Jump to content

padelicious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by padelicious

  1. Καλησπερα. Κατοχος του s6 εδω και 2 μερες και παρατηρησα το εξης: σε διαστημα 6 ωρων, χωρις να το χρησημοποιησω καθολου η μπαταρια επεσε απο 94% στο 72%. Καποιος που να γνωριζει γιατι; Ευχαριστω.
  2. padelicious

    iPhone 4S

    https://discussions.apple.com/thread/4112085?start=0&tstart=0 Εχω βρει αυτο το site. Το θεμα ειναι οτι το πιο πιθανον ειναι να μου το δωσανε ετσι. Εγω το ειδα τελειως τυχαια. Μου δωσανε ανακατασκεβασμενο οχι στο κουτι καινουριο.
  3. padelicious

    iPhone 4S

    Καλημερα. Εχω μια ερωτηση. Πριν μερικους μηνες χαλασε το ηχειο του κινητου. Μετα απο 20 μερες ταλαιπωριας μου δωσανε "καινουρια" ανακατασκευασμενη συσκευη.Ολα καλα μεχρι πριν απο μερικες μερες που ειδα κλεινοντας το κινητο μου(σπανια το κανω) οτι στο "μαυρο" εμφανιζετε ενα "πρασινο" pixel. Προφανως καμενο. Εχω ακομη εγγυηση. Παω τελικα παλι για αντικατασταση? Τι ακριβως παιζει.
  4. Το πηγα πριν λιγο και μου ειπαν οτι ειναι στην εγγυηση και οτι απλα διαπιστωνουν την βλαβη και σου δινουν αλλο. Διαφορετικο απο αυτο που ειχα. Το θεμα ειναι οτι στο δινουν χωρις κουτι. Αυτο θα ειναι καινουριο ή ανακατασκευασμενο απο καποιον αλλον. Διοτι δεν γνωριζω τι ακριβως μπορει να ειχε το αλλο..... Και η εγγυηση απο αυτο ποια θα ειναι????? (δεν τα ρωτησα και εγω, μετα μου ηρθε). Με ρωτησε αν υπαρχει υγρασια ή απο την θαλασσα (τελος Σεπτεμβριου?????!!!!!!) αλλα το δεχτηκανε. Σε ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση σου.
  5. Καλησπέρα. Εχτές εντελώς ξαφνικά, χάλασε το ηχείο του κινητού. Παίζει στα χαμηλά "βραχνά" και δυνατά το "σπάει" και δεν ακούγετε καθόλου. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον? Το έχω πάρει από γερμανό και δεν έχει λήξει η εγγύηση, ξέρει κανείς πόσο θα το κρατήσουνε. (Υπάρχει κάπου να το πάω στην apple??)
  6. padelicious

    iPhone 4S

    Δεν το έχω δοκιμάσει εγώ πάντως..... Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το προσέχω αρκετά και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
×
×
  • Create New...