Jump to content

labrosss13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by labrosss13

  1. Τα ακουστικα της μανας του ειναι.....τα οποια οπουδηποτε αλλου παιζουν κανονικα...μαλλον το τηλεφωνο εχει το προβλημα........
  2. Γεια σας παιδια....Μολις πηρα το Galaxy S2 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...ειναι πολυ καλυτερο σε καποιους τομεις απο το Desire HD που ειχα......Αλλα εχω ενα προβληματακι.....Επειδη βλεπω πολυ συχνα ταινιες στο κινητο εχω παρατηρησει ενα προβλημα με τα ακουστικα μονο στις ταινιες ομως........οταν βλεπω μια ταινια ο ηχος απο το ηχειο ειναι ικανοποιητικος αλλα μολις βαλω τα ακουστικα ειναι πολυ ενισχυμενα η μουσικη και τα εφε και οι διαλογοι ακουγονται πολυ χαμηλα...σχεδον δεν τους ακους! Δοκιμασα και με το stock player αλλα και με το MX Media Player....Αλλα τα ιδια......Αν συνδεσω τα ακουστικα στο PC ολα καλα....μονο στο κινητο το κανει.........Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Το πηρα μεταχειρησμενο το κινητο και φοραει την Turkbey Rom!....Παιζει να φταιει η Rom? Eπισης και radio οταν βαζω να παιξει δεν ανταποκρινετε.....βρισκει σταθμους αλλα δεν ακουω τιποτα.....αλλα αυτο μαλλον ειναι θεμα Rom!
  3. Ναι φιλε μου...αυτο ειναι λογικα αλλα ειναι τρελο πως παραμενει το προβλημα ενω εχω κανει hard reset...και μαλιστα εχω βαλει και αλλο gmail οποτε οι ρυθμησεις ειναι νεες....τι να πω...! το προβλημα συνεχιζει παλι...με ειχε αφησει για κατι ωρες αλλα τωρα παλι τα ιδια... πως κανω εκαθαριση μονο στη λειτουργεια αυτοκινητου δεν το βρισκω αλλα και παλι εχω κανει hard reset ποσο καλυτερη εκκαθαριση να γινει :P επισης αν εχω το κινητο σε φορτιση η με usb στο υπολογιστη τοτε δεν μου το κανει....τι μπορει να φταιει? τα νευρα μου...! :S
  4. Παιδια εχω ενα προβλημα εδω και κατι μερες...δεν ξερω αλλα για ενα περιεργο λογο μολις κανω μια κληση ειναι προεπιλεγμενη η ανοικτη ακροαση και πρεπει ενω καλω καποιον να πατησω απενεργοποιηση ηχειου...ενω πριν εκανα ακριβως το αντιθετο....πως μπορω να εχω ως προεπιλογη το ακουστικο και οχι το ηχειο? δοκιμασα και εργοστασιακες ρυθμησεις αλλα παλι τα ιδια... Παιδια παιζει να οφειλεται και σε ενα αλλο προβλημα αυτο? Γιατι μαζι ξεκινησαν...νομιζα οτι αυτο ειχε ξεπεραστει αλλα μου το ξαναεκανε τωρα μερικες φορες....ανοιγει λοιπον η λειτουργια αυτικινητου απο μονη της χωρις λογω...το κλεινω και μετα απο λιγο ξαναανοιγει.....Οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι θα με τρελανει το κινητο τις τελευταιες μερες...! (μαμα ROM)
  5. παιδια εχω ενα προβλημα με το wifi... καποιες φορες δεν εχει προβλημα αλλα σε μερικα σημεια οπως καποιες καφετεριες μια μπαινει μια δεν μπαινει...δεν ξερω τι γινετε μερικες φορες βρεισκει το σημα κ μου λεειι ληψη διευθυνσης κ μενει εκει για αρκετη ωρα...μεχρι που κανει αποσυνδεση...αλλες ενω βρισκει το σημα δεν μπαινει καθολου δεν κανει ουτε ληψη απλα κανει σαρωση κ μετα αποσυνδεση...κ αλλες φορες πεταει...τι μπορει να φταιει ρε παιδια?? με εχει κρεμασει πολλες φορες...επισης λογικα δεν φταινε τα router γιατι οι αλλοι διπλα μου μπαινουν κανονικα..! τελος εχω κ ενα μικρο προβληματακι με τα βιντεο...στην αναπαραγωγη κολανε πολυ! καποιος μου ειπε οτι παιζει να φταιει η μαμα καρτα...αυτο ειναι τελικα???
  6. τη μαμα καρτα εχω...αυτο φταιει? δηλαδη πρεπει να παρω καλυτερη? κ πως η htc εφοδιασε το κινητο με μια καρτα η οποια δημιουργει τοσο μεγαλο προβλημα στο βιντεο?...περιεργα πραγματα....
  7. Παιδια ολα καλα με το κινητο αλλα εχω εντοπισει ενα μεγαλο προβλημα....οταν τραβαω βιντεο μολις παω να το δω μετα... το βιντεο εχει πολλα κολληματα...μηπως υπαρχει καποια λυση? εχει παρατηρησει κανεις αλλος πολλα κ εντονα κολληματα στο βιντεο??
  8. παιδια μια ερωτηση επειδη εχω μπερδευτει.......... για να κανω ROOT πρεπει να κανω και τα βηματα του S-OFF η μονο να βαλω το Visionary+ και τελος?
  9. δηλαδη αν χτυπα ξυλο παθει κατι..θα απευθυνθω στο eshop που το αγορασα? για το ελληνικο μενου τι γινεται δεν μου ειπες...θα υπαρχει κατευθειαν η θα πρεπει να ψαχνομαι με χακιες? ειμαι λιγο ασχετος γι αυτο ρωταω! ευχαριστω προκαταβολικα :)
  10. παιδια αν παρω το κινητο απο eshop που το εχει αγορασμενο απο ξενη αντιπροσωπια θα εχει ως επιλογη ελληνικο μενου? επισης απο θεμα υποστηρηξης..αναβαθμισεων...εγγυ ησης και service θα ειμαι καλυμενος?
  11. Παιδια αυτες τις μερες θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και το εχω βρει 505ευρω απο ΕΒW...ειναι αξιοπιστα τα e-shops ρε παιδια...επειδη δεν εχω ξαναπαρει! παιζει να ειναι ελλατωματικη η συσκευη η ανοιγμενη? πως δικαιολογηται δηλαδη αυτη η τιμη που ειναι σε διαφορα κοντα στα 100 ευρω απο ενα καταστημα? και απο θεμα εγγυησης τι γινετε? σορρυ μπορει να ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα μαζευω καιρο τα χρηματα αυτα κ δεν θελω να τα πεταξω! :)
  12. ωραια τοτε λογικα ολα καλα...συντομα θα μπω και εγω στην παρεα σας! ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση!
  13. Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο και το εχω βρει σε φοβερη τιμη σφραγισμενο η τιμη μιλαμε ειναι περιπου 150ευρω κατω...! αλλα λεει HTC Desire HD A9191...Το Α9191 τι ακριβως ειναι ξερει κανεις? Μηπως ειναι κωδικος ανα χωρα? Δλδ μπορει και να μην ειναι ελληνικο..? παιδια αν δεν βαριεται καποιος ας κοιταξει στο κουτι του κινητου μπας κ βγαλω καμια ακρη γιατι στο web ειδα κ αλλους κωδικους οπως Α9192 πχ! Εχω βρει κ ενα ΙPhone4 με 500 ευρω....πφφφφ κ αυτο ειναι ενα θεματακι...μεγαλο διλυμα! :) ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...