Jump to content

greg08030

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by greg08030

  1. Γεια σας φιλοι μου. θελω μια βοηθεια. μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω οθονη για το 845??? να την αλλαξω εστω μονος μου. Το εστειλα το κινητο στην βοντα και μου ειπαν 57 με το φπα. Αν γινεται να το αποφηγω αυτο το ποσο. Οποις ξερει και θελει να με βοηθειση ευχαριστω. (η οθονη ειναι κομματακια και το κινητο δεν εχει καμια εξωτερικη γρατσουνια ουτε το εξωτερικο τζαμι της οθονης. το πως το καταφερα ειναι αλλο θεμα ευχαριστω)
  2. :p:p:lol: γεια σου gio-Super-Super!

    Η