Jump to content

baglan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by baglan

  1. baglan

    Honor 8

    βρε παιδια θελω να βλεπω τα βιντεα μου και της φοτο μοθ στην σαμσουνγ τιβι που εχο. αφτο τιποτα αλλο, τα δοκιμασα αφτα ποθ λετε αλλα δεν.
  2. baglan

    Honor 8

    παιδεσ υπαρχει DLNA , στο honor 8. εαν ναι , που βρισκεται.
  3. baglan

    Honor 8

    καλησπερα, περασα εχθες την αναβαθμιση frd-l09c432b360 μεσο hicare γερμανιας, πως μαθενω εαν ειναι η official η beta ?
  4. ααα καλα τωρα , 1 ωρα ψαχνω και δεν βρισκω το θεμα. μαλλον με εστειλες αδιαβαστο το κοβω. τσπ δεν τρεχει τπτς να εισαι καλα .
  5. ΨΑΧΝΩ ενα smartphone με τα ακολουθα χαρακτηριστικα > Να ειναι ΚΙΝΕΖΙΚΟ, τιμη δεν με ενδιαφερη γεια κινεζικα, Να εχει: max 5 inch, 13mp cam-ke front volevome ke me 2-5 mp, αναλυση οθονης HD την μεγαλυτερη που κυκλοφορη,RAM 3-2 gb, Gorilla class, SD micro. Hdmi-Mhl, LTAcat 6, volevome ke me cat4, nfc, dlna, sterofoniko ean einai dynaton, οσο περισοτερο Μεταλο γινετε, notificationLED, AKKU 3000 mha ke ano, Και ΑΛΑ πολλα που ξεχναω. Με δυο λογια , οσα περισωτερα νεα καλουδεια γινεται, Εψαξα μα παρα πολυ , αλα παντα κατι λοιπει.. εαν δεν γινεται εδω, παρακαλω μεσω PM.:O:rolleyes::cool: υ.γ στους κυριους Διαχειριστες , Ανειξτε ενα θεμα με ΤΙΤΛΟ >> Ψαχνο κατι τετοιο, η ειμαι μεταξει αφτοο και αφτο, ωστε να μην ποσταρουμε στα διαφορα θεματα, και ξενερωνουμε και εμεις και εσεις οι ειδικοι . Δεν ημαστε ολοι οσο και εαν διαβασουμε τοσο EXPERT οσο εσεις.:O:shifty: Χεραιτω σας ολους
  6. baglan

    Honor 6

    κθκλοφοραει και αφτη η εκδοση Honor 6x ξερει καννης τιποτα γεια αφτο :rolleyes:
  7. baglan

