Jump to content

jonakic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    466
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by jonakic

  1. Ευχαριστώ chios.

    Ένα 4 που μου βγάζει στο σήμα του wifi τι είναι;

     

    Το 4 ειναι δυνατο σημα wifi και οσο απομακρυνεσαι απο το ρουτερ κατεβαινει σε 3 2 1 δηλαδη η ποιοτητα του wifi.

  2. Παρατήρησα ότι ώρες ώρες η πάνω μπαρα (ώρα, σήμα wifi και ποσοστό μπαταρίας) ενώ είναι λευκά, ορισμένες φορές μου το αλλάζει σε μαύρο. Κάνοντας εναλλαγή εφαρμογών επανερχεται σε λευκο.

     

    Και εμενα μου το κανει αυτο.

  3. καποιος που εχει μεινει στην 9 μπορει να πει στα στατιστικα μπαταριας τι ποσοστο του βγαζει στην καταναλωση (αλλα) τερμα κατω στην λιστα.ευχαριστω
  4. Ρε παιδιά είστε καλά;

    Το κινητό έχει πάει 140€ από παραεισαγωγη και θα δώσετε 300 μόνο και μόνο για την εγγύηση;

     

    Το after sales των εταιρειών το έχουμε δει, σε εταιρία εισαγωγική δούλευα και οι μισθοί είναι πείνας, όχι δεν θα τους υποστηρίξω

     

    δικιο εχεις αλλα ποιος σε ακουει.

  5. για αυτοκίνητο τι φορτιστή προτείνετε γιατί με τον παλιό αντί να φορτίζει χάνει μπαταρία!

     

    Sent from my Mi A3 using Tapatalk

     

    εγω πηρα απο ενα βενζιναδικο με 5 ευρω εναν με 3 εξοδους η μια ειναι quallcomm quickcharge 3 φορτιζει απιστευτα γρηγορα.

  6. Δυο μέρες σχεδόν από τη πρίζα και έβγαλε 8 ώρες οθόνης!!!

     

    Στο redmi note 7 σε δυο μέρες έβγαζε κάπου 6 ώρες ενώ η αυτόματη φωτεινότητα του ήταν γενικά πολύ πιο χαμηλή (δηλαδή αν βάζαμε ίδια φωτεινότητα θα άνοιγε ακόμα περισσότερο η ψαλίδα)

     

    Και να σημειωθεί ότι συνεχίζω να έχω ενα μικρό drain πάλι από google photos

     

    Screenshot-20191011-021140.png

     

    Εμενα το drain σταματησε αφου εκλεισα τα αντιγραφα στην εφαρμογη φωτογραφιες.Τωρα εχω 42% μπαταρια με 6 38 sot και φωτηνοτητα 90% σταθερα.πολυ καλα μπορω να πω.

    https://app.box.com/s/i0bg4s21c85q7wivddstzr9goynqy7mb

  7. @ilka71 στο κανει με οποιαδηποτε συσκευη;

     

    Κατα τα άλλα εγω εχω ενα περιέργο battery drain. Παρατήρησα γενικά ότι σε αναμονή χάνω αρκετά και τώρα που το τσέκαρα είδα την παραπανω εικόνα με το google photos να εχει 25% battery drain (οκ τράβηξα κάποιες φωτογραφίες/βιντεο αλλα όχι και επίπεδο εκδρομής).

     

    Όχι οτι ειναι άσχημα οι 4 ώρες και 35 λεπτά οθόνης στο 45% μετά από 25 ώρες από τη πρίζα ... αλλά ξέρω οτι μπορώ και πολύ καλύτερα και με εκνευρίζει.

     

    delete.jpg

     

    το εχω και εγω αυτο το drain στο ενα απο τα δυο κινητα που εχω απενεργοποιησα τα αντιγραφα ασφαλειας στο google photos. Στης κορης μου που ειναι απενεργοποιημενα τα αντιγραφα ασφαλειας το google photos δεν εμφανιζεται καθολου στην καταναλωση μπαταριας το google photos οποτε μαλλον αυτο ειναι.

