Jump to content

Polkiu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Polkiu

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Polkiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως μπορω να βγαλω ενα screenshot χωρις να εχω κανει root το κινητο?
  2. καταλάθος μπήκε το κινητό στα γαλλικά... κανείς να μου πει βήμα-βήμα πως να το επαναφέρω στα ελληνικά?
  3. Όταν πάω να γράφω κάτι μου εμφανίζεται ήχος στα πλήκτρα ενώ τον έχω απενεργοποιήσει... Πώς απενεργοποιώ τον ήχο από τα πλήκτρα για να δω αν το έχω κάνει σωστά?
  4. Τι βλακεία που το ξεκλείδωμα όταν το έχω με κύλιση μου βγάζει την κλειδαριά και δεν είναι αυτό σαν νερό..
  5. Μερικές ερωτήσεις 1) Πως σβήνω κάποιο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει? 2) Όταν γράφω μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες, μου έχει επιλεγμένη μόνο την επιλογή για κεφαλάια 3)Έχω επιλέξει τον τρόπο "κύλιση" για ξεκλείδωμα. Τα 3 εικονίδια που έχει κάτω στην οθόνη πριν το ξεκλειδώσω μπορώ να τα αφαιρέσω κάπως?
  6. Είμαι λίγο άσχετος με τα android γι αυτό ελπίζω να με βοηθήσετε. 1) Στα μηνύματα όταν στα ελληνικά μου έχει μόνιμα τα κεφαλάια, γίνεται να αλλάξει αυτό? 2) Πώς μπορώ να δω ποιά προγράμματα έχω ανοιχτά ώστε να κλείσω όσα δεν θέλω? 3) Πώς μπορώ να σβήσω κάποια application ή widget του κινητού που δεν τα χρειάζομαι ώστε να έχω ελεύθερο χώρο?
  7. Μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου. Αν έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό λινκ για κάποιες αρχικές ρυθμίσεις ή κινήσεις που μπορώ να κάνω θα ήταν μια χαρά. Πώς μπορώ να αλλάξω samsung account διότι έβαλα λάθος το mail μου την πρώτη φορά και δεν μπορώ να κάνω επαλήθευση?
  8. Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου. Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω ωστε να αλλαξω μερικες λειτουργιες του κινητου? Δηλαδη ο μονος τροπος για να ξεκλειδωνει το κινητο ειναι ο γνωστος ή μπορω να κανω καποια ρυθμιση ωτσε να ξεκλειδωνει σαν το Iphone καθως ειδα οτι υπαρχουν καποια τετοια θεματα, τα κατεβασα αλλα δεν μου λειτουργει αυτη η λειτουργια. Το κινητο δεν το εχω χακαρει καθολου, το εχω ενα χρονο ακριβως οπως το πηρα απο το μαγαζι.
  9. Όταν πάω να αποθηκεύσω μια νέα επαφή μου γράφει " σφάλμα στην κάρτα sim" και μετά στο καπάκι "η επαφή αποθηκεύτηκε" ενώ δεν έχει αποθηκευτεί. Καμία ιδέα?
  10. Ευχαριστω πολυ.. Εισαι pr0 :p.
  11. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Από τα μηνύματα μου έχει φύγει η δόνηση όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα χωρίς να έχω πειράξει κάποια ρύθμιση εγώ. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
  12. εχεις link για το παιχνιδι???? :D
  13. οποιος μπορει να μου πει που εχει το κινητο μετρητη μυνηματων.. :D
  14. το πηρα φρεσκο φρεσκο το vivaz... πειτε μου αν πρεπει να κανω καποιες βασικες ρυθμισεις για να ειναι και πως επιλεγω οταν μπαινει στο ιντερνετ να μπαινει με wifi και οχι με wap.. :D
×
×
  • Create New...