Jump to content

gripis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by gripis7

  1. Εχω την εντυπωση οτι εχω το ιδιο προβλημα, ειναι σα να μη λειτουργει το 3g, δε στελνονται καν τα μηνυματα στο whatsapp:confused:

     

    Μόλις μίλησα και με samsung αλλά με ενημέρωσαν εφόσον είναι οκ το wifi τότε δεν ευθύνεται το κινητό. Για να δούμε:confused::confused:

  2. Καλημέρα παίδες,

     

    Χθές αναβάθμισα και εγώ την συσκευή μου (ΟΤΑ) με την επίσημη 4.1.2. Ενώ όλα είναι καλύτερα και αρκετά βελτιωμένα (email, calendar..) έχω θέμα με το internet όταν η συσκευή συνδέεται μέσω 3g ή Hspa. Είναι πάρα πολύ αργό έχοντας ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ απομακρυσμένα με άλλες συσκευές. Με το wifi όλα λειτουργούν τέλεια. Μίλησα και με την cosmote και με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης.

    Μπορεί κανείς να βοηθήσει;:):)

  3. Καλησπέρα σε όλους και καλή σαρακοστή. Κατέβασα το αρχεί ομε την Νορβιγική και προσπάθησα να την βάλω μέσω odin αλλά δεν μπόρεσε να γίνει. Την διαδικασία με odin την έχω κάνει πολλές φορές. Βρίσκει την com του κινητού ξεκινάει αλλά βγάζει fail. Ξανακατέβασα το αρχείο μήπως έγινε τίποτα στο download αλλά τα ίδια. έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. :D:D
  4. Καλησπέρα παιδιά,

     

    Μολις αποφάσισα να βάλω μια επίσημη rom με ODIN. Την φλάσαρα (4.0.4) κανονικά αλλά εδώ και 10 λεπτά το κινητό έχει μείνει με το λογότυπο της samsung μόνο να βλέπω. Φλάσαρα και την 4.0.3 αλλά τα ίδια. Θέλει πολύ ώρα για να ανοίξει. Η διαδικασία του odin έγινε κανονικά (το έχω κάνει και άλλες φορές).

    Anyone help?

     

    ok. Άνοιξε.

  5. το αρχείο .tar.md5 με το μεγαλύτερο μέγεθος που έχει στο φάκελο θα επιλέξεις,

    νομίζω γύρω στα 570MB είναι, θα το βάλεις στη θέση Pda πατάς start και είσαι κομπλε.

     

    Στο pda ok. Στα υπόλοιπα; όπως φαίνεται και στην φωτό έχει και modem,kernell....

     

    Έχω απορία τι έχεις κάνει; Αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία από τον φάκελο που αποσυμπίεσες.

    Αυτά είναι τα αρχεία μέσα στον φάκελο μετά το unrar.

     

    http://img204.imageshack.us/img204/1662/236e.png

  6. Αυτό που αποσυμπίεσες θα το βάλεις μέσω odin στην θέση pda. Να θυμάσαι που το αποσυμπίεσες και μην το ανοίγεις πάλι το αρχείο

     

    @edit : Το αποσυμπιεσμένο αρχείο πρέπει να έχει την κατάληξη. tar

     

    Το folder οταν αποσυμπιέζεται δεν μπορεί να ανοίξει με το odin. Το μόνο που γίνεται είναι να κάνει open και να ανοίγει ο φάκελλος με τα υπόλοιπα αρχεία, τα οποία και μπαίνουν στο odin κανονικά. Το folder το μετονόμασα σε .tar ή .md5 αλλά το βλεπει σαν folder και δρν μπορεί να το προσθέσει. Έχει ψάξιμο η υπόθεση.

    Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου.

×
×
  • Create New...