Jump to content

mitsos12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsos12

  1. mitsos12

    Doogee X5 pro

    Κατέβασε τους οδηγούς από εδώ: http://adbdriver.com/downloads/ Εγκατέστησε το αρχείο ADB Driver Installer (9.22 MB). Το είδε αμέσως και σωστά.
  2. mitsos12

    Doogee X5 pro

    Μία ερώτηση. Όταν απαντώ σε κλίση και πλησιάζω το τηλέφωνο στο αυτί μου, κάποιες φορές (σχεδόν πάντα), θα αρχίσει η δόνηση. Συνήθως δονείται μία φορά, αλλά μου έχει τύχει να κάνει συνεχόμενες δονήσεις και να σταματάει μόνο όταν το απομακρύνω από το αυτί μου. Δεν είναι ειδοποίηση για μηνύματα, άλλες κλίσεις ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό;
  3. mitsos12

    Doogee X5 pro

    Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω όλους τους αρθρογράφους του νήματος και τους υπολοίπους ιδιοκτήτες της συσκευής. Οι απόψεις τους και οι λεπτομερείς περιγραφές τους είναι πολύ χρήσιμες. Χρήστης του Doogee X5 Pro (στον ανιψιό μου είχα πάρει πιο πριν το Χ5 και το έχει κατ' ευχαριστηθεί) για 10 ημέρες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τις δυνατότητές του. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, άλλωστε αλλάζω κινητό ανά 5ετία..., αλλά μπορώ να εκτιμήσω την ευκολία και ευχρηστία αυτής της συσκευής για μία ευχάριστη και απροβλημάτιστη τηλεφωνική εμπειρία, όσο φυσικά και για τις υπόλοιπες δυνατότητες που εκμεταλλεύεσαι από ένα έξυπνο κινητό. Στα χρήματα που έδωσα 75€ από banggood πράγματι είναι εκτός ανταγωνισμού. Θα ήθελα να αναφέρω την εμπειρία χρήσης του (για να βοηθήσω μελλοντικούς αγοραστές) και κάποιες απορίες (για όποιον μπορεί να τις λύσει): Η εμπειρία μου: 1) Πολύ γρήγορο στο διαδίκτυο, σχεδόν καμμία διαφορά στην πλοήγηση και άνοιγμα ιστοσελίδων με το (εξαιρετικό) Huawei P7 φίλου των 260€. 2) WiFi πολύ δυνατό. Σε δωμάτιο που είχα πρόβλημα με ένα στικάκι, πιάνει! 3) GPS. Απίστευτη ταχύτητα στο κλείδωμα δορυφόρου. Σε στενό δρόμο με πολυκατοικίες μου έχει κάνει 1 με 2 δευτερόλεπτα...! Βλέπει ακόμη και μέσα στο σπίτι μου, κοντά σε παράθυρο, στο ισόγειο διώροφου! 4) Οι 4G δυνατότητες και η σχετικά μεγάλη κλίμακα που τελικά υπάρχει (Q καρτοκινητή - Wind) σου δίνει άλλη εμπειρία στην πλοήγηση χωρίς WiFi. 5) Απροβλημάτιστη πλοήγηση στα μενού της συσκευής, χωρίς κολλήματα. 6) Σωστή διαχείριση μνήμης 7) Προεγκατεστημένες μόνο οι απαραίτητες εφαρμογές. 8) Το φλας ως φακός είναι καλό. Φυσικά και υπάρχουν δυνατότερα, αλλά ένα υπνοδωμάτιο το φωτίζει χαμηλά. 9) Η φωτογραφική του είναι μέτρια, προς κακή στα σκοτεινά. Το φλας αδύναμο. Το βιντεάκι του αρκετά καλό θα έλεγα και τουλάχιστον στο κινητό φαίνεται ωραίο! Το λογισμικό που συνοδεύει αυτά τα κινητά, προσωπικά με ικανοποίησε. Στα χρήματα που στοιχίζει πάντως το κινητό, δεν νομίζω να υπάρχουν καλλίτερες κάμερες...! 10) Η μπαταρία του προσωπικά με ικανοποιεί και με αρκετή πλοήγηση και ανοιχτή οθόνη, με συνεχώς ανοικτά δεδομένα, με βγάζει μία ημέρα. Οι απορίες: 1) Όπως ανεφέρθη και πιο πάνω, πράγματι, το πλήκτρο της μειώσεως της εντάσεως δεν ανταποκρίνεται άμεσα κάποιες φορές. Δεν το είχα παρατηρήσει πριν το διαβάσω και οπότε δεν με χαλάει. 2) Κάποιες φορές, όταν μιλάω στο τηλέφωνο, κάνει κάποιες δονήσεις μία, δύο και τρεις συνεχόμενες. Ξέρει κάποιος από που προκαλούνται αυτές οι δονήσεις; Είναι σαν να μου λέει να μη κολλάω πολύ το αυτί μου στο κινητό... Εν κατακλείδι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κινητό. Φωτεινότατη οθόνη, πολύ ωραίο άγγιγμα, ένα υπέροχος λόγος αξίας-επιδόσεων. Χαίρεσαι τις αγορές σου έτσι.
×
×
  • Create New...