Jump to content

Gnomercy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Gnomercy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Gnomercy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως γινετε να διαγραφει μια εφαρμογη που ειναι μεσα απο την ρομ (εχω jj9).. παραδειγμα εχω περασει το HandcentSMS και θελω να διαγραψω την εφαρμογη για sms που εχει μεσα η rom αλλα στις εφαρμογες δεν μου αφηνει να πατισω καταργηση...και οταν ερχετε 1sms το εμφανιζουν και τα 2... thanks..
  2. Ευχαριστω... το ειχα Μονο WCDMA ... το εβαλα αυτοματο GSM/WCDMA και μονο GSM και ειναι οκ στις 3γραμμουλες σημα :P Τελικος το αφησα μονο GSM γιατι διαβασα οτι το αυτοματο καταναλωνει αρκετα περισσοτερο μπαταρια
  3. Καλησπερα περασα την jj9 και εχω ενα προβλημα με το σημα ..εκει που ειχα παραδειγμα στο δωματιο μου φουλ σημα τωρα με το ζορι παει στην πρωτη γραμμη και αυτο μονο αν βγω εξω... ειχε κανεις παρομοιο προβλημα καμια ιδεα? Α! και κατι αλλο εχω cosmote και μου στην οθονη μου το γραφει COSMOT ενα με την παλια ρομ ηταν οκ..!! Help pls.. thanks
  4. το 2ο το βρηκα τελικα και σε ενα αλλο site... καμια απαντηση για το 1?
  5. Εψαξα αρκετες σελιδες αλλα ειναι πολλες :cry: συγνωμη αν εχουν απαντηθει ξανα... Περασα την JJ9 , δεν εχω παρατηρηση κανενα προβλημα μαλλον καθησε καλα προς το παρον... επειδη ειμαι new in android εχω noob αποριες .. 1) τις παλιες εφαρμογες που ειχα πρεπει να τις ξανακατεβασω? η γινεται καπως να τις επαναφερω 2) τα addons που υπαρχουν για την jj9 δεν τα περασα μαζι με την rom, γινεται να τα περασω τωρα και πως? (καπου θυμαμαι και ενα ποστ με το τι κανει το καθενα αλλα δεν το βρηκα :( )
  6. Καλησπερα καταρχας ευχαριστω παλι για την δουλεια που κανετε κ βοηθατε και εμας τους αρχαριους στο Android.. ξεκλειδωσα κ εγω την ραμ κ τωρα εχει 414ΜΒ εχω το Blade της Wind ...μερικες ερωτησεις 1- ποια custom rom για 2.2 froyo μου προτεινεται να περασω? (Αργει ο Μαρτιος :P ) 2- ποιο Video Player ειναι καλο ? εχω περασει το RockPlayer(δεν μου δουλευε με τα mp4 οπως κ το mVideoPlayer) και το VitalPlayer τα παιζει μεν ολα αλλα ενω παιζουν κανονικα μου κανει διακοπες στον ηχο 3-οταν περνας custom rom για 2.2 οι υπαρχοντες εφαρμογες σβηνονται? κ πρεπει να τα βαλεις απο την αρχη? κ αν Ναι γινεται να κανεις με καποιο τροπο save?
  7. θελω να ξεκλειδωσω την 512MB μνήμη RAM κ απο τις οδηγιες που εχετε με link απο το techblog εχουν βγαλει το αρχειο .zip ... Που μπορω να το βρω ή καποιο αλλο link?
  8. Καλησπερα και εμενα μολις χτες πηρα το ΖΤΕ Βlade στα χερια μου υστερα απο ενα μηνα που το ειχε η Wind γιατι ιταν προβληματικο οταν το πηρα κ στην τελικη το ειχαν ενα μηνα για να μου πουν οτι ιταν χαλασμενη ι SDκαρτα..ΕΛΕΟΣ Ου Μπλεξεις με wind.. Λοιπον εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ κ εχω μερικες αποριες ως νεος σε Android 1) αφτα τα rls9 ktlp που λετε οσο καταλαβα ειναι σπασμενη η εκδοση 2.2 ? 2) στην 2.1 γινετε να συνδεθεις ιντερνετ μεσω του PC με USB δλδ χωρις wifi ή αν προκειτε να γινει κατι τετιο στην 2.2 3)καποιο manual για το πως βαζουμε το rls9 κ αν αφτο εχει προβλημα μετα στο να βαλουμε την official που θα βγει απο την wind.. Αφτα προς το παρον κ μπραβο για το φορουμ...(sry για τα "Greek" μου πρωτη φορα γραφω μετα απο καιρο) Thanks..
×
×
  • Create New...