    Honor 6

    πεδεια ειμαι αναμεσα στο χονορ 6 και το ουανπλας , παρακαλο γεια βοηθεια προτη μου φορα ειναι να παρω εργαλειο σε τετεια κυβικα, και δεν μπορο να αποφασισο πιο απο τα δυο να διαλεξω, δεν με νοιαζει η οποια διαφορα στην τιμη τους . ενας λογος που φρεναρο γεια το ουανπλας ειναι η 5,5 οθονη. :wacko::blink:
  8. Που ακριβος στο κιες γινετε αφτο που αναφερεις < Μπες στο Samsung Kies και κάνε επιδιόρθωση του τηλεφώνου > φιλε Leonid111.
  9. Εκανα οτι λες κωστα, περιμενα 45 λεπτα στο προτο boot >αρκετοσ χρονος> αλλα τιποτις , κατοπιν εβγαλα την μπαταρια και wipe data & factory reset από το stock recovery. Αλλα και παλι τιπτα το αντηροπακι τεζα κατο με μια τριγονικη ταμπελα, δεν λειτουργουσε τιποτα μεσα εκει . τελικα μου ηρτηε η ιδεα και περασα την recovery-6.0.5.1 και μεσω αφτης εκανα wipe data & factory reset, rebbot system, και το κινιτακι ανοιξε σε 2 λεπτα, και επανηρτηε στην κατασταση που ητανε. Σε Ευχαριστω πολυ γεια την Βοηθεια , φιλε κωστα και να εισαι παντα καλα. ελπιζω αφτω το τρικ που περιεγραψα , να βοηθησει και αλλους με παρομοιο προβλημα. καλη ΠΡΟΧΡΟΝΙΑ σε ΟΛΟΥς
  10. φιλε κοστα το μονο που καταφερα να ξαναπερασο την κιτκατ και κατοπιν την lollipob με τον τροπο που περιγραφεις στο ποστ 59, και απο το xda οπου οφειλο να πω οτι κανεις φοβερη δουλεια. εχω βαλη recovery-6.0.5.1.tar και cm-12-20141220-UNOFFICIAL-loganreltexx αν και δουλευει σφαιρα δεν με ενθουσιασε ιδιετερα μιας και αρκετες λειτουργειες χολενανε , μα πανω απολα μου ελειπε το ui της samsung. Ετσι αποφασισα να ξαναπερασω την jely bean που ειχα και τελεφτεα επισημη απο το σαιτ sammobile thn S7275RXXUANC1_S7275ROXXANC1_DBT αφου προτα ειχα περασει το cwm-6.0.4.9-loganre.tar, αλα τιποτα κολουσε στο logo τησ samsung εκανα και αφτο που προαναφερεις δηλ μεσο recovery modus wipe data & factory reset , ala den ginotane tipota ουτε rebbot δεν εκανε ουτε τιποτα και το ανθροπακι ανδροιδ τεζα με μια κιτρινι τριγονικι πινακιδα. Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο επιξηγιματικος μπορουσα , μιας και δεν ειμαι κανενας exper , εαν εχεις καποια λυση και μπορουσες να ξαναπερνουσα jely bean θα το εκτιμουσα ιδιετερα. ισως να επρεπε να την κατευασο απο αλου ?? αλλα απο που ?? η κατι αλο δεν εκανα σωστα. Οπως και να εχει να εισαι καλα και πολλα ΜΡΑΒΟ γεια την δουλεια σου Κωστα .
  11. Χρονια Πολλα σε ολα τα πεδεια, επαθα ακριβος αυτο που περιγραφει ο φιλος thanos88, εκανα αφτα που λεει ο φιλος kostoulhs αλα δεν σαλευει τιποτα , ειναι κολημενο στο logo tis Samsung. τιποτα αλο πεζει βρε πεδεια ωστε να το σωσω το κινητακι? αμαρτια ειναι γιατι ειναι τιμιο και τα αξειζη τα φραγγα του. Ευχαριστω εκ προτερον γεια οποια βοηθεια.
  12. πεδες παρακαλο πολυ , σε βοηθεια . εχω λιωει τα φορουμς, δεν μπορω να καταληξο σε ενα απο τα εξης 3 1. huawei p6 2. htc desire 500 3. samsung ace το 1. δεν εχει g4 to 2. δεν εχει ελληνικο μενυ το 3. εχει οθονη tft gerno pros to huawei p6, δεν ειναι το θεμα χρημα.
  13. καλησπερα σε ολους, φιλε kapapa, παρακολοθο απο το μεσημερη , την κουβεντα, τεσπα δεν θελο να επεκταθο. και εγω νεως ειμαι , σημερα εκανα γεια 1 φορα ροοτ , και μαλιστα στιν ωερσιον 4.1.2 με το τοολκιτ. απλα ψαξε να βρεις το το καινοθργειο βερσιον 1.5.4 το οποιο εχει να επιλεξης την 4.1.2 .
  14. πως ειναι ο κοδικος , γεια την μπαταρεια, βρε πεδεια !! γεια εξεικονομισι ενεργειας !! κατι με UTC αν δεν κανω λαθως . !!!
  15. αφου το βρικες , δοσετω , και εδω ,σε αλλα πεδεια που ισωςαντιμετοποισουνρ τα ιδεια προβλη,ματα.!!
×
×
  • Create New...