Jump to content

katipan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katipan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

katipan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και κατι αλλο, αν το κατεβασω που θα αποθηκευτει στο κινητο και πως μπορω να το βρω για να το χρησιμοποιησω?
  2. apn onoff απο την curvefish η το apn on-off Widget απο την pedro maicas?
  3. Καλησπέρα και πάλι, μου είπαν ότι για να μη χρεώνομαι χωρίς λόγο πρέπει να ρυθμίσω το κινητό μου ώστε να συνδέεται στο ίντερνετ μόνο μεσω wifi πως το κάνω αυτό? πως μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί στο ιντερνετ και να με χρεώσει σε ανύποπτο χρόνο?
  4. wipe dada/factory reset λεει αυτο? και μετα θα περιμενω? μεχρι να βγαλει κατι που να λεει reboot?
  5. και κατι αλλο το reboot τι είναι? με εβγαλε σε μια σελιδα με ενα πρασινο ανθρωπακι και ενα τριγωνο με θαυμαστικο
  6. θα το δοκιμασω. εξαλλου δεν εχω βαλει τιποτα μεσα στο κινητο... οπως το πηρα ειναι..
  7. μου λεει σχηματισατε χ φορες λαθος το μοτιβο, περιμενετε 30 δευτερολεπτα πριν ξαναπροσπαθησετε. εξαλλου εγω δεν εχω gmail το κινητο το χρησιμοποιησα για λιγοτερο απο μισαωρο.. ουτε καν μπηκα σε ιντερνετ η e-mail
  8. Καλησπέρα σας, πήρα μόλις εχθές το Galaxy 3 μετά από έρευνα αγοράς καθώς μου είπαν ότι για την τιμή του 159 ευρώ σε προσφορά ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Το άνοιξα και ξεκινησα να διαβάζω το manual για να δω τι παίζει γιατι είμαι εντελώς άσχετη από τέτοια τηλέφωνα (το προηγούμενο κινητό μου το είχα πάρει πριν 6 χρόνια...) Είπα να κλειδώσω την οθόνη με την εφαρμογή του μοτίβου που έχει στις ρυθμίσεις ασφάλειας. έβαλα ένα δικό μου μοτίβο, βγήκα η οθόνη κλείδωσε και όταν πήγα να την ξεκλειδώσω δεν το αναγνώρισε.. η έκανα κάποιο λάθος που δεν μπορω να το προσδιορίσω η είναι ελαττωματικό.. ξέρει κανείς πως στο καλό ξεκλειδώνει? η επίσημη αντιπροσωπεία για το service σήμερα ήταν κλειστή και δεν θέλω να περιμένω μέχρι τη δευτέρα για να το ξεκλειδώσω.
×
×
  • Create New...