Jump to content

shocos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by shocos

  1. Το πηρα κι εγω το update. Για να δουμε.. (Ουγγαρεζικο)
  2. Γιατι δεν δοκιμαζεισ factory reset με νεα καρτα sim, με νεο αριθμο και νεο gmail account.
  3. Και γιατι δεν κανεις καταγγελια στην ηλεκτρονικη διωξη? Αυτοι ειναι οι αρμοδιοι, και πιστευω ενα απο τα δυνατα χαρτια σε αυτη τη χωρα, να σε συμβουλεψουν
  4. Ευχαριστω για την απαντηση. Το καινουριο θα κανει?
  5. Καλημερα. Ξερει κανεις που μπορω να βρω gear vr για το ΝΟΤΕ 4 στην Ελλαδα?
  6. κυλησε ενα δακρυ συγκινησης μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2. Το ΒΤ δουλευει οπως πριν, τα θεματα με το Η/Υ λυθηκαν και το κινητο ειναι σαφως πιο γρηγορο.:cool:
  7. τι να πω? Θα κοιταξω και σε αλλα φορουμ και αν βρω κατι θα το γραψω και εδω
  8. Καλημερα και καλη χρονια. Εχει παρατηρησει κανεις καμια αλλαγη μετα τη τελευταια αναβαθμιση στο kies3. Δεν αναγνωριζει το νοτε2 απο ελληνικη αντιπροσωπεια και απειραχτο. Ξερετε κατι?
  9. Δηλαδή δεν θα μπορώ να έχω τους τελευταιους google maps; Είναι θέμα παρόχου; χώρας; Συγνώμη που ρωτάω απλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση.
  10. Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ κάτι, αν βάλω την JVU με semaphore 1.8.2 θα μπορέσω να παίρνω όλες τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών κανονικά; ρωτάω γιατί με την επίσημη δεν μου κάνει update τα google maps και δεν με αφηνει να εγκαταστησω το google+. Το μαρκετ μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμα για την συσκευη μου. Ειμαι στη vodafone φοράω την JVI(αν θυμάμαι καλά) και είναι EUR ο γαλαξίας μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς την 2.3.5 της samsung; Αξίζει να την βάλω; Αυτή τη στιγμή έχω 2.3.3 JVI. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φόρουμ. Εχω αυτη περασμενη με το kies, το κινητο το εχω αγορασει το καλοκαιρι και ειναι το EUR I9000XWJVI (EUR) (XWJVI/XXJVO/OXXJV9)
×
×
  • Create New...