Jump to content

ziou_74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ziou_74

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ziou_74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Done..γινόνταν conflictμε το GoSMS Proόταν προσπαθούσαν να βάλω ringtone. έκανα full wipe, φλασαρα κανονικά και δουλεύουν όλα τέλεια. thanx anyway
  2. Όχι δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Οι ήχοι ακούγονται κανονικά και το κινητο δουλεύει μια χαρά. Απλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο εχω μόνο δόνηση και όχι ήχο. Προσπαθώ μπας και έχω κάνει κάτι στραβό αλλά δεν βρίσκω κάτι.
  3. το προφίλ είναι ενεργοποιημένο στο κανονικό και τις ρυθμίσεις ήχου τις έχω στο full (ακόμα και απο το quick settings). Πριν είχα την AHD 6.3.2 και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (μάλιστα ο ήχος ήταν αρκετά δυνατός.
  4. Καλημέρα, εγκατέστησα χθες την ICS 8.6.1 χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα δουλέυουν τέλεια, εκτός από τον ήχο. Όταν με καλούν ακούγεται μόνο η δόνηση. Με τις ρυθμίσεις το έψαξα αλλά δεν κατέληξα κάπου. Αν φλασάρω πάλι τη ROM με wipe cache θα γίνει τίποτα; Έχει κάποιος υπόψη του κάποια λύση;
  5. Καλημέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος υπόψιν εφαρμογή με την οποία να μπορώ να διαχειριστώ τις επαφές μου όταν συνδέω το κινητό μου στο PC. Π.χ να μπορώ, όταν συνδέομαι, να βλέπω τις επαφές μου σε ένα πρόγραμμα excel (λόγου χαριν). Ευχαριστώ πολύ.
  6. elthis, έκανα ένα full wipe, και ξαναπέρασα τη rom και το theme. Όλα ΟΚ, μάλλον θα έκανε κάποιο conflict. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  7. δεν δούλεψε δυστυχώς..θα προσπαθησω να αλλάξω θέμα μπας και γίνει κάτι..
  8. δεν φλάσαρα κάτι άλλο όχι..θα δοκιμάσω να κάνω wipe cache και θα ενημερώσω
  9. Παιδιά καλημέρα, πέρασα χθες τη DSense 4.4 και το θεμα του Kalagas, ολα πήγαν ΟΚ εκτός του ότι τωρα όταν πατάω συνέχεια το power button δεν μου βγάζει επιλογές για να κάνω restart ή οτιδήποτε άλλο. Αναγκάζομαι και κάνω reboot μέσω CWM. Η διαδικασία εγκατάστασης της ROM ήταν κανονική. Υπάρχουν ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ..
  10. Καλημέρα, εγώ έχω φλασάρει την Leedroid 3.1.6 με Sense 2.1. Τι μπορώ να κάνω για να περάσω πάλι μια Ledroid αλλά με sense 3; Η διαδικασία είναι η ίδια ή δημιουργείται πρόβλημα; Ευχαριστώ.
  11. Υπόχρεος once again. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  12. Ευχαριστώ πολύ Elthis..Θα δοκιμάσω με το widget locker να δω τι γίνεται. όσον αφορά τη rom σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τη Leedroid 2.2.3 με την coredroid 2.3.3. Υπάρχει κάποια εμπειρία στη συγκεκριμένη ή κάποια άλλη rom για προτεινόμενη? Επίσης, δεν έχω κάνει ακόμα το update σε 2.3 γιατί φοβάμαι για το rooting. Από ότι έχω διαβάσει μικρές είναι οι διαφορές με την νέα version του λειτουργικού και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να κάνω την αναβάθμιση αν ειναι να χάσω και το root.
  13. Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια και τη γνώμη σας. Έχω εγκαταστήσει τη Leedroid 2.3 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει συναντήσει το πρόβλημα να σβήνει η οθόνη του κινητού αναπάντεχα (έχω και το widget locker). Όταν ανοίγω μια εφαρμογή ή κάνω κάποια άλλη λειτρουργία η οθόνη πολλές φορές σβήνει και πρέπει να πατήσω πάλι power on για να ανοίξει. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν απλά αφήνω στο τραπέζι το κινητό πάλι σβήνει η οθόνη κάποιες φορές. Έχει αντιμετωπήσει κάποιος ίδιο πρόβλημα? Είναι κάποια αδυναμία της rom?
  14. Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια σε ένα πρόβλημα. έκανα wipe data με clockworkmod για να περάσω καινούρια rom και κατά λάθος πάτησα reboot. έκτοτε έχει κολλήσει στην άσπρη οθόνη με το λογότυπο HTC. καμιά γνώμη κανένας?? Edit: ακυρο παιδιά, τη βρήκα την άκρη..
  15. Παιδιά καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα: προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποια themes που είναι σε zip στην sd card μέσω clockworkmod κλπ.. όταν είναι στο recovery διαλέγω το αρχείο και μου βγάζει installation aborted. Γνωρίζει κάποιος σχετικά? (είμαι rooted με όλα τα σχετικά κ leedroid rom 2.2.2) Την ειδοποίηση installation aborted μου την εμφανίζει αφού διαλέγω το αρχείο και ξεκινάει την εγκατάσταση..φαίνεται σαν να μην μπορεί να το διαβάσει. Μήπως θα πρεπει πρώτα να κάνω wipe κάποια data;
×
×
  • Create New...