Jump to content

Spyrakos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Spyrakos2

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Spyrakos2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καινούριος κάτοχος N4 από χθες και σκέφτομαι την αγορά θήκης σιλικόνης, κανένας που έχει κάποια από αυτές τις 2 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Nexus-4-Black.htm http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Celly-Silicon-Case-LG-Nexus-4-Black-LGGNEXUS4SBLK.htm μπορεί να πει εντυπώσεις?
  2. Τι αναβαθμιση?? Εμενα ειναι ηδη 2.1 αν εννοεις αυτο...
  3. Εγω οταν βαζω το κεντρο μηνυματων μου βγαζει "Update error". Σε αυτο το μενου (*#*#4636#*#*) πρεπει να αλλαξουμε και τπτ αλλο?? Αν γεμισει η μνημη του τηλεφωνου δν μπορω να βαλω αλλες εφαρμογες???
  4. Το κεντρο υπηρεσιων μηνυματων (ή κατι τετοιο) πως το αλλαζω??? Που παω στο μενου???
  5. Θα το παω μαλλουν απο βδομαδα σε καταστημα γερμανος για να το δουν... Κατι ακομα, αν γεμισει η μνημη του κινητου, μετα μπορεις να προσθεσεις και αλλες εφαρμογες??? Πως αλλαζω κεντρο υπηρεσιων SMS????
  6. Το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τπτ....
  7. την 2.1... Απο μονο του αυτην ειχε το κινητο....
  8. Ας πει καποιος καμια ιδεα!! Δεν μπορω να στειλω καθολου μηνυματα, μονο να μου στειλουν!!\ Καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους!!!!!
  9. Καλησπερα σε ολους! Μολις σημερα απεκτησα και εγω το Χ8 μου και εχω ενα προβλημα! Δεν μπορω να στειλω SMS!!! Μπορω κανονικα να παρω SMS, να παρω τηλεφωνο η να με παρουν... Οποιος εχει καμια ιδεα ας μου πει γιατι δεν παλευεται!!!
×
×
  • Create New...