Jump to content

mixmat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mixmat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

mixmat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tyxerakia σε ευχαριστω πολυ. χαρη σε εσενα γλυτωσα 15 μερες περιμενε και απο to hacs-root... σιγα σιγα εβαλα την jm5 της wind(okt 2010).μετα προσπαθησα μεσω kis να παω σε frogyo 2.2 αλλα εγραψε οτι αυτη η εκδοση δεν εχει αναβαθμιση ενω εσυ στην ενοτητα του επισημου φρογιο λες οτι η εταιρια την εδωσε.τελος παντων.υπαρχει καπου οδηγος με odin να περασω το τελευταιο επισημο ομως firmware με ολη την διαδικασια(ρολοι ρυθμιση κλπ) οπως με perigrafh jm5?? ειδα και το βιντεο με 2.2.1 αλλα ειναι ανεπισημη.θα ημουν υποχρεος.
  2. skype/ okkmail2@gmail.com aλλα απαντησα και στο πμ
  3. τα εκανα αυτα αλλα το μονο που κανει ειναι μολις το ανοιγω να κολαει στο κινητο+τριγωνακι+p/c και οταν πατω τα 3 κουμπια με το down, μενει στην download mode.μετα βγαζω μπαταρια και μενει στο κινητο+τριγωνακι+p/c .οτι βοηθεια υπαρξει παρακαλω με απλους ορους γιατι την ορολογια δεν την καταλαβαινω καλα.ευχαριστω. και στο σερβις που πηρα τηλ. επειδη ειμαι θεσσαλονικη, μου ειπαν να τους το παω, θα το στειλουν αθηνα και μετα 10-12 εργασημες θα ειναι ετοιμο και 30ευρω. με τα λεφτα ενταξει, αλλα 2-3 εβδομαδες χωρις τηλεφωνο?ειναι το σερβις τουσ για κλαματα.ουτε εγγυηση αναγνωριζουν ουτε τιποτε
  4. ρε παιδια τρωω πολυ πικρα.βοηθηστε λιγο.2 τηλεφωνα σε 1 μηνα και να εχουν και τα δυο προβλημα?
  5. καλησπερα και παλι.παρελαβα το νεο κινητο απο αγγλια αυτη την φορα.εχει κολλησει απο προσπαθεια αναβαθμισησ απο ΚΙΣ(κινητο-κιτρινο τριγωνακι-κομπιουτερ).σαν παλιοσ που ειμαι,εκανα το κολπο με τα 3 κουμπια και τωρα κολλησε σε αυτον που σκαβει.τι κανω τωρα?
  6. τελικα το εστειλα και πηρα απο αγγλια.ειπε εχει ελληνικα και φρουο.ειδωμεν. me royal mail θα ειναι εδω σε καμια εβδομαδα,πιστευω να βοηθησετε τον νεο. παντως forum με τοσο μεγαλο ενδιαφερον πρωτη φορα. μπραβω ρε μαγκες.
  7. θα του πω να εχει 3 κουμπια μπροστα.υπαρχει περιπτωση να ειναι gt i 9000 me 3 koyμπια και να εχω προβλημα?εσεισ μπορειτε σιγουρα να με βοηθεισετε?
  8. . μου εστειλε μυνημα οτι μπορει να μου στειλει αλλο. αν του ζητησω το GT-I9000 μπορειτε μετα να με βοηθησετε να το κανω ελληνικο φρογιο. δεν γνωριζω πολλα ουτε θα εχω καποιο cd .data καλωδιο χρειαζεται η απο ιντερνετ του τηλεφωνου update? ειναι σιγουρο αν μου στειλει αυτο(gt i9000) οτι γινεται? eyxαριστω.
  9. vai αλλα να μην εχεισ καμερα και βιντεο?
  10. ευχαριστω.αν παντως καποιοσ εχει καποιεσ γνωσεις σχετικες, θα περιμενω.τα αγγλικα μου δεν φτανουν για να ψαξω σ αυτο το φορουμ. ευχαριστω και παλι.
  11. δεν ηξερα οτι εχει διαφορα μοντελα και το χτυπησα σε δημοπρασια.δεν μπαινουν το ελληνικο φρογιο μηπως και διορθωθει το προβλημα? διευθυνσεις απο καποιο φορουμ σχετικο εξω εχουμε?
  12. ειναι το τ 959 εκδοση για Τ-mobile δικτυο για αμερικη unlocked
  13. που φαινεται αyτο? καπου ειδα eclair 2.1.εκανα και ενα factory reset kai μετα ειδα το προβλημα ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ?
  14. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΤΩ ΕΝΤΑΣΗ, ΟΝ-ΟΦ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ(εχει 4 ιδια κουμπακια) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ.μηπως δεν το κανω και σωστα?
  15. κατ αρχην ευχαριστω για την αμμεση ανταποκριση.πηρα λιγο κουραγιο οτι δεν ειμαι μονος. ειμαι ασχετος.μεσαιο κοθπι δεν εχω.κατω εχει 4 κουμπια.πιο απ ολα?
×
×
  • Create New...