Jump to content

leon04

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leon04

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

leon04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας! Και τα δυο κινητά μου φαίνονται αξιόλογα και βρήκα ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Ποιο θα μου προτείνατε και γιατί; Ευχαριστώ :)
  2. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 270 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Οποιοδήποτε 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Απο οποιοδήποτε κατάστημα του skroutz 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτό, αλλά Θεσσαλονίκη μένω που έχει παντού 4g 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Δε θελω τιποτα απο ολα αυτα, αλλα αν εχει δε θα με χαλούσε 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού σίγουρα και δε θελω να μπλέξω με φλασαρίσματα. Θέλω να ανοίξω το κουτί και να είναι έτοιμο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Με ενδιαφέρει η καλή οθόνη με ωραία χρώματα, οποτε amoled υποθέτω χρειάζομαι 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Microsoft Lumia 550 (η χειρότερη που εχω πάρει ποτέ)
  3. Θα μπορούσες να μου προτεινεις καποια; Ευχαριστώ :)
  4. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της σελίδας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια νέα συσκευή διότι τα έχει βγαλει τα λεφτα της αυτή που εχω εδώ και 2 χρόνια (Microsoft Lumia 550) και είναι απλά τραγική. Το θέμα μου είναι το εξης: Εχω περάσει απ' όλα τα λογισμικά (ios, android, windows) και κατέληξα οτι το ios προσφέρει μια σταθερότητα, δεν κολλάει καθόλου και δεν υπάρχουν ιοι για να μου δημιουργουν προβλήματα (ίσως είμαι επηρεασμένος απ' το ipad που εχω στην κατοχή μου που εδώ και 4 χρονια δε μου εβγαλε ουτε ενα προβλημα). Τα android ειναι μια χαρα, βεβαια εξαρτάται απ' το κινητό και τα χαρακτηριστικά του καθε τηλεφώνου (μνήμη, επεξεργαστής κλπ) αλλά θεωρώ οτι το ιos ειναι καλύτερο. Για τα windows ας μη μιλήσω καλύτερα, καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που πήρα το lumia 550, αλλά δε διέθετα τότε αρκετά χρήματα για κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με όσα περιγράφω παραπάνω, η λύση ειναι ενα iphone. Ωστόσο, στο μπάτζετ που διαθέτω (ως 270 ευρω), το μονο iphone που βρήκα είναι το SE. Απ' οτι διαβάζω στο ιντερνετ, ειναι ενα αρκετά καλό κινητό, κομψό (δεν μ' αρέσουν γενικά τα μεγάλα κινητά) και προσφέρει αυτά που θελω (μια φυσιολογική κάμερα, εφαρμογές κλπ). Διαβάζω όμως στο ίντερνετ οτι η Apple, θέλοντας να «αναγκάσει» τον κόσμο να αγοράσει τα νέα της μοντέλα (μιας και το SE είναι το 2016), με τις ενημερώσεις της τα παλαιότερα κινητά πέφτουν σε επιδόσεις και η διάρκεια της μπαταρίας γίνεται μικρή (δηλαδή 2 φορες τη μερα φόρτιση). Σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει; Επίσης είναι η μπαταρία 1624 mAh. Θα αντέχει μια μέρα το κινητό με φυσιολογική χρήση; (Πχ μονιμα συνδεδεμένο με δεδομένα και αν χτυπήσει καμια φορά ή είμαι έξω να ασχοληθώ με messenger, fb κλπ) Αν θεωρείτε οτι δεν αξίζει να πάρω το iphone, ποιο android θα μου προτείνατε; Εχω διαβάσει καλές κριτικές για Xiaomi και Huawei. Σας ευχαριστώ πάρα πολυ εκ των προτέρων. Σταύρος
  5. Καλη επιτυχια σε όλους και καλή ανάσταση να έχουμε :)
  6. Καλη τυχη σε ολους, καλο πασχα με υγεια!!!
  7. Απ' αυτά εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1728 εχετε να μου προτείνετε κανένα καλο rom? Επίσης, ελληνικά θα μπορώ να γράφω αν εχω custom rom?
  8. Κάτι να κάνω μόνος μου δε γίνεται;
  9. Καλησπέρα σ' όλους. Εδώ και κάτι εβδομάδες έχω το sony xperia U. Πολύ καλό κινητό και μ' έχει βολέψει αρκετά. Στην αρχή όταν το πήρα είχε το android 2 και το κινητό ήταν σουπερ. Πήγαινε σφαίρα και δε κολλούσε καθόλου. Μετά απο κάτι μέρες αφου το πήρα, αποφάσισα να το κάνω update σε android 4. Απο τότε το κινητό μου τα έχει παίξει σε σημείο να θέλω να το σουτάρω απ' το παράθυρο. Ολη την ώρα κολλάει και με εκνευρίζει. Το Update το έκανα απο το sony companion. Εχετε να προτείνετε κάτι; Μπορώ να κάνω κάτι για να μην κολλάει ή πρέπει να το γυρίσω σε android 2? Απ' ότι ξέρω downgrade απο τη sony δε γίνεται. Γι' αυτό πρέπει να βρω εγώ κάποια rom και να το κάνω μόνος; Ξέρω να το κάνω, αλλά έτσι δεν χάνω την εγγύηση; Ευχαριστώ πολυ :)
  10. Το βαριά πως το εννοείς; Δηλαδή αν βάλω 5-6 εφαρμογές θα πάθει κάτι; Τραγούδια και τέτοια δε θα έχω πολλά, ούτε φωτογραφίες. Κυρίως για τηλέφωνα, μηνύματα, και ίντερνετ το θέλω, άντε και κανένα παιχνίδι.
  11. Ισχύει οτι μετά την αναβάθμιση το τηλέφωνο θα κολλάει περισσότερο και η μπαταρία θα πέφτει γρήγορα;
  12. Οκ, συγγνώμη, το κατάλαβα τώρα. Δηλαδή, παίρνω το κινητό, κατεβάζω το επίσημο rom απο την sony, και κατεβάζω το Install.zip και κάνω τα σχετικά ή καμια σχέση; Επίσης, υπάρχει περίπτωση να έχω καμια ασυμβατότητα; Δηλαδή το έχουν κάνει αρκετοί αυτό; Είχε κανείς πρόβλημα; Απο μπαταρία τι λέει το τηλέφωνο; Κρατάει αρκετά;
  13. Είχα κάνει παλια root σε ενα κινητό. Το ίδιο είναι; Το γεγονός οτι το περνάμε εμείς και δε το περνάει η εταιρία το νεο android σημαίνει κάτι; Το νεο λογισμικό υπάρχει στη σελίδα της sony? Επίσης, στο U ισχύει οτι το καπάκι απο κάτω κουνιέται και σπάει εύκολα;
×
×
  • Create New...