Jump to content

GOOFYS86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GOOFYS86

  • Ημ. Γέννησης 04/03/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

GOOFYS86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαίρεται, βασικά έχω πέρασει το Iridium Rom με επιτυχία απλά εχω ενα μικρο πρόβλημα αν γνωριζει καποιος να με βοηθήσει.....Καποια συμβολα πάνω στο Hardware Keyboard δεν ταιριάζουν με αυτα που πληκτρολογώ στα μηνύματα πως μπορει να διορθωθεί αυτο και αυτα που παταω να αντιστιχουν ακριβως στους χαρακτήρες τους?????
  2. ρε παιδια επειδή το είδα κάπου και δεν θυμαμε που... μπορείται να μου κανεται link για το πως φευγει το μπλε χρωμα τησ Sony ericsson (απο το θεμα μηνυματων κ.α....)?
  3. παιδια εγκαθιστώ το ADW launcher και αλλα adw προγραμματα αλλα δεν βρισκω απο που να τα τρεξω..βασικα παλια οταν είχα βαλει οταν πατουσα το μεσαιο κουμπι δλδ το μενου μου ειχε επιλογη σε ποιο adw να τρεξω στο βασικο ή σε καποιο αλλο...τωρα μετα το app2sd δεν μου τα εμφανιζει...καποιος που μπορεί να βοηθήσει..
  4. βασικά τα εχω όλα αυτα αλλά δεν βρίσκω την συγκεκριμενη τοποθεσια που ανοιγουν τα προγραμματα μετα το installation τους (πχ το Ιgo που ανοιγει τα folder του)?....sorry για τα CAPS LOCK πριν!!!
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟΝ IGO8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ CONTENT ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤHΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΟΟΤ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑPP2SD ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ PLS...
×
×
  • Create New...