Jump to content

loutraki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loutraki

  1. Καλησπερα, θελω να βαλω Destinator για πλοηγηση στο htc hd mini, μπορει καποιος να μου δειξει που το βρισκω?
  2. Εχεις δίκιο δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Σε ευχαριστώ για την βοηθεια..
  3. Εχω το HTC Hd mini παρατηρω ότι βγαζει σημα η κεραια και λεει 3G COSMOTE διπλα, μηπως το εχω ενεργοποιημενο και μου καταναλωνει εξτρα μπαταρια ερημη? Αν ειναι ετσι πως το απενεργοποιω?
  4. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας και ετσι για την ιστορια για να ξερετε, λύθυκε το προβλημα, με την μπαταρια που δεν κρατούσε, με το hard reset που εκανα..
  5. Μπορει καποιος να μου πει πως κανω hard reset?
  6. Σκεφτόμουνα να φλασαρω την rom του nrousm για να πηγαίνει και καλύτερα μετά το τηλ/νο, τι λες? ( Αν μπορεις δειξε μου που ειναι η τελευταία.)
  7. Σε ευχαριστω φιλε nek46, οχι κλειστό το έχω το wifi. Δεν του έχω αλλάξει την rom του, είναι μαμά.Μάλλον θα πρέπει να κάνω μια επαναφορά για να στρώσει αλλά σκέφτομαι άντε πάλι από την αρχή όλα.Δεν πιστεύω πως θα βγάλω άκρη αλλιώς... Ξέρω για την rom που λες του nsourm, προτείνεις να την δοκιμάσω? Θα χάσω την δική του βέβαια έτσι δεν είναι? Αλλά αν είναι να δουλεύει πιο γρήγορα, έχω δει που λέτε ότι αφήνει πολύ ελεύθερη μνήμη για να διαχειρίζεται πιο γρήγορα το τηλ/νο.
  8. Καλησπέρα παιδιά, η μπαταρία στο HTC hd mini που έχω παρατήρησα ότι άρχισε να αδειάζει πολύ γρήγορα. Σκέφτηκα ότι τελεώνει η ζωή της και έτσι αγόρασα μία νέα. Παρατηρώ πάλι όμως, ότι κι αυτή αδειάζει μέσα σε μια μέρα. Τι να τρέχει άραγε, γνωρίζει κανείς ή του έρχεται κάτι στο μυαλό, που μπορεί να φταίει?
  9. Μου έβαλες ιδέα και τελικά βρήκα μια άλλη λύση και δουλεύει αυτό που ήθελα. Κατάλαβα τι λες, τελικά βολεύτηκα αλλιώς, παίζει τώρα αυτό που ήθελα πηγαίνοντας κατευθείαν στη διεύθυνση, ενώ μέσω των παραθύρων του meteo δεν έπαιζε και ζήταγε να βάλω flash player. Ευχαριστώ πάντως για την άμμεση απάντηση και τους δυό σας.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  10. Δηλαδή αν αλλάξω πλατφόρμα θα είμαι καλύτερα? Για παράδειγμα, αν βάλω την Rom του nsroum..
  11. Έχω το HTC HD mini με τον Opera mobile 10 με flash support, μήπως έχει βγει κάποιος νεώτερος με καλύτερο flash player γιατί θέλω να βλέπω μια συγκεκριμένη σελίδα στο meteo για τον καιρό.
  12. Σε ευχαριστώ, θα την τσεκάρω και θα σου πω εντυπώσεις, φτάνει να μου δώσεις οδηγίες λίγο πως την βάζω γιατί είμαι λιγάκι σκράπας. Η rom που έχω τώρα μέσα και συγκεκριμένα η 1.36.482.1 (94538) ELL, θα σβηστεί βάζοντας την δική σου ή απλά κάνει αναβάθμιση?
  13. Η Rom που λέτε δηλαδή παιδιά να βάλω είναι η Version 2.30 που βλέπω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289122&page=2 Αυτή είναι η τελευταία του φίλου nsourm?
