Jump to content

kwstantinos_e30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstantinos_e30

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kwstantinos_e30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα! Ευχαριστω για την απαντηση!!! την εγκατεστησα, αρκετα ομαλη και γρηγορη! ευχαριστω!
  2. Καλησπερα παιδια, καλη χρονια σε ολους! Λοιπον εδω και 2 χρονια σχεδον εχω ενα sgs3 στην κατοχη μου και εχει αρχισει να γινετε αρκετα κουραστικο πλεον! Ενας φιλος μου εριξε μια ιδεα π ειχα ξεχασει η αληθεια ειναι τον τελευταιο καιρο, να το routαρω και να περασω μια custom rom! Εριξα μια ματια στα threads εδω και βρηκα αρκετα κατατοπιστηκους οδηγους. Επομενος τους ακολουθω πιστα η εχει αλλαξει κατι μετα απο 2 χρονια σχεδον που αναρτηθηκαν? (Για ρουτ αρχικα και στο καπακι ρομ) Τρ οσο για custom rom, εσεις οι πιο σκληροπυρηνικοι εχετε να μου προτεινετε κατι καλο? Ενδιαφερομαι κυριος για ταχυτητα-Ανετη χρηση του τηλεφωνου μου χωρις να φτασουμε στ αρκα βεβαια την καταναλωση!!!! ... flashing droid μου ακουστηκε ενδιαφερον μιας και μιλαμε για overclock κλπ! Καμια γνωμη?! Να τονισω οτι υπαρχει μια μικρη εμπειρια στο θεμα, αλλα χωρις πρακτικη εφαρμογη!!!!!
  3. Παιδια καλησπερα Εχω και γω καμποσο καιρο τωρα το γνωστο σε ολους μας προβλημα με την μπαταρια. πολυ αργη φορτιση, συν οτι το τηλεφωνο δεν αναγνωριζετε απο κανενα υπολογιστη ενω φορτιζει ''κανονικα'' μολις συνδεθει στ usb... Εψαχνα αρκετο καιρο ολες τις πιθανες ρυθμισεις π μπορει να ειχαν αλλαχτει, ωστε να γινει το τηλεφωνο μη αναγνωρισημο απο υπολογιστη αλλα δεν γινετε τπτ και αποφασισα χθες να το παω για σερβις σε ενα εξουσιοδοτημενο service στην θεσσαλονικη... σμρ μολις με ειδοποιησαν οτι το τηλεφωνο εχει προβλημα στο βυσμα (το οποιο οπως μου ειπαν ειναι πανω στην πλακετα) και γιαυτο το λογο θα φυγει για αθηνα να ανοιχτει κλπ κλπ κλπ... Την βλαβη αυτη θα την καλυψει η εγγυηση ετσι? Το τηλεφωνο ειναι 9-10 μηνων, με 1-2 πτωσεις το πολυ στ ιστορικο και χωρις καμια παρεμβαση στο λειτουργικο του περαν τον official updates.... Τι λετε?
  4. παιδια να ρωτησω κατι ακομη, το τηλεφωνο το πηρα πριν μια 15αρια μερες και τρεχει 4.1.2 Δεν εχω πειραξει τπτ! Οταν ειναι διαθεσιμες νεες αναβαθμισεις κλπ θα ειδοποιηθω η πρεπει να κοιταξω χειροκινητα? Επισης τι διαφορα υπαρχει στην αναβαθμιση της καμερας π λετε παραπανω? Μπορω καπου να δω αν τρεχω τελευταια λογισμικα? Το κιες τι ειναι!?
  5. Πως τις κανω ανενεργες ρε παιδια?! αρχαριος οπως καταλαβενετε!!! Επισης με την μπαταρια του τι παιζει?! Το αφηνω με 90 τις εκατο το βρισκω με 86 και διαφορα τετοια! ενω συνηθως κλεινω τις εφαρμογες! λογικο? Εννοειτε wifi 3g κλπ κλειστα και με ενεργη την εξοικονομηση ενεργεις!!! Συγνωμη ρε παιδια για τις τοσες απανωτες ερωτησεις, θα μαθω και γω που θα παει!!! :p
  6. Και εγω το εχω παρατηρησει αυτο παντος... παραλιγο να ξεχασω!! καποιες εφαρμογες σε στυλ τασκ κιλλερ, τασκερ κλπ κανουν δουλεια, γτ βλεπω πως οι εφαρμογες ξανα τρεχουν, αρα μου φαινεται τσαμπα ο κοπος... Παρολα αυτα θα δοκιμασω την εφαρμογη που μου ειπε ο φιλος παραπανω!!!
