Jump to content

Attilas54

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Attilas54

  • Ημ. Γέννησης 22/03/1954

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Attilas54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση (μέσω KIES), έχω 4.0.4 (EUR) και έκανε περίπου 1 ώρα να κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία. Εβγαλε το πράσινο Android στο τηλέφωνο και παρέμεινε σε "Προετοιμασία αναβάθμισης" με 0% για άλλη μισή ώρα περίπου. Προφανώς δεν γινόταν τίποτα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει, είχε και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ? Οποιος έχει κάποια συμβουλή ας είναι ευλογημένος Ευχαριστώ
  2. Πριν 2 εβδομάδες πήρα ένα S3 από το πλαίσιο. Πριν 4-5 ημέρες έγινε αναβάθμιση από το KIES στην 4.0.4. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε, ελληνικά υπάρχουν μόνο κεφαλαία. Πεζά έπαψαν να υπάρχουν όταν πάς να γράψεις κείμενο στο μήνυμα και είναι αδύνατο να τα αλλάξεις. Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί ?
  3. Μιά ερώτηση μπας και κανένας μπορεί να βοηθήσει, γιατί δεν έχω δεί κάτι σχετικό στις σελίδες που έχω διαβάσει στα θρεντ Ι, ΙΙ και ΙΙΙ. Τι γίνεται με αυτούς που έχουν mac και θέλουν να κάνουν αναβάθμιση στη 2.2?. Το Κies δεν δουλεύει στα mac, υπάρχει άλλη εναλλακτική ?
  4. Οχι όλοι αδερφέ, εμείς με την JG1 και τα άπειρα προβλήματα που τη συνοδεύουν ακόμα περιμένουμε. Και μια που το συζητάμε, χτες τηλεφώνησα στη Samsung για παράπονα και μου είπαν ότι όσοι έχουν VODA θα πάρουν αναβάθμιση σίγουρα στις επόμενες μέρες, οι άτυχοι του COSMOTE είναι άγνωστο. Αυτά και καλή Χρονιά.
  5. Σχετικά με την απώλεια σήματος και επανεκίνηση του τηλεφώνου, επειδή έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα (μου συνέβηκε πάλι πριν από 10 λεπτά), ούτε το asphalt έχω, ούτε άλλα παιχνίδια. Μου συνέβαινε και συμβαίνει από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο. Πρέπει επίσης να πώ ότι το πήρα την 1η μέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, από το "Γερμανό" και έχω την JG1. Μάλλον είναι θέμα λειτουργικού.
  6. Δυστυχώς φίλε TonyK, από μένα δεν θα πάρεις αντιπροσωπευτικά στοιχεία για τη μπαταρία, διότι δεν έχω 3G, δεν πολυμιλάω στο κινητό και γενικά για internet με Wifi το χρησιμοποιώ μόνο για updates στο market. Mε τη χρήση που του κάνω, θέλω φόρτιση κάθε 2-2,5 μέρες. Ενα βράδυ με (ξεχασμένο) το Wifi ανοιχτό και φρεσκοφορτισμένη (100%) τη μπαταρία, σε περίπου 12 ώρες πήγα στο 40%.
  7. Το έχω παρατηρήσει (επανηλειμμένα) και εγώ σε περιοχές που χάνει εντελώς το σήμα κάνει επανεκκίνηση από μόνο του και περιμένει PIN. Δεν έχω κάνει κανενός είδους παρεμβολή στο τηλέφωνο και τα widget που χρησιμοποιώ, είναι τα 3 που δίνει η "μαμά" Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό, γιατί έχω χάσει πολλά τηλεφωνήματα, άμα δεν το καταλάβω έγκαιρα ότι είμαι έξω από το δίκτυο.
  8. Spag, Εγώ πήρα τη συσκευή από τη Vodafone (χωρίς σύνδεση) και έχω βάλλει SIM της COSMOTE. Απλά πρέπει να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις που έχει για Voda (αρ. τηλεφωνητή κ.λ.π)
  9. Ακριβώς όπως τα λές φίλε rov, Το tab το πήρα πριν μια εβδομάδα και δυστυχώς μετά από χρήση 3 ημερών, ξαναγύρισα στο κινητό τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν έχει "φορητότητα". Ειδικά η χρήση μέσα στο αυτοκίνητο με οδήγημα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εξαιρετικό εργαλείο σε διακοπές ή χρήση σε "σταθερό" χώρο.
  10. Από χτες και εγώ κάτοχος. Εχει κανείς υπόψη του για handsfree ή bluetooth για το tablet ?. Τα ακουστικά δεν απενεργοποιούν το μεγάφωνο και έτσι όλοι ακούνε την συνομιλία σαν ανοικτή ακρόαση. Πως το ξεπερνάει κανείς αυτό ?
  11. Ti λειτουργικό έχει ο υπολογιστής σου?. Εγώ προσπάθησα σε Η/Υ με win xp sp3.
  12. Δυστυχώς η "άψογη" δουλειά της Samsung, ξαναχτυπά. Το update κολλάει (συνέχεια) στο 50% και ο μόνος τρόπος για να περάσει η νέα έκδοση ήταν απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.
×
×
  • Create New...