Jump to content

Aiv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aiv

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Aiv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικα μετά απο ένα hard reset το κινητο δουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι πηγε λαθος κατα την αναβάθμιση σε 6.0 και εκανε συνεχεις επανακκινήσεις αλλα φαινεται προς το παρον πως ολα δουλευουν μια χαρα.
  2. Καλημερα παιδια, Μετά την αναβάθμιση σε android 6.0 το κινητο μου κανει ασταματητες επανακκινησεις. Μολις φτανω στην αρχικη οθονη το κινητο μου κανει επανακκινησει και ξανα το ιδιο συνεχως. Από οτι εχω δει καποιοι εχουν το ιδιο θεμα. Υπάρχει καποια λύση? Δεν μπορω να μπω σε safe mode μιας και το κινητο κανει επανακκινησει μολις φτασει στην αρχικη οθονη μετα απο 2 δευτερολεπτα.
  3. Μηπως ξερει κανεις στο περιπου ποτε βγαινει η επισιμη εκδοση 2.2 android? Και κατι ακομα to apn on/off widget να το χρησιμοποιω μονο οταν μπαινω internet η οταν χρησιμοποιω apps?
  4. Τελικα μηπως ξερει κανεις γιατι η εφαρμογη apn on/off Widget εχει κολησει και οτι και να παταω ειναι παντα πρασινη? Τωρα ποια το κινητο δεν φορτωνει δικτυα Edge και GRPS καθολου τι σημαινει αυτο ρε παιδια πρεπει να ανησυχω?
  5. Το εχω το apn αν και τωρα οσες φορες και να πατισω στο εικονιδιο ειναι παντα πρασινο, μαλλον θα κολλησε. Χαλαει αρκετη μπαταρια to apn on/off Widget? Παντως επανεφερα την επιλογη GSM/WCDMA ελπιζω να μην με χρεωνει τωρα.
  6. Γεια σας. Πριν 2 μερες αγορασα και εγω το Galaxy 3 και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας. Ειχα καρτα 5 ευρω και σε μια μερα πηγε 0. Χρησιμοποιουσα μονο Wi-fi και κατεβαζα μονο free apps, αλλα δεν ξερω πως μου τελειωσε. Εψαξα και κατεβασα το apn on-off widget και το 3g watchdog λιγο αργα βεβαια. Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως να κανω για να μην χρεωνομαι η γιατι χρεωθηκα? Το μονο που πειραξα ηταν στην λειτουργια δικτυου απο GSM/WCDMA το εβαλα μονο GSM. Εκανα βλακεια η να το βαλω οπως ηταν πριν? Και κατι τελευταιο, πριν βαλω το apn on-οff μου φορτωνε δικτυο Edge και μερικες φορες GPRS. Τι ακριβως ειναι αυτα? Συγνωμη που γινομαι κουραστικος αλλα δεν ξερω και πολλα απο δικτυα :O
×
×
  • Create New...