Jump to content

andreaspap79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreaspap79

  1. andreaspap79

    Jiayu G4

    Το εφερε το minideal πραγματι, εγω μιλησα στο chat και την αλλαξα τη παραγγελια (μου ειπε οτι δε μπορει να βαλει ελληνικα...τεσπα καλα και τα αγγλικα). Θα το στειλει αυριο ειπε
  2. andreaspap79

    Jiayu G4

    Αφου διαβαζα το thread 2 μερες τελικα αποφασισα και παρηγγειλα το λευκο τουρμπο με τη μεγαλη μπαταρια απο minideal + ακουστικα + 16αρα sd (270 δολλαρια = 210 ευρω) και απο bangood αφου νομιζω οτι τα εχει καπως φθηνοτερα καποια αξεσουαρ (θηκες, πισω καπακια) αλλα 30 ευρω. Αντε με το καλο να παραλαβουμε οσοι περιμενουμε.
  3. Εκανα και εγω τα παραπάνω και ειμαι πλεον με 512 MB RAM!Σε μένα βλέπω διαφορά γιατι πριν ψιλοκολουσε (ισως επειδη εχω βαλει πολλες εφαρμογες) ενώ τώρα - εδω και καμια ωρα που το έκανα - παει σφαιρα!
  4. Το κινητο παιδια ειναι πολυ καλό για τα λεφτά του...WiFi πολύ καλό, το gps (με Ndrive που το δοκίμασα κλείδωσε πολύ γρήγορα), αναπαραγωγή βίντεο μια χαρα και γενικά μέχρι τώρα απροβλημάτιστο παρά τα 256 mb μνήμης που ίσως φοβίζουν μερικούς!Το μόνο που πάσχει είναι η κάμερα αλλά προσωπικά δεν με πειράζει!Βέβαια θέλει καθημερινή φόρτιση αλλά αυτό από ότι διάβασα είναι κάτι που όλα τα Android κινητά έχουν!Τώρα θα του βάλω και καμιά micro sd μεγαλύτερη και ίσως προσπαθήσω να του περάσω Froyo και να το ψάξω λίγο παραπάνω μιας και είμαι καινούριος στο Android!
  5. Τελικά η orange όπως φοβομουν ακύρωσε την παραγγελία οπότε το αγορασα από wind χτες αφού δεν έβλεπα φως για αγορα του SF από αγγλικό e-shop! Πρώτες εντυπωσεις καλες...θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες! Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
  6. 116,72 ευρω (πίστευα θα χρέωνε γύρω στα 128) ηταν η χρέωση της orange στην πιστωτική καρτα + καμια 35 ευρώ που υπολόγιζα θα χρειαζόταν το borderlinx, οπότε πίστεψα οτι ήταν μια χαρά. Βέβαια από οτι λέει ο dionysg τζίφος η υπόθεση οπότε θα περίμενω το refund για να προσπαθήσω να το πάρω με play.com + borderlinx.Η ίσως και από εδώ http://www.prepaywizard.co.uk/orange-san-francisco-payg-phone όταν το φέρει βέβαια!
  7. Με αυτά που γράφονται ψήθηκα και εγώ να αγοράσω από orange.co.uk με τιμη 109 λιρες.Ανοιξα λογαριασμό στο borderlinx και προχωρησα στην παραγγελία πριν λίγο.Δύο παρατηρήσεις έχω: 1.Η αγορά ολοκληρώθηκε αλλά μου εστειλαν το παρακάτω e-mail Hello .......... , Before we can process your order we need to double check some details with you. Please contact us so we can sort everything out. You can email our web sales support team at webresponsecabinet@orange.co.uk Please enter the word GEN into the subject line of your email followed by your order number which is shown below. A member of the team will then review your order and contact you to confirm or request any additional details. your order number: ........ Thanks, Orange Μάλλον αυτό δεν είναι για καλό να υποθέσω. 2.Η κάρτα μου ήδη χρεώθηκε και αυτό κάπως με προβληματίζει.(το ποσό είναι 116,72 ευρώ αν και φανταζόμουνα θα είναι περισσότερα 109*1,18 περίπου 128 ευρώ) Θα σας ενημερώσω για εξελίξεις...Να δούμε πως θα πάει!
×
×
  • Create New...