  8. το έχω ακόμα :happy:

     

    ναι το face unlock είναι αρκετά καλό το δοκίμασα, αλλά θέλω να δουλεύω με αποτύπωμα είναι προσωπικό βίτσιο

     

    Μήπως προσπάθησες να κάνεις δεύτερη καταχώριση με το ίδιο δάκτυλο,λένε ότι ξεκλειδώνει πολύ ποιο γρηγορα

  9. Δεν συμφωνώ. Εάν ένα κατάστημα λειτουργεί στην Ελλάδα, ισχύουν όλες οι καταναλωτικές προστασίες της Ελλάδας και της ΕΕ. Συγκεκριμένα: Για την κάλυψη της εγγύησης υπεύθυνος είναι ο πωλητής και όχι ο κατασκευαστής. Σε περίπτωση βλάβης που δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το κατάστημα οφείλει βάσει νόμου να επισκευάσει, αντικαταστήσει ή πιστώσει την αξία του. Σε περίπτωση επισκευής, εάν καθυστερήσει πάνω από εύλογο διάστημα ~15 ημερών, οφείλει να δώσει προσωρινό προϊόν αντικατάστασης.

    Επομένως, σε περίπτωση βλάβης ο κίνδυνος βαρύνει το κατάστημα, όχι τον καταναλωτή.

     

    συμφωνω απολυτα και ετσι πρεπει να γινετε.

  10. Το οποιο ειναι το κλασσικό άσπρο που βάζουν η αλλάζει και κανένα χρώμα;

     

    το σκέφτομαι σαν συσκευή για αναβαθμιση απο το α2 λαιτ που έχω (οχι ακομα βεβαια σε κανενα 5μηνο)

     

    επισης εχεις βαλει τζαμακι; αν ναι με το δαχτυλικό πως συμπεριφέρεται;

     

    το κλασσικο ασπρο ειναι εχω βαλει και τζαμακι μια χαρα ειναι το ξεκλειδωμα δεν εχει θεμα αλλα ενταξει δεν ειναι ακαριαιο οπως στο poco που εχω λιγο κατω απο δευτερολεπτο.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    αν καποιον δεν τον ενδιαφερει το android one η amoled οθονη η καμερα που ειναι πολυ καλη και το οτι ειναι φρεσκο στην αγορα και αρκετα ομορφο μπορω να πω παει στο poco με τα ιδια λεφτα απλα ειναι 2018.

  11. Χαχα!!!!

    Hd+ οθόνη?????????????

    Το amoi a900w που είχα αγοράσει το 2014 είχε ίδια ανάλυση!!!

    Χαχα!!!!!

     

    Αν δεις την οθονη της συσκευης δεν θα καταλαβεις οτι ειναι hd+ ειναι τοσο αριστη οσο και η FHD.Τωρα αν γραφεις μονο για να τρολαρεις οκ.

    :O

  12. Καλησπέρα.Αν είναι εύκολο για πες μας τη διαφορά βλέπεις με το μάτι amoled οθόνη και την lcd ips του poco?... Ποιότητα φωτεινότητα κτλ

     

    εχει ποιο ζωντανα χρωματα και ποιο εντονο μαυρο η amoled,ειναι σε αλλο επιπεδο πιστευω περασαν και note και s σειρες απο τα χερια μου στα δικα μου ματια ειναι καλυτερη υποκειμενικα βεβαια.

  13. Να σε ξαναρωτήσω φίλε, επειδή ρώτησα και στο xda μου είπε ένα παιδί ότι λειτουργεί το 4k + eis, είσαι σίγουρος εσύ ότι δε κάνει δουλειά και βγαίνει κουνημένο ;;

     

    τι να σου πω το δοκιμασα και στο pocophone που εχω και δεν ειδα διαφορα νομιζω οτι απλα εχει την επιλογη την ενεργοποιεις αλλα δεν κανει διαφορα ουτε στο poco.

  14. Ενημερωτικά, μπορείς να κατεβάσεις την open camera από το play store να μου πεις αν ο σταθεροποιητής δουλεύει στο 4k η όχι ;; Γιατί στο mi a2 δουλεύει.

     

    Open camera

    εχει την επιλογη και στο 4κ την ενεργοποιησα αλλα απο οτι βλεπω δεν πρεπει να δουλευει.

  15. το πηρα την τριτη 30 7 2019 απο skroutz για την κορη μου.Απροβληματιστο ελαφρυ λειτουργικο android one χωρις τα καλουδια της xiaomi.

    H μπαταρια σε συνδιασμο με την αναλυση+amoled ειναι επος ασε που αν δεν σου πουν οτι ειναι hd+ δεν θα καταλαβεις τιποτα ειναι φοβερη.Γρηγορη φορτιση με τον αναλογο φορτιστη τσακ μπαμ οχι αυτον που εχει μεσα.Καμερα παρα πολλη καλη με επιλογη στα 48mp.

    video 1080 στα 60fps kai 4k 30fps.

×
×
  • Create New...