Jump to content

kruder505

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kruder505

  1. αυτο ακριβως εκανα φιλε.στις επαφες μου εμφανιζει μονο τα νουμερα που ειναι αποθηκευμενα στο τηλ,ενω στα μηνυματα μου εμφανιζει κ τα νουμερα της sim... να ρωτησω κατι αλλο.μπορω με καποιο τροπο να σβησω τα τηλ που ειναι αποθηκευμενα στη sim?
  2. να ρωτησω κ εγω κατι σαν νεος χρηστης του εν λογο κινητου.στις επαφες εχω την επιλογη να μου εμφανιζει μονο τα νουμερα που ειναι αποθηκευμενα στη μνημη του τηλεφωνου.οταν ομως θελω να στειλω ενα μηνυμα κ παω να επιλεξω το νουμερο,μου εμφανιζει κ τις επαφες της καρτας sim με αποτελεσμα να γινεται μπαχαλο.υπαρχει καπου επιλογη να μου εμφανιζει μονο τις επαφες του τηλ? ευχαριστω!
  3. καλησπερα κ απο εμενα!ειμαι νεος κατοχος του εν λογο κινητου κ μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..αφου εκανα την αναβαθμιση κ μετα.αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως ενημερωνομαι αμεσα για τα μειλ μου ενω εχω κλειστα το wi fi κ το gps...ρωταω μηπως κ μου ερθει κανενας τρελος λογαριασμος κ τραβαω τα μαλλια μου μετα...ευχαριστω! κ κατι ακομη.πως μπορω να σβησω τις επαφες απο την καρτα sim?οταν παω να στειλω μνμ μου εμφανιζει τις επαφες κ απο τη sim κ απο το τηλ με αποτελεσμα να γινεται ενα μπαχαλο...
×
×
  • Create New...