Jump to content

dimitrisb80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrisb80

  1. Ουπς! δεν πρόσεξα οτι απάντησαν :) Παρτο ως μετάφραση :D
  2. Καλως ήρθες nobig! Θα πάς: Ρυ8μίσεις>Κατάστ. Τηλεφ.>Λοιπές Πληροφορίες :)
  3. Cableguy μιλάω για το σύνολο κι όχι για τα 916 που χρησιμοποιούνται! Οπως είπε κι ο Jowhn έχει σύνολο 5297. Και οταν είπα εσβησα 5-6 φωτογραφίες εννοώ απο τις κλειδωμένες, οπότε αναρωτιέμαι αν αυτό είναι που μου προκάλεσε να χάσω τόσο χώρο! :( Μπορώ να κάνω καποιο Clear ωστε να επανέλθω στα αρχικά δεδομένα και αν ναι πώς? θα χρειαστούν κωδικοί? :wacko: Σχετικά με τα κλειδωμένα αρχεία νομίζω σβήνονται ακόμη και ήχοι αλλα ίσως δημιουργούνται προβλήματα. Οι δυσκολίες που συναντησες μαλλον οφείλονται στο οτι βάζεις λάθος καταλήξεις. Κοιταξε εδώ για να δείς σχετικά: http://www.howardforums.com/archive/topic/296106-1.html ΑLTUS πολύ ενδιαφέρον ακούγεται το UNPEG. Καποιο link? :o
  4. Ρε guys είχα σβήσει μερικές φωτό κ καποια στιγμή βλέπω το εξής: Ελεύθερο: 2647 Χρησιμοποιούνται: 916 Σύνολο: 3563 Κανονικά δεν εχουμε σύνολο γύρω στα 5000 κάτι; Είναι απο τα παιχνίδια που εχω φορτώσει ή μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα απο το σβήσιμο των φωτο; Αν και περίπου 5-6 θυμάμαι ειχα σβήσει. Αν ξερει κανείς ας βοηθήσει. Επίσης αν ξερετε που μπορώ να πάω το κινητό για αναβά8μιση στην α8ήνα γιατί δε γνωρίζω που είναι η αντιπροσωπεία, και αν αξίζει να γίνει. Thnx in advance
  5. Για το V525 αν κατεβάσεις τους Widcomm_Bluetooth_1.4.2.21 drivers ναί δουλεύει.
  6. Ρε παιδιά σχετικά με τα mp3 αν σκεφτείτε οτι το κινητό εχει ενα μεγαφωνάκι είναι λογικό να βάζει κανεις μέχρι 64 σε ποιότητα που ειναι η ανωτερη σε μονοφωνικό. Απο 64 κ πανω μιλαμε για στέρεο ήχο.κ φυσικά μπορεις να βαλεις κ 192 κ οσο θες αλλα θαναι μαλλον ασκοπος χωρος. Βασικά εξαρταται κ απο το είδος του τραγουδιου... π.χ. ενα κομμάτι με πολλα μπάσα το να βάλεις πάνω απο 64 ισως είναι όντως χρήσιμο. Εγω γενικά παίζω με την ποιότητα ωσπου να βρω το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση πάντα με τον όγκο που θέλω να πιάσει στο κινητό.
  7. Χρόνια πολλά σε όλους! Επειδή κάποιοι ρώτησαν και δεν είδα αν πήραν απάντηση σχετικά με την επικοινωνία του κινητού με τον Η/Υ να πώ οτι προσωπικά εχω το Omnius Bluetooth κ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οι drivers της Widcomm 1.4.2.21 καθώς αυτοί που έχει στο συνοδευτικό cd δεν κάνουν. Μετά το να περάσεις φωτο,ήχους και παιχνίδια γίνεται χωρίς πρόβλημα, αλλά κ απο το κινητό προς τον Η/Υ. Σχετικά με το πρόβλημα στην αναφορά αυτό που κάνω είναι μόλις στείλω το μήνυμα να κλείσω το καπάκι του κινητού οπότε με το που έρθει η αναφορά δεν έχεις πλέον κολλήματα. - Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει ενα μινι οδηγό για τις φωτογραφίες; Εννοώ για την έκθεση-συνθήκες φωτισμού. Μου την δίνει που σε ορισμένες είναι κάπως έντονο το pixelιασμα.Μακάρι να καθορίζαμε εμείς την ποιότητα κ το μεγεθος σε όγκο ωστέ να βγαίνουν οσο καλύτερες γίνεται. - Δοκίμασα για λίγη ωρα με ενα φίλο που έχει Sony Ericsson T610 τη λειτουργία του ΒΤ. Τελικά αυτός βρήκε το δικό μου ως 'Motorola' που έτσι τοχω αλλάξει (απο Motorola Phone που είναι κανονικά νομίζω) και εμένα βρήκε 3 κινητά (μια κ που είμασταν σε καφετέρια) αλλα με ονόματα του στυλ G545N45HN δηλαδή γραμματα+αριθμοί.Έστω έτσι διάλεξα ένα αλλα τίποτα. Υπάρχει προβλημα με το συγκεκριμένο κινητο ή έκανα κάτι λάθος;
  8. Ναι ισχύει αυτό χρειάζεσαι το καλώδιο για flash κ περαιτέρω αναβαθμίσεις στο κινητό. Δέν γίνεται με το ΒΤ αλλα το ΒΤ είναι για όλες τισ ΒΤ συσκευές κ θα σου μείνει.
