Jump to content

nikkisixx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikkisixx

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nikkisixx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες επειδή μπήκα κι εγώ σε αυτόν τον τζόγο της action camera και για να μην ανοιγω καινούριο θέμα, αφού έψαξα αρκετά, ήθελα τη βοήθεια σας για ένα συγκεκριμένο θέμα: Να πάρω: 1) Την Gopro Hero 4 session χωρίς stabilizer και να γίνεται το stabilization με πρόγραμμα στο pc (170€), 2) Την ίδια αλλά με stabilizer (170+170=340€) 3) Την Gopro Hero 5 session που έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό stabilizer (300€) ή 4) Την Xiaomi yi 4K+ που κι αυτή έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό stabilizer (300€) ??? Η χρήση θα είναι κατά 90% για ποδήλατο και θα φοριέται ή στο στήθος ή στο κράνος. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Σχετικά με τη συζήτηση στο νήμα για το Xiaomi Redmi Note 4 GLOBAL EDITION, για να μην τα λέμε απο κει και κουράζουμε κι επειδή το έχω δει κι εγω και ψήνομαι να το πάρω απ την ευρωπαική αποθήκη του geekbuying, αν κάνεις καμια κίνηση,αν μπορείς ενημέρωσέ με κι εμένα για το τι παίζει. Όπως είπε κι ένας στο νήμα: "γενικά το geek έχει θέματα επικοινωνίας, θα σου πρότεινα πριν πας για αγορά να ΄προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους για να δεις για χρόνους , διαθεσιμότητα, τσεκάρισμα έκδοσης που αναφέρουν ως global", οπότε εγώ αυτό θα κάνω από Δευτέρα που λειτουργεί το chat.
  3. Αυτό δεν το γνωρίζω. Κάτι θα ξέρεις για να το λες. 2-5 εργάσιμες λέει κανονικά. Δηλαδή πόσο παραπάνω να κάνει να έρθει?
  4. Κι εγώ από κει βρήκα το πιο φθηνό και ψήνομαι να το πάρω. Δεν νομίζω να παίζει κάπου πιο φθηνά σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Εν τω μεταξύ μόνο αυτό που παρέθεσες βγαίνει με snapdragon. Όλα τα άλλα χρώματα και εκδόσεις βγαίνουν με τον Helio. Μιλάμε πάντα για ευρωπαϊκή αποθήκη.
  5. Οκ τέλεια, να τις έχουμε στα υπόψη. Με παράθυρο όπως αυτή της NILLKIN, έχει δοκιμαστεί από κανέναν αν ταιριάζει κλπ?
  6. Επειδή μπερδεύτηκα ρε παίδες, υπάρχει τελικά κάποια αξιόπιστη θήκη από ebay ή κινεζομάγαζο που να την έχει τεστάρει κάποιος και κουμπώνει τέλεια? Είτε με παράθυρο, είτε κλειστή, είτε απλή πίσω σιλικόνης.
  7. Παιδια μηπως κανεις ελυσε το προβλημα με την καρτα sim 2in1 ? Γιατι σκεφτομαι να το παρω και εχω τετοια καρτα και χρησιμοποιω αρκετα τις αλλαγες απο καρτα και συνδεση και τουμπαλιν, οποτε μην το παρω τζαμπα.
×
×
  • Create New...