Jump to content

tzanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzanos

  1. παιζει e radio αν κατεβασεις καπια apss απο το market.συγκεκριμενοι νομιζω . το εχω εγκαταστησει αλλα μπερδευει τον ογκο του wifi με τον ογκο του προγραμματος χρησης.δινει συνολικη εικονα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ (ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ.ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΟΚΙΝΙΣΕΙ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.
  3. καλησπερα σε ολους.ειμαι ενα νεο μελος του myphone και θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια σας σχετικα με το android.απεκτησα προσφατα το joy 845.καλο για τα λεφτα του μιας και τα υπολοιπα ειναι πανακριβα.αφου το εξερευνησα παρατηρησα τα παρακατω.1 οτι δεν εχει ρυθμισεις προεπιλογης μνημης.εχω τοποθετησει 4gb. 2 δεν εχει μετρητη ογκου δεδομενων.εχω προγραμμα 120 kb.μηπωσ δεν εχω ψαξει σωστα στο κινητο?help.επιπλεον κατεβαζοντας αρκετες εφαρμογες απο το market μου εμφανησε το μηνυμα δεν υπαρχει αρκετος αποθηκευτικος χωρος.τα 4 gb τι κανουν?δεν μπορω να βρω λυση.ειμαι και ασχετος με την τεχνολογια.ευχαριστω εκτων προτερων.
×
×
  • Create New...