Jump to content

Koshal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Koshal

  1. Για τη θήκη που ρώτησε κάποιος, έχω κι εγώ μόα παρόμοια και όντως έχει θέμα. Δε μου χαλάει σχεδόν καθόλου το σήμα κινητής, αλλά δεν κλειδώνει δορυφόρο gps με την καμια... Κρίμα γιατί εμφανισιακά ηταν απίστευτη.
  2. Koshal

    Sony Xperia P

    Οι εφαρμογές έγιναν backup με το Datasync επιτυχώς. Υπάρχει τρόπος να γίνουν backup τα sms???? Μετά θα πάω για CM11 μάλλον, ή αν βρεθεί καμία lollipop.
  3. Koshal

    Sony Xperia P

    Μη γράφεις ακόμα σελίδα. (Θα σου πω πότε να γράψεις!!!!) Το έκανα το Root. (κατέβασα και root checker app και λέει status:rooted) Από κάποιο link εδώ μέσα πήγα εδώ Μετά εδώ που κατέβασα το Root_with_Restore_by_Bin4ry_v35 και τρέχοντάς το στην επιλογή 1 έγινε root. Πριν σε βάλω να γράψεις σεντόνι θα διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες να δω πως θα ξεκλειδώσω τον bootloader και μετά ποιος με πιάνει!!!! Ευχαριστώ και πάλι και τους 2 σας .
  4. Koshal

    Sony Xperia P

    Thnx!!!! Θα διαβάσω ότι καταλαβαίνω!!!
  5. Koshal

    Sony Xperia P

    Ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημά μου είναι ότι σε πρώτη φάση θέλω μόνο ροοτ για να πάρω backup τις εφαρμογές που θέλω με όλα τα δεδομένα τους. Δε θέλω δλδ να περάσω ρομ (που όταν την περάσω θα σβήσουν τα πάντα). Μετά εννοείται και θα βάλω και lollipop αν τρέχει καλά. Αν σου είναι εύκολο να βρεις με βάση την ημ/νία τις οδηγίες που σου έδωσαν....(είναι 400σελίδες θέμα!!!).
  6. Koshal

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα σας. Είμαι εντελώς αρχάριος και επειδή διαβάζοντας διάφορα στο νετ έχω κάποιες απορίες είπα να ρωτήσω εδώ. Έχω το Xperia P απείραχτο όσον αφορά root /bootloader κτλ. Έχω πάρει καινούριο κινητό και αυτό που θέλω πριν αρχίσω να παίζω με rom's είναι να καταφέρω να κάνω root το Xperia για να πάρω εφαρμογές με την cache τους για να πάνε αυτούσιες στο καινούριο. Το πρόβλημα είναι ότι αφενός στον οδηγό των xda το toolkit του doomlord είναι ιός και δεν το βρίσκω από αλλού καθαρό, και οι άλλες διαδικασίες (πχ στην πρώτη σελίδα του παρόντος topic) λένε ότι χάνονται τα δεδομένα. Αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω βρει ακόμα με χαρά θα το άκουγα. Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!!
  7. @ gerstavros2 Έχουν βγάλει και το κουμπί του screenshot. Το tablet έχει 2 μόνο κουμπιά (ένα power on και το home). Τα υπόλοιπα είναι φτιαγμένα με visualisation στο κάτω μέρος της οθόνης και είναι κατά σειρά από αριστερά προς τα δεξιά : volume down, back, home, αυτό που σου ανοίγει τις τρέχουσες εφαρμογές, volume up. Πριν τις αναβαθμίσεις είχε και το screenshot το οποίο με παρατεταμένο πάτημα έκανε το extra menu των εφαρμογών. Edit: βρήκα πως βγαίνει το screenshot: power on + volume down
  8. Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω (onda v972) το κουμπί με τις 3 γραμμούλες (δίπλα στο home) πως μπορώ να έχω πρόσβαση στα μενού μερικών εφαρμογών που απαιτούν το συγκεκριμένο κουμπί? Το είχε παλαιότερα αλλά πλέον από Android 4.1 και μετά δεν υπάρχει.
  9. Koshal

    Sony Xperia P

    Να γράψω και εγώ το άκυρο μου. Το πρόβλημα με την αυτονομία φαίνεται να λύθηκε σε εμένα βγάζοντας το widget του καιρού + περιοριζοντας τον μαξ αριθμό εφαρμογών στο παρασκήνιο σε 2. Πρώτη φορά μου έβγαλε 2 μέρες με κανονική χρήση ενώ πριν με το ζόρι έβγαζε 1 και αυτό με προσεκτική κιόλας χρήση.
×
×
  • Create New...