Jump to content

Stavros_m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Stavros_m

  1. Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως βαζουμε ηχο μηνυματος, δικο μας ηχο..!! Οποιος μπορει και θελει ας μου απαντησει, εχω ψαξει ολο το κινητο και δεν μπορεσα να το κανω μαλλον δεν το εψαξα καλα.. Εχω διαβασει και τις 84 σελιδες αλλα δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει αυτο και θα μου παρει καμποσο χρονο να τις ξαναδιαβασω απο την αρχη.. Ευχαριστω..
  2. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω εναν ηχο ως ηχο κλησης..;; Το εχω προσπαθησει αλλα μου βγαζει σαν επιλογες τους ηχους του κινητου..!! Οποιος μπορει ας με βοηθησει.. Ευχαριστω προκαταβολικα...
  3. Λοιπόν τις βρήκα τις ρυθμίσεις.

    Όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν το Cosmote Internet On the phone με Whats Up (το γνωστό πακέτο 60) θα πάνε:

    Ρυθμίσεις Ασύρματου και Δικτύου> Δίκτυα Κινητης Τηλεφωνίας> Ονόματα Σημείου Πρόσβασης> Μενού> Νέο APN και θα σετάρουν τα παρακάτω:

    Όνομα: Cosmote Wireless Internet

    APN: Internet

    MCC: 202

    MNC: 01

    Τύπος APN: default

    Εννοείται πως κάνει και για συμβόλαια απλά αν δεν έχετε κάποιο πακέτο δεν ενδείκνυται λόγω υψηλών χρεώσεων.

    Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε.

     

    Πηγή

     

    Εκανα ακριβως οπως τα εχεις γραψεις αλλα και παλι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ.. Μου βγαζει οτι δεν εχει δικτυο, κατι τετοιο τελος παντων.. Αν και πριν λιγες μερες με το παλιο μου κινητο ειχα ενεργοποιηση το προγραμμα και εμπαινε μια χαρα γιατι δεν μπαινω με το Joy??.. Αν μπορεις να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα..!!

×
×
  • Create New...