  7. Καλησπερα παιδια... Εδω και μια 10αρια μερες εχω στα χερια μου ενα λευκο S3 στα 32gb το οποιο με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο μπορω να πω... :D Θα ηθελα να μου λυσετε βεβαια μια απορια... Μπαινοντας στον διαχειριστη εφαρμογων, βλεπω στην κατω μπαρα πως μονιμα εχω 600-700mb ram γεματα, παρολο που στις εφαρμογες που μ δειχνει ανοιχτες δεν πιστευω το συνολο τους να φτανει τοσο... Επισης, καποιες αλλες εφαρμογες οπως π.χ facebook, αφοτου τις κλεισω ξανα τρεχουν μονες τους... (καπου εχω διαβασει μου φαινετε πως προκειτε για καποιο ''χουι" τον android συσκευων, ισχυει?) Με χαλαει να βλεπω τοση μνημη γεματη χωρις λογο.... Υπαρχει καποια λυση να εχω περισσοτερη ελευθερη μνημη? Για πειτε τι εχετε κανεις στα δικα σας galaxy σ αυτον τον τομεα αλλα και οτι αλλο θεωρητε χρησιμο να γινει!!! Ευχαριστω πολυ!!!!
  8. Ναι απο eshop ειναι!!! Αδερφε μου κοψες τα ποδια τωρα!! χαχα! δεν πειραζει ας ελπιζουμε παρολα αυτα! ισχυει ακομη η προσφορα της samsung που σ εδεινε χωρο στο dropbox με καθε νεο sΙΙΙ? Ξερεις καποιος?!
  9. Καλημερα παιδια! Πριν λιγο παραγγειλα ενα S3 απο eshop σε αρκετα καλη τιμη νομιζω... Το ηθελα ασπρο και ασπρο ειχε μονο το 32αρι οποτε πηρα αυτο... Διαθεσιμοτητα λεει κατοπιν παραγγελιας σε 2-3 εργασιμες, οποτε το περιμενω τελος της βδομαδας! Ξερει καποιος αν εχεις προστατευτικη μεμβρανη μπροστα? οχι αυτην που εχει το κομματακι για να την τραβηξεις και να την βγαλεις μολις ανοιξεις το κουτι, για την αλλη την διακριτικη λεω!! Επισης τι θα μου λεγατε να προσεξω ως ποιο εμπειροι?! Απο πρωτη φορτηση θηκες κλπ κλπ... ευχαριστω πολυ!!
  10. Aναλογος φιλε... Μετα ισως παραπαει το μαλλι! Προσωπικα με ικανοποιει πληρως, ανταγονιζετε τα περισσοτερα μοντελα της αγορας, και πλεον το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη! οσον αφορα το s3
  11. Thanks... Πρεπει μου φαινετε να κοιταξω καποια θεμα αν υπαρχει εστω στο φορουμ που να αναφερει μια αξηγηση για της ορολογιες του android γιατι εχω μεινει πισω!
  12. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Οταν λες custom rom λες για καποια νεα official?
  13. Καλησπερα παιδια... Πριν 1-2 μηνες κλαπηκε το arc S μου, και την εβγαζα τοσο καιρο με το Aino που ξεθαψα σε κατι συρταρια! Εχω παθει πλακα ομως με το sg3! Για να ειμαι ειλικρινεις, περα απο τις αρκετα ενδιαφερουσες προδιαγραφες του, δεν μου ειχε τραβηξει ποτε ιδιαιτερα την προσοχη (σιγουρα οι φωτο στο ιντενετ αδικουν ιδιαιτερα τα υλικα και την κατασκευη του νομιζω) , μεχρι π το επιασα στ χερια μου! Εκει σκαλωσα! Τι να λεμε! Λεω λοιπον να το παρω σε λευκο! Βλεποντας ομως αυτο το thread μπερδευτικα λιγακι... Αξιζει η αγορα του ρε παιδια τελικα? Θα παρει σαφες θεση η samsung στο προβλημα αυτο π εχει εμφανιστει? Τα ατυχα παιδια που τους καηκαν απο το forum, ταλαιπωρηθηκαν με την διαδικασια της επισκευης? Και για το τελος, μολις τ παρω στ χερια μου ποιες θα ηταν οι απαραιτητες αναβαθμισεις που θα ηταν καλο να γινουν? Ευχαριστω πολυ παιδια!
  14. Παιδια εχω καποιες αποριες σχετικα με το internet στο κινητο μου... Παρεπιπτοντως εχω ενα arc s... Λοιπον, ενεργοποιησα ενα πακετο mb για χρηση στο internet απ τ κινητο, μ εστειλαν τις ρυθμισεις απ την Cosmote και δουλευει κανονικα... αλλα χαζευοντας τις ρυθμισεις ειδα καποιες επιλογες π δεν καταλαβαινω :/ Πρωτα απο ολα! Οπου λεει "προτιμωμενη λειτ δικτυου" εχει τις επιλογες -μονο WCDMA -μονο GSM -WCDMA/GSM Ποιες οι διαφορες?! Επισης τι ειναι η "περιαγωγη δεδομενων"? Πρεπει να τ ανοιγω γ να χρησιμοποιω το internet, οπως ενεργοποιω και την επιλογη "ενεργα δεδομενα"?! Οσοι εχουν χρονο ας βοηθησουν! Ευχαριστω!
  15. Καλησπερα παιδια... Να ρωτησω, υπαρχει καπιος τροπος να προσθεσω καποια transition effects στον προεγκατεστημενο launcher της SE? Γιατι ο μονος λογος π θα αλλαζα launcher θα ηταν αυτος, και θελω να δω αν υπαρχει κατι... ευχαριστω!
×
×
  • Create New...