Jump to content

kyriakos75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kyriakos75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Sorry αλλά το season 6 έχει αρχίσει να μου θυμίζει κάτι από Φώσκολο :X
  2. Mη γράφετε ό,τι θέλετε χωρίς να γνωρίζετε. Οι ελληνικές ταυτότητες γίνονται δεκτές σε όλα τα κράτη που έχουν υπογράψει τη συνθήκη Σένγκεν, είτε είναι στα ελληνικά είτε όχι.
  3. Kαλή Χρονιά. Ξέρει κανείς πώς (και αν) μπορούμε να μεταφέρουμε SMS από την SIM στη μνήμη του PDA?
  4. Αν χρησιμοποιείς τo GPS Viewer app της ΕΤΕΝ, αυτό πρέπει να έχει κάποιο bug καθώς εκτός από λάθος ταχύτητα δείχνει συνήθως και λάθος στίγμα (για παράδειγμα στη θέση που βρίσκομαι τώρα είναι off περίπου 23 πρώτα λεπτά της μοίρας στο πλάτος και 18 στο μήκος). Ενώ το Location SMS και το Destinator είναι ακριβή. Αυτό έχει παρατηρηθεί και από άλλους, π.χ.: http://www.expansys.be/ft.aspx?i=140450&thread=6 Καλή Χρονιά.
  5. Ta SMS της SIM μπορείς να τα δεις με τον SIM Manager (Προγράμματα -> Phone -> SIM Manager, Menu->SMS Management). To πώς μπορείς να τα μεταφέρεις στο pda δεν ξέρω, και θα με ενδιέφερε να μάθω.
  6. Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το 9000. Από ο,τι έχω δει στο πληκτρολόγιο δεν υπάρχουν οι χαρακτήρες '<', '>', '|', καθώς και το Escape. Υπάρχει (εύκολος) τρόπος να πληκτρολογηθούν αυτοί οι χαρακτήρες, που είναι χρήσιμοι σε bash shell, vi/vim κλπ ; Ευχαριστώ
  7. Γεια σας παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το SonyEricsson HBH-200 Bluetooth headset με το V600; Aν ναι, λειτουργούσαν όλες οι δυνατότητες του εν λόγω headset (caller id, call list); Ευχαριστώ....
×
×
  • Create New...