Jump to content

kokolikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kokolikos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

kokolikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό έκανα. Πήγε χθες και ήταν out of stock. Σήμερα ξαναπήγε και είχαν το άσπρο το οποίο και πήρε. Βγήκε στην Αγγλία με 256 μνήμη; Η μόνη βλακεία είναι ότι σταμάτησαν το 99+10 (μάλλον κατάλαβαν ότι αυτοί στους οποίους το πουλάνε το κάνουν unlock μετά και δεν μένουν στην Orange) και τώρα είναι με 20 λίρες επιπλέον αντί για 10. Δηλαδή είναι 119 λίρες τελική τιμή
  2. A ok. Αυτό φανταζόμουν κι εγώ, αλλά έτσι όπως το έγραψες μπερδεύτηκα. Θα του περάσω εγώ δεν παίζει πρόβλημα.
  3. Λάθος κατάλαβες αλλά δεν πειράζει. Τhanks για τα λινκ. Με λιγο ψάξιμο που έριξα, μάλλον με έψησες να το πάρω από την orange και να κάνω μόνος μου unlock. Καλά δεν θέλει να ξέρεις και τίποτα το τρελό. Τα βασικά να ξέρεις και να ακολουθείς τον απαράβατο κανόνα R.T.F.M. (read the f***ing manual). Δηλαδή, από την Orange θα έχει και ελληνικά; Χμ... καλή φάση δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Άλλος ένας λόγος να το πάρω από orange. Αν δεν είχα σκοπό να το πειράξω δεν θα έπαιρνα android κινητό. ;)
  4. τα unlock όμως που υπάρχουν δωρεάν θα δουλέψουν 100% ; Γιατί αν δεν δουλέψουν, θα τρέχω προσπαθώντας να βρω τρόπο να το ξεκλειδώσω.
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις! Θα μου το φέρει ένας φίλος από Αγγλία και προτιμάει από amazon, γιατί το ebay θέλει paypal. Οπότε είναι 144 λίρες = 175 ευρώ περίπου. Η εγγύηση, σε αυτή τη περίπτωση, δεν νομίζω ότι παύει να ισχύει. Αφού ο αγοραστής (ο φίλος μου) θα είναι από την Αγγλία. Αν μου πάθει κάτι (φτου κακα, σταυρώνουμε δάχτυλα κλπ.) θα του το δώσω να το επιστρέψει αυτός ;) Κυρίως για τη RAM το κάνω.
  6. Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό από το amazon. Αυτό που έχω βρει λέει ότι είναι unlocked. Τσεκάρετε κι εδώ Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει περίπτωση να μην είναι unlocked σε όλα τα δίκτυα (π.χ. αν γίνεται να είναι unlocked μόνο σε παγκόσμιας εμβέλειας παρόχους όπως η Vivodi και σε μη παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Cosmote να μην παίζει).
×
×
  • Create New...