Jump to content

kxkxkx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kxkxkx

  1. Προσπαθώ να αναβαθμισω σε lollipop σε ρουταρισμενο ΝΕΟ και δυστυχως δεν μου κανει την αναβαθμιση μέσα απο την desktop εφαρμογη SMART SWITCH. Ξεκιναει και μου βγαζει μηνυμα οτι το κινητο δεν ειναι connected. Μήπως θα πρεπει να ακολουθησω άλλη διαδικασια?

    Με Odin προσπαθησες?

  2. Επειδή βαρέθηκα να περιμένω κατέβασα τη γαλλική και σκέφτομαι να τη περάσω μέσω Odin. Οι 2 ερωτήσεις μου ειναι αν θα γράψει το Knox (δεν νομίζω αλλά να είμαι σίγουρος) και αν θα χαθούν τα αρχεία μου (φωτογραφίες κυρίως).

    Τίποτα από τα δύο δεν θα γίνουν.

  3. Έχω ένα θεματάκι με το ρολόι.. Βάζω ξυπνητήρια αλλά δεν χτυπάνε πάντα.. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι φίλοι μου με samsung.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

    Εμένα μια φορά μου το έκανε. Επανεκκίνηση και είσαι κομπλέ

  4. γεια χαρά ..θέλω να ρωτήσω κάτι ..θέλω να κάνω εγκατάσταση της ωμέγα ρομ σε λολιποπ σε note 3 γτ9005... έχω εγκαταστήσει το το ανάλογο firmwire που λέει N9005XXUGBOB6 το έχω κάνει root με CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005 βάζω την κάρτα μνήμης τη ωμέγα ρομ αυτή N9005_Omega_v25.1_XXUGBOB6. ..πάω στο ρεκοβερυ την βρίσκω στη sd card και λέει Ε : footer is wrong και signature βερύφικατιον faild ..και κάνει επανεκίνηση . ξέρει κανείς κάτι ?

    Είσαι σε λάθος trhead. Αυτό είναι για το neo.

     

     

    Ρε παιδιά έχω βάλει υπενθύμιση στο s planner και δεν μπορώ να την απενεργοποιησω. Πατάω το Χ, την έχω σβήσει από το s planner και αυτή συνεχίζει και χτυπάει τουλάχιστον για 2 ώρες κάθε 5 λεπτά. Τώρα σταμάτησε μόνο του. Γνωρίζει κάποιος κάτι?

  5. Μέχρι να έρθει η lollipop (τον Μάιο μάλλον) δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή lte με κάρτα sim wind. Ξέρω πως στο galaxy S4 με secret code ενεργοποιητε, το ίδιο και σε κάποια LG! Για το note 3 neo γνωρίζει κάποιος κάτι? Μπορώ να το ενεργοποιήσω κάπως? Ευχαριστώ!

    Έχεις το n-7505 ή το 750?

×
×
  • Create New...