  14. Παιδιά έπαιξα λίγο με το clear temp και κατάφερα να το πάω στα 71ΜΒ αλλά θέλει κι άλλο. Πλοηγούς δεν έχω βάλει ακόμα, μόνο δοκίμασα μια φορά ένα Destinator που πήρα από ένα φίλο αλλά δεν μ άρεσε και το έβγαλα. Μάλιστα το είχα βάλει στην εξωτερική κάρτα και έτρεχε από κει. Μάλλον κάτι τρέχει στο παρασκήνιο από πίσω δηλαδή και άντε βρεστο τώρα. Εσβησα και το Skype τώρα και πήγε στο 80ΜΒ η μνήμη. Μήπως πρέπει να βάζω τα προγράμματα στην εξωτερική κάρτα και όχι στην συσκευή? Αυτό λέτε να φταίει?
  15. Για να μην σας μπερδεύω τα γράφω όπως τα βλέπω στο mini, Ελεύθερος χώρος αποθήκευσης 60,33ΜΒ και ο ελεύθερος χώρος προγραμμάτων είναι 121,76ΜΒ.
  16. Ναι με την Rom έχω το πρόβλημα, συνολική έχω 224,55ΜΒ σε χρήση 164ΜΒ και ελεύθερη 60ΜΒ. Το έτρεξα το clean ram και το clear temp, μου έσωσε λίγα ΜΒ αλλά ακόμα επιμένει να λέει 60,26ΜΒ ο χώρος αποθήκευσης. Όσο μικρότερο είναι αυτό μου επηρεάζει και την ταχύτητα που τρέχει το τηλ έτσι δεν είναι?. Βέβαια ο ελεύθερος χώρος προγραμμάτων παίζει στα 125 σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα.
  17. Ο ελεύθερος χώρος αποθήκευσής μου είναι 60MB, πως μπορώ να τον αυξήσω? Υπόψιν ότι δεν έχω τίποτα πάνω στο τηλέφωνο, είναι όλα στην εξωτερική κάρτα και από προγράμματα έχω εγκατεστημένα μόνο 5 τον αριθμό. Θέλω να πω πως δεν το έχω φορτωμένο το τηλ. Μάλιστα εκεί που ήμουνα στα 90 με 95 ΜΒ ξαφνικά την βλέπω τώρα στα 60ΜΒ. Τι μπορώ να κάνω?
  18. Ψάχνω ένα προγραμματάκι με πυξίδα για το mini που έχω με τα windows, μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι?
  19. Διάφορες εφαρμογές για το Mini που μπορώ να βρω?
  20. Κατάλαβα, λογικό είναι αυτό που λες. Σε ευχαριστώ πάντως. Ευχαριστώ παιδιά και τους δυό σας..
  21. Θέλω να βάλω κάποιο πρόγραμμα για πλοηγό, έλεγα για το Destinator που το χω συνηθίσει κιόλας. Ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω?
  22. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544770 Παιδιά κάτι λένε εδώ ότι έχουν βγάλει αναβάθμιση του Opera σχετικά με το flash. Δεν το χω δοκιμάσει ακόμα.Να λέει τίποτα?
  23. Αυτό πιστεύω κι εγώ, γιατί με τον 7 που δοκίμασα δεν έγινε τίποτα.Μου βγάζει εικονίδιο Flash 9, για να το παίξει.
  24. Παιδιά καλησπέρα. Έχω κι εγώ το HTC mini και παρότι έβαλα τον Opera 10 που λέει πως έχει flash player μέσα, δεν μπορώ να δω στο Meteo.gr μία επιλογή που θέλω για τον άνεμο που με ενδιαφέρει, με κάτι βελάκια κινούμενα που δείχνουν διεύθυνση ανέμου. Ξέρει μήπως κάποιος να με συμβουλέψει..? (Μου γράφει πως δεν έχω flash. επίσης το ίδιο κάνει και σε μια κάμερα, παρόλο που όλες τις άλλες τις βλέπω.)
  25. Για να το λες κάτι θα ξέρεις, άλλωστε όσο πιο πολύ το παιδεύεις τόσο τον μπελά σου βρίσκεις τις περισσότερες φορές. Είπες να δοκιμάσω και το Opera 10 Repack (σε συνδυασμό με το flash support), αλλά με βγάζει σε 5 αρχειάκια Ninja, ποιο άπο αυτά να κατεβάσω?
×
×
  • Create New...