  9. Re paidia egw to .mtf to esteila opws stelnoume fotografia, oxi sto OBEX k de to vriskw. Pou 8a to vrw twra? An mou exei piasei xwro sto etsi tin ekatsa. Kai ayto to Media album pou leei o st@m@tis pou einai??
  10. ti einai ta .mtf arxeia? esteila ena sto kinhto xwris na kserw, pou to vlepoume?
  11. ALTUS Great News . To petyxa k exw svisei kanonika jpg kai gif kanontas overwrite me kanonikh eikona re sy! To dokimases?? De xreiazetai nanai 0kb telika. An sou vgalei kanena error dokimase na kleiseis k na ksananoikseis to kinhto. Gia tis alles fwto "Kinoumenh eikona" den ta katafera vevaia alla jpg k gif xalara. Prospa8hsa na kanw to idio k gia hxous stelnontas mp3 k midi alla enw deixnei oti ta stelnei sto kinhto den ginetai overwrite k malista den vriskw kan to arxeio pou pige. Malista epeidh den eixa dei poso eley8ero xwro eixa prin to kanw den kserw an ayto mou efage xwro k de mporw na to anatrepsw afou den yparxei gia na to svhsw. Opote mhn to epixeirisete kalytera mia k den douleyei allwste ap'oti fainetai. Dimitris :happy:
  12. ALTUS εγώ το μόνο τρόπο που σκέφτηκα είναι κάνοντας δεξί κλίκ στην επιφάνεια> Δημιουργία νέου αρχείου(New)>Bitmap. Φτιάχνει ένα bitmap 0kb το οποίο κ μετονόμασα μαζί κ τύπο σε "Balloon.gif". Δοκίμασα να το στείλω αλλά δέν κάνει σύνδεση με το ΒΤ(FTP connection time out). Σκέφτηκα μήπως να άλλαζα το header με κάποιο hex πρόγραμμα αν αυτό φταίει αλλά μια και είναι κενό αρχείο δε ξέρω αν γίνεται.. :wacko:
  13. Τί γίνεται με εκείνο το καλωδιάκι των 30 ευρώ απο Γερμανό; Το πήρε κανείς να μας πεί αν είναι καλό; Πήγα να το πάρω και δέν το είχανε εδώ στο γερμανό της γειτονίας μου πάντως.
  14. Μήπως πήρε κανείς το καλώδιο που λέγαμε απο Γερμανό να μας πεί αν αξίζει; Καλά ρε παιδιά αυτο το βονταφον λάιβ τη χρέωση έχει... θάνατος είναι!
  15. Μολις τσιμπησα το κινητο, το εβαλα να φορτισει κατα τις 7:45 και πριν λιγο περιπου 9:45 μου λεει η φορτιση ολοκληρωθηκε. Μου ειπαν οτι η πρωτη φορτιση ομως θελει 8 ωρες. Τι γινεται; Χαλασμενο ειναι; Να το αφησω να συμπληρωθουν οι 8 ωρες κ ας μην δειχνει πως φορτιζει; Αν ειναι καποιος μεσα ας μου απαντήσει plzz
  16. Παιδία χαίρετε. Προκειται να αγορασω το Motorola V525 κ επειδη ειμαι παντελως ασχετος με τα κινητα 8α το εκτιμουσα αν μπορουσατε να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις. 1) Στα μηνυματα εμφανιζεται σε κουτι τα δια8εσιμα γραμματα κα8ε πληκτρου με το πατημα του οπως π.χ στα siemens? 2) Τι 8α χρειαστω για να μεταφερω φωτογραφιες κλπ μεταξυ κινητο<->Υ/Η ; Εχετε να προτεινετε κατι συγεκριμενο για αυτο σε φτηνή τιμη; 3) Θα χρειαστω τιποτα σχετικα με αναβαθμιση η για την ενεργοποιηση π.χ των ΜΜS? Αν ναι καποια links? 4) Το πιο πιθανο ειναι να χρησιμοποιω την vodafone ala carte καρτα μου γιατι χρησιμοποιω κυριως sms παρα ομιλια, θα υπαρχει καποιο προβλημα; Ευχαριστω ολους οσους απαντησουν προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...