Jump to content

Kostas35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostas35

  1. Αμερική γίνεται χαμός με τα ακουστικά της Monster και τη "συνεργασία" τους με τα προϊόντα της Apple. Οι επιστροφές πάνε σύνεφο! http://www.slashgear.com/monster-headphones-not-playing-well-with-apple-devices-01111550/
  2. Πήρα τηλέφωνο και τα έχουν σε λευκό. Αν είσαι εντός Ελλάδας γιατί δεν τους ζητάς να στα στείλουν?
  3. Δοκίμασες την αντιπροσωπεία? Ν.Ι. ΛΑΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε. 2108629513. Εγώ όταν είχα πάρει τα x10i, μου έβαλαν να ακούσω και τα s4i και είμαι αρκετά σίγουρος ότι ήταν σε λευκό χρώμα!
  4. Το ζήτημα δεν είναι ο ήχος των ακουστικών να καλύπτει τους εξωτερικούς ήχους, γιατί θα καταλήξεις να μην τους ακούς μετά από λίγο καιρό. Το ζήτημα είναι το noise isolation που μπορεί να σου προσφέρει το ακουστικό ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις! όταν λες φθηνό, πόσα χρήματα θες να διαθέσεις?
  5. Ναι, 3ης Σεπτεμβρίου 166! Εάν μάθω και για κάποιο άλλο κατάστημα που θα έχει demo, θα ενημερώσω!
  6. Από ότι μου έλεγε ένα παιδί εκεί ψάχνουν να βρουν σημεία σε όλη την Ελλάδα, όπου θα μπορεί κάποιος να κάνει ακρόαση! Για αρχή εκεί πάντως!
  7. Στην αντιπροσωπεία, έχουν από ένα μοντέλο ανοικτό και πολλά ear gels!
  8. Στην αντιπροσωπεια, έχουν ανοικτά όλα τα μοντέλα της Klipsch, καθως και κάτι σακούλες με διαφόρων μεγεθών ear gels! Από ότι μου είπε ένα παλικάρι εκεί προσπαθούνε να δημιουργήσουν σημεία όπου θα είναι δυνατή η δοκιμή ακουστικών σε όλη την Ελλάδα! όποιος πάει καλώ θα είναι να ενημερώσουν αν προχωρήσαν με κάποιο άλλο σημείο!
  9. καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στο forum, αλλά ασχολούμαι χρόνια με τα ακουστικά και έχουν περάσει πολλά από τα αυτιά μου. Πάντα είχα το πρόβλημα, όπως και όλοι μας άλλωστε ότι δεν μπορούσα να ακούσω τα ακουστικά που ήθελα IEM και πάντα στηριζόμουνα σε reviews και άλλα forums. Τα καλά νέα, για αρχή τουλάχιστον είναι, ότι για πρώτη φορά είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω ακουστικό ΙΕΜ αξίας 250 Ευρώ, το οποίο και αγόρασα τελικά. Το μοντέλο είναι το Klipsch x10i, ενώ δομίμασα και το s4i, το οποίο για τα χρήματα του το βρήκα καταπληκτικό, είχα και εγώ dba-02 και το s4i το βρήκα πιο αναλυτικό. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι που θα μας δίνουν δυνατότητα ακρόασης!!
×
×
  • Create New...