Jump to content

CARTooNiST_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CARTooNiST_4

  1. Καλημερα!! σε ευχαριστω για την απαντηση! μηπως μπορεις να μου δωσεις ενα Link της Tornado JVT?? και του kernel του ιδιου που λες?? thnx! :)
  2. Ναι ναι, το πιασα! καταλαβα τη διαφορα!! ξανακανω οποτε ενα back up απο CWM και θα τα περασω ολα τα αρχεια μου στο PC και τελος! :D Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!! κατι ακομα, ποια ROM εχετε τωρα? ποια χρησιμοποιειτε? γενικα τι κυκλοφορει πιο νεο στην "αγορα" (xda developers)?? η 2.3.5 νομιζω??
  3. εκανα backup με το titanium και τις εφαρμογες και τα δεδομενα και μου βγηκε συνολικα κατι παραπανω απο 200mb! εκανα κ απο το CWM και μου βγηκε πανω απο 600mb! οποτε το εσβησα το δευτερο! το backup απο το titanium μονο μου αρκει, σωστα?? βεβαια, δεν εχω εξωτερικη SD καρτα (αν κ θα παρω καποια στιγμη). οποτε παιζει καποιο ρολο (αρνητικο) που βρισκεται το backup αυτη τη στιγμη στη μνημη του τηλεφωνου?
  4. Να ρωτησω κατι? εχωντας τωρα ποια με το root την επιλογη CWM, το apk "ROM Manager" ειναι περιττο, ετσι?? επισης το mybackup ή το titanium λογικα ειναι περιττο εε? αφου κανει backups το CWM!
  5. Παιδια, μια ερωτηση: αυτοι που εχετε περασμενη την semaphore στο κινητο σας, θελετε να μου πειτε τις ρυθμισεις σας? παραδειγμα στο governors εχετε conservative, ondemand ή smartassV2??? ε, και αν δε σας κανει κοπο πειτε μου κ τις αλλες ρυθμισεις, στο schedulers κλπ... στο Low Memory Killer εβαλα το ανωτερο, το 92mb... αυτο δεν ειναι το πιο σωστο? αν δε θελω να χρησιμοποιω task killers? και μια τελευταια απορια, στο CPU frequency 1000, 1200 ή 1300? και γιατι? σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  6. παιδες μια ερωτηση.. ειμαι ηδη στην 8.1 και θελω να περασω την 9.0! το v9.0 system.img '(only for multiboot) τι ειναι ακριβως? αν το περασω στο κινητο και μπω σε recovery mode μπορω να κανω απο κει την αναβαθμιση? χωρις να συνδεω το κινητο στο pc, χρησιμοποιωντας odin κλπ??
  7. Θα κανω μια ερευνα να δω τι παιζει κ με το PLUS γιατι πρωτη φορα το ακουω, να δω τι μικροδιαφορες εχει απο το S και αν αξιζει τα λιγα ευρωπουλα παραπανω μπορει να καταληξω εκει! δεν υπαρχουν πολλα πειραγματα ή δεν υπαρχουν καθολου πειραγματα? γιατι αν το πρωτο, παει κ ερχεται! με ενδιαφερει να εχει custom ROM, τωρα αν δεν υπαρχουν πολλα ισως γιατι ειναι καινουργια συσκευη? βασικα ουτε που ξερω, πρωτη φορα την ακουω.. εγω ηξερα μονο το οτι βγηκε S2, αυτο μονο!! και κατι τελευταιο, ICS οταν λες.... τι εννοεις? εδω δε σε πιανω :p
  8. Καλησπερα σε ολους!! ειμαι κατοχος Galaxy 3 i5800 και μιας κ ψαχνομαι για δευτερη συσκευη για την αλλη μου SIM, αφου ερευνησα διαφορες επιλογες, για iphone, το Huawei Ideos κλπ, κατεληξα να επισκεφτω ενα καταστημα κ να χτυπησω το galaxy s, μιας κ ακουσα οτι επεσε αισθητα η τιμη του κ φυσικα γιατι σεκφτηκα πως android κ παλι android!! σαν κατοχοι του S, αξιζει η αγορα αυτη την εποχη η να κοιταξω για αλλη συσκευη? και με custom firmware τι παιζει? εχουν βγει για το κινητο σας?
  9. Καλησπερα σε ολους!! ερωτηση: υπαρχει τροπος να μπω στην 9.0 χωρις τη χρηση odin (αρα κ συνδεση του κινητου με το pc)?? να στειλω πχ τα αρχεια που κατεβασα της v9.0 NON-OC που κατεβασα με bluetooth απο το pc που βρισκομαι στο κινητο μου κ με τη χρηση κανενος application στο κινητο να κανω τη δουλεια (ειμαι σε νετ καφε κ χιλιομετρα μακρυα απο το σπιτι μου, γι' αυτο ρωταω :p )... ειμαι ηδη στην 8.1 ενημερωτικα!
  10. Καλημερα... στο SetCPU τι ρυθμισεις εχετε βαλει (ταχυτητες κλπ) για το Galazy 3?
  11. Καλησπερα!! Σημερα προσπαθησα να κανω και εγω το update απο το Kies αλλα ενω ολα πανε καλα μου πεταει αποτομα "ανακτηση εκτατης αναγκης υλικολαγισμικου"! και φτου παλι απο την αρχη! εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο, και βρηκε μηπως καποια ακρη?
