Jump to content

Alexisalfa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alexisalfa

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alexisalfa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αφου βγαλεις τα 4 βιδακια απο πισω, πρεπει να απασφαλισεις τα κλιπακια που το κρατανε ενωμενο, με καποιο εργαλειο σαν λεπτη σπατουλα,κατα προτιμηση πλαστικο.Το κατσαβιδακι ισως το γδαρει.Καποιοι Κινεζοι πουλανε σετ επισκευης.Το μοναδικο ευαισθητο τμημα ,ειναι η καλωδιοταινια (flex) , που ενωνει το digitizer(η οθονη αφης), με το υπολοιπο τηλεφωνο.Σε αρκετους , μετα απο 3-4 καθαρισμους, κοβεται.Καλη επιτυχια!
  2. Φιλε trackera, ευχαριστω!!Επιτελους ,εκτος απο τηλεοραση εχω και τηλεφωνο!Οσο για το wifi θα το ψαξω κι αλλο, ισως κανω εγω κατι λαθος λογω του οτι δεν ειμαι και "αετος" σε αυτα τα θεματα.Χρονια πολλα και παλι σε ολους.
  3. Αγαπητοι φιλοι, χρονια πολλα! Ανημερα Χριστουγεννα, αποφασισα να ζητησω την βοηθεια των ειδικων για το M002l. Ειμαι κατοχος ενος τετοιου τηλεφωνου εδω και 8 μηνες.Αγοραστηκε απο RICARDO απο εναν πωλητη που εξαφανιστηκε και δεν απαντα στα e-mail.Ποτε δεν καταφερα να μπω στο ιντερνετ(με σωστα ρυθμισμενη την ημερομηνια, οπως εχω διαβασει στο φορουμ)και εδω και καιρο δεν παιρνει ,ουτε δεχεται κληση και στις 2 sim.Στην προσπαθεια κλησης βγαζει"not allowed to dial".Εχω δοκιμασει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,(με το 1122):wacko: χωρις αποτελεσμα.Ετσι, το χρησιμοποιω μονο για TV,που οντως δειχνει πολυ καλα.Παιδια,τι να κανω, περιμενω ιδεες και προτασεις.Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...