Jump to content

nekcharis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nekcharis

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nekcharis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με τίποτε. Η αγορά που είχα κάνει ήταν της τάξης των 10€ και καιρό πριν. Εχθές ψώνισα κανονικά από gearbest ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέτοιο πρόβλημα είχα με τη revolut. Δεν μου έκαναν verification λόγω ελληνικών - παλιά ταυτότητα και δίπλωμα. Τελικά το δέχτηκαν με χίλιες δυο φωτογραφίες. Ήδη έφαγα ένα fail από το aliexpress στο alipay για την ταυτότητα. Δεν το βλέπω να βγάζω άκρη. Όσοι αγοράζουν - που διαβάζω - έχουν ανεβάσει τα έγγραφα που ζητάνε;
  2. Από τον ίδιο λογαριασμό το δοκίμασα και όλες τις κάρτες. Καθώς επίσης και σαν επισκέπτης με άλλο e-mail περνώντας και την revolut και χρεωστική της εθνικής.
  3. Καλημέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα ΜΟΝΙΜΟ με το aliexpress. Ενώ έχω κάνει στο παρελθόν αγορά με πιστωτική και το πήρε - εν μέσω cc - δεν μου επιτρέπει πλέον καμία αγορά αν δεν κάνω verification για όσες κάρτες κι αν έχω βάλει, ακόμη και με τη revolut. Μου ζητάει να ανεβάσω ταυτότητα-φωτό της κάρτας-ebanking statement και ό,τι π@π@ρι@ τους κατέβει. Το σπάσιμο είναι ότι διαβάζω πως πολλοί από εσάς πληρώνετε κανονικά χωρίς να σας ζητάει verification. Μήπως ξέρετε τί γίνεται; Είναι καινούριο κόλπο; Έκανα κάτι και με βάλανε σε κάποιο κατάστιχο; Με άλλα sites πληρώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα.
  4. Ρυθμίσεις->Διαχειριστής εφαρμογών->σε εκτέλεση->επιλέγεις την εφαρμογή και πατάς Διακοπή. Ίσως χρειαστεί 2 φορές Διακοπή.
×
×
  • Create New...