  12. Καλησπερα!! Σημερα προσπαθησα να κανω και εγω το update απο το Kies αλλα ενω ολα πανε καλα μου πεταει αποτομα "ανακτηση εκτατης αναγκης υλικολαγισμικου"! και φτου παλι απο την αρχη! εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο, και βρηκε μηπως καποια ακρη?
  13. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
  14. Καλησπερα σε ολους!! Μια ερωτηση, πως μπορω να κανω downgrade σε 2.1, στη μαμισια ουσιαστικα? εχω μια beta εκδοση 2.2! Βασικα θελω να το κανω αυτο ωστε να μπορω να κανω updates μεσω kies! Τωρα δε γινεται με την εκδοση που του χα περασει!
  15. Καλημερα... Μολις ολοκληρωσα επιτυχως την αναβαθμιση σε Froyo, αλλα εχω προβλημα με το MLS Destinator πια, που μου δωσαν απο την κοσμοτε με την αγορα της συσκευης. Ενω στην 2.1 δουλευε κανονικα τωρα η εφαρμογη δεν ανοιγει, βγαζει μηνυμα "Δε βρεθηκε καποιος πορος, παρακαλω ελεγξτε την εγκατασταση". Γνωριζει κανεις τι φταιει και πως ειναι δυνατον να διορθωθει?
  16. Παραθεση για τον χρηστη "van62".... Κανε μια αναζητηση στο market με τη φραση "greek input". Εκει, απο αυτα που θα σου βγαλει, πρωτο πανω πανω λογικα θα σου βγαλει το "greek input method". Εχει σα λογοτυπο μια ελληνικη σημαια και ενα πληκτρολογιο απο κατω... Κατεβασε το και εγκατεστησε το και επειτα θα πρεπει να το ενεργοποιησεις. Αυτο θα το κανεις πηγαινοντας στις ρυθμισεις -> τοπικες ρυθμισεις και κειμενο -> και κατω κατω θα σου εχει μια νεα επιλογη "greek keyboard"... Κλικαρε τη να ενεργοποιηθει και εισαι ετοιμος... Μαλιστα μπορεις να ρυθμισεις και τις επιλογες οπως σου ταιριαζουν... Τωρα, το μονο που εχεις να κανεις, ειναι οταν πας να γραψεις ενα μηνυμα, κρατα πατημενο για λιγη ωρα πανω στην οθονη, στο σημειο που ειναι για το κειμενο, μεχρι να σου βγει η επιλογη "μεθοδος εισαγωγης". Εκει επελεξε το greek keyboard και ετοιμος... Ειναι πολυ καλη η δουλεια που χουν κανει, λογικα σε επομενη εκδοση θα διορθωσουν και τυχον ατελειες, λειτουργει παρα πολυ ευκολα οταν κρατας πλαγια το κινητο και γραφεις πραγματικα πολυ γρηγορα.. και με αμεση εναλλαγη μεταξυ των γλωσσων.. Κατι σαν το alt+shift στα PC η το cmd+shift στα MAC... Ελπιζω να βοηθησα :D
  17. Ειχα την τελευταια... Ωστοσο το απεγκατεστησα το Kies, το επανεγκατεστησα, ξαναεκανα την αυτοματη ενημερωση στην τελευταια εκδοση και ακομη τιποτα, ενω στο my computer τη βρισκει τη συσκευη στο Kies απλα κολλαει, στο "περιμενετε" και προσπαθει να κανει συνδεση. Οσο για το GPS, φανταζομαι θα βρει παλι τη τοποθεσια μου αυριο οταν μπω στο αμαξι και ξεκινησω, μα σημασια ειναι να βρω τι φταιει και δε με βρισκει οταν το ανοιγω. Δε μπορει να βρει την τοποθεσια μου...
  18. Καλησπέρα και καλως σας βρηκα στη κοινοτητα... Πολυ χρησιμο σαϊτ και ιδιαιτερα η συγκεκριμενη συζητηση για το Galaxy 3. Εχω εδω και λιγες μερες τη συσκευη.. Τα δυο βασικοτερα προβληματα μου ειναι τα εξης: Στο MLS Destinator οταν το ανοιγω μου πεταει μια ακυρη τοποθεσια (συγκεκριμενα ενα σημειο της εθνικης που ειχα περασει πριν 2 μερες) και εχω παρατηρησει οτι οταν μπω στο αμαξι και κινηθω λιγα χιλιομετρα "ξυπναει" και μου λεει που βρισκομαι σωστα.. Ομως το προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω και θελω να παω καπου πεζος δυστυχως δε βοηθαει. Μοθ δειχνει οτι βρισκομαι στο σημειο της εθνικης. Ακομα και το τεστ να το αφησω ανοιχτο και να προχωρησω σα πεζος αρκετα μετρα δεν εφερε αποτελεσμα, γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει?? Εγκατεστησα και το GPS opt και το GPS Booster και παλι τιποτα... Το αλλο προβλημα ειναι με το Kies, μεχρι και σημερα δεν εβρησκε καθολου τη συσκευη μου, εκανα το τρικ με τη πληκτρολογηση του *#7284# και επειτα την εναλλαγη απο PDA σε MODEM και PDA παλι και καταφερα τουλαχιστον να διαβαζει πλεον το κινητο μου σαν μεσω αποθηκευσης (οπως USB) στο My Computer αλλα στο Kies απλως τωρα δειχνει οτι προσπαθει να συνδεθει η συσκευη αλλα ποτε δε συνδεεται, απλα φορτωνει επ' αοριστον...
×
×
  • Create New...