Jump to content

sterik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sterik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Sorry! Δεν νομιζω οτι ξεφυγα πολύ από το θέμα. Χαλάρωσε!
  2. Sigmacom μάλλον δεν διάβασες καλά το post μου. Είπα ότι το πέρασα.
  3. Δεν την καταλαβαίνω αυτή την εκδικητικότητα ρε παιδιά. Ναι, όλα πληρώνονται κάποια στιγμή, αλλά μην ξεχνάτε ότι κανένας δεν μπορεί να πει με μεγάλη σιγουριά ότι δεν βρεθεί στην ίδια θέση. Μου συνέβη με μια παλιότερη σχέση μου. Με κεράτωσε. Αυτό όμως δεν τον κατήργησε από άνθρωπο με αδυναμίες όπως όλοι μας. Μου το δήλωσε, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Γιατί να το πληρώσει δηλαδή. Για να ικανοποιηθώ εγώ; Τι εγωισμός είναι αυτός. Πληγώθηκα μεν αλλά δεν θέλησα ποτέ να το πληρώσει. Sorry αλλά το θεωρώ λίγο ανώριμο.
  4. Κλείνω το θέμα που άρχισε εξαιτίας μου. Sigmacom λες να την έβαλα; Λίγο τραβηγμένο δεν είναι; :mad: Στο θέμα μας. Δεν πιστεύω ότι μετά από ένα κέρατο μπορεί να συνεχιστεί ομαλά και φυσιολογικά μια σχέση. Πάντα θα υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι αυτό το κάτι που θα βγαίνει στην πρώτη δύσκολη στιγμή. Εκτός κι αν ο παθών δεν το μάθει ποτέ.
  5. Δεν μπορείς γιατί δεν είσαι εδώ. Μήπως μπορεί να βοηθήσει ο admin;
  6. manoz μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις το ίδιο;
  7. Sigmacom ευχαριστώ μεν, αλλά ήταν ανάγκη να την βγάλεις φόρα παρτίδα...
  8. Ευτυχώς... υπάρχουν και κάποιοι που δεν το είδαν!!!
  9. Παιδιά έχω φρικάρει! Ελπίζω να πιστεύετε όλοι ότι δεν θα έβαζε κάποιος, πόσο μάλλον κάποια αυτό το αίσχος τόσο προκλητικά!!! Ντρέπομαι αφάνταστα. Δεν καταλαβαίνω πως διάολο έγινε αυτό... Sigmacom ευχαριστώ για το προσωπικό μήνυμα. Να 'σαι καλά!
  10. Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λατρεύω τον σύντροφό μου και δεν θα τον απαντούσα ούτε με την σκέψη! Ότι κι αν συμβεί, όσες δύσκολες στιγμές κι αν ήρθαν ή θα έρθουν στο μέλλον!
×
×
  • Create New...