Jump to content

tsila

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsila

  1. λοιπον μου ρθαν οι ρυθμισεις και επιτελους δουλευουν ολα μια χαρα:D τα βαζω και δω μηπως τα χρειαστει κανενας,εαν ειναι λαθος μερος να με συγχωρειτε. Για να ορίσετε ένα νέο APN (Σημείο Πρόσβασης), πιέστε HOME  MENU και αγγίξτε το Settings  Wireless Connection. 1. Μετακινήστε την οθόνη προς τα κάτω και αγγίξτε το Mobile Networks και στη συνέχεια, το Access Point Names. 2. Πιέστε MENU, αγγίξτε το NEW APN και ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο της συσκευής. 3. Στην οθόνη "Edit Access Point", αγγίξτε κάθε μία από τις παρακάτω παραμέτρους για να ορίσετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ για να αποθηκευτούν:  Name: Πληκτρολογείτε COSMOTE Internet  APN: Πληκτρολογείτε internet  Proxy: το αφήνετε κενό  Port: το αφήνετε κενό  Username: το αφήνετε κενό  Password: το αφήνετε κενό  Server: το αφήνετε κενό  MMSC: το αφήνετε κενό  MMSC το αφήνετε κενό  MMS Port: το αφήνετε κενό  MCC:202(προκαθορισμένη τιμή)  NMC:01(προκαθορισμένη τιμή)  APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή 4. Για να αποθηκευτούν τα παραπάνω πιέστε ΜΕΝU και αγγίξτε το SAVE.
  2. σε ευχαριστω,θα μπορουσες να μου δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες?το μονο που καταφερα να βρω ειναι cosmote wap και δεν μου δινει καποια αλλη επιλογη ακυρο προς το παρων:D μιλησα με την cosmote ,μου παν οτι πρεπει να μου στειλουν τις ρυθμισεις με εμαιλ η φαχ δεν τις εχουν σε γραπτο μηνυμα ,αλλες ρυθμισεις το cosmote wap αλλες τοcosmote internet.ελπιζω να βρω ακρη
  3. καλησπερα εχω ενα samsung galaxy s και εχω 100mb internet το μηνα,το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μου ανοιγει τις εφαρμογες που θελον νετ παρα μονο ιστοσελιδες,ειναι φυσιολογικο αυτο μπορω να κανω κατι??
×
×
  • Create New...