Jump to content

jdrossos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jdrossos

  1. να ρωτησω και γω κατι? εχει λεξικο Τ9 ?
  2. Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια το φιλο Κωστα - "droulis" - για τις προσπάθειες που κατέβαλε και για τα οποια αποτελεσματα επιτεύχθηκαν.... Ο Κώστας είναι ενα μέλος που κοσμεί το Forum!!!! και για την ευγένεια του και για την εξυπηρετικότατα του..... Κώστα σε ευχαριστώ πολυ
  3. σωστα αλλα ειναι ενεργοποιημενη και η δονηση. εγω θελω να μην εχει ουτε δονηση... γινεται?
  4. ρε παιδια αθορυβο αυτα τα τηλεφωνα δεν εχουν? δηλ. ουτε ηχο ουτε δονηση για τις κλησεις ...
  5. Παιδιά ένα πρόβλημα. Έχω αγοράσει 2 κινητά τύπου TV Μ95+ (στα windows τα βρίσκει ως ΜΤ6218, ενώ στην αρχή τα έβλεπε ως ΜΤ6227…. Περίεργο…) και κάτω από την μπαταρία γράφει Micxon MTV-880 και είναι ίδιο με το http://www.micxon-mobile.com/hi/content/view/41/27/lang,english/ . Το πρόβλημα είναι ότι στο ένα από τα δυο κινητά όταν βάλω δεύτερη SIM πολλές φορές κολλάει η δεύτερη SIM και μόνο στη θέση SIM2 γράφοντας “searching” ή κάποιες άλλες φορές ”sim lock” και μόνο αν το κλείσω και το ανοίξω επανέρχεται. Το άλλο κινητό με τις ίδιες SIM δουλεύει άψογα. Υποπτεύομαι ότι θα θέλει φορμάρισμα ή φλασάρισμα. Ξέρετε κανένα να μπορεί να βοηθήσει? Σας ευχαριστώ.
  6. Να διευκρινίσω και γω με τη σειρα μου κατι? Το v98 τελικα στελνει και δεχεται κανονικα MMS ?
  7. και συμπληρωνω αγαπητε μου φιλε οτι ειναι το ιδιο παρανομο οπως οταν περνας ενα patch στο κινητο σου.... η ιδια επεμβαση γινεται...... αυτα!!!!
  8. κανεις μεγαλο λαθος... δεν ειναι παρανομο καθολου!!!!! δεν κλεβω κατι για να ειναι παρανομο.... δεν θελω να το αναλυσω αλλα το εχω ψαξει οσο δεν φανταζεσαι νομικα το θεμα..... (οπως επισης δεν ειναι παρανομο να βλεπεις π.χ. φιλμνετ με αποκωδικοποιητη φτιαγμενο απ τα χερακια σου...αν μπορεις βεβαια.... ασχετο λιγο αυτο με το θεμα αλλα για να καταλαβουμε τι ειναι παρανομια και τι οχι...)
  9. επιτελους βρηκα προγραμμα για να αλλαξω το IMEI απο το E700 μου. Οσες προσπαθειες κι αν εκανα με τα γνωστα προγραμματα τυπου winimei κτλ. απεβησαν ακαρπες μιας και δεν δουλεψε κανενα... βρηκα ομως ενα καταπληκτικο προγραμμα που δουλεψε ΑΜΕΣΩΣ & ΑΨΟΓΑ!!!! το site ειναι http://www.nasiriyan-mobile.com περιμενω εντυπωσεις......
×
×
  • Create New...