλημερα πατριδα......... πηγα εκει που λες και η πρωτη ταπετσαρια ειναι η γη σε μπλε φοντο και γραφει cyanogen δε βλεπω κατι με φοντο android, τις κοιταξα ολες

    Τσέρκαρε τις ταπετσαρίες (τελευταία επιλογή στη λίστα), όχι τα CM wallpapers.

  11. Οταν συνδεω το κινητο στο pc βλεπω μονο το partition με τα αρχεια...οχι και το ext partition...οταν ανοιγω το mini tool partition wizard τα βλεπω και τα δυο και οντως το ext ειναι δευτερο...

    Τι εννοεις αν τα μεγεθη ειναι ιδια?

    Οποτε σαν πιο απλη λυση λεω να κανω φορματ μονο στο fat και να ρυθμισω το κινητο να αποθηκευει τις εφαρμογες στην internal...ετσι δεν ειναι αν εχω καταλαβει καλα?

    Εννοώ αν τα μεγέθη που βλέπεις από τα windows συμβαδίζουν με αυτά που βλέπει και το android.

    Ναι μπορείς να κάνεις αυτό που λες :)

  12. Παιδια,μπορει να μου απαντησει καποιος?

    Καλησπέρα,

    Η Rom εντοπίζει τυχών υπάρχων ext* partition στην sdcard κάρτα και το χρησιμοποιεί για app/dalvik2sd. Αν δεν υπάρχει ext* partition δουλεύει όπως κανονικά το android, δλδ βλέπει το fat* partition.

    Ερώτηση: Όταν κάνεις mount usb storage, στο pc σου βλέπεις κανονικά τα δύο partitions, τα μεγέθη είναι ίδια? Υπ' όψιν ότι για να δουλεύψει το ext partition στο android πρέπει να είναι δεύτερο στην sdcard, δλδ πρώτα το Fat και μετά το ext.

    Σε αυτά που ρωτάς:

    - Ναι μπορείς να την κάνεις format σε fat32, αφού κρατήσεις backup των δεδομένων της κάρτας (data + apps)

    - Όχι δεν θα σου κάνει τπτ brick η διαδικασία αυτή

    - Για την τρίτη ερώτησή σου ισχύει αυτό που ανέφερα παραπάνω (app/dalvik2sd) και επομένως οι εφαρμογές που εγκαθιστάς θα πηγαίνουν στο ext* partition αυτόματα

  13. MiniCM6-1.0.1 Update:

    Fixed big apps failing to download from market

    Arabic support for Browser / Gmail

    CRT screen on / off animations ported from GB, thanks to: doixanh (Auto brightness not working yet)

    Reduced default overclocking to 691MHz since it's stable for everyone

    Fixed CPU Frequency detection in CM Settings menu

    Added undervolting module, not enabled by default (Thanks to: doixanh)

    Added option to toggle undervolting module in CM Settings -> Performance -> CPU

    Ultra brightness mode via CM Settings -> User Interface

    Updated Fake DT module for easier usage (Thanks to: doixanh,andrej)

    Added x8mddi.ko module v.1 (Thanks to: doixanh)

    Wifi Adhoc mode

  14. Δεν έχω ειδοποίηση για ληφθέν SMS, ούτε δόνηση, ούτε ήχο, ούτε led (μόνο μία φορά ανάβει). Χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή. Καμία ιδέα; Είναι bug ή έχω κάνει κάτι λάθος;

    Ευχαριστώ!

    Για το notification led είναι bug, θα διορθωθεί στην επόμενη version. Για τη δόνηση ψάξε στα settings της εφαρμογής για τα sms (έχει notification settings εκει μέσα).

×
×
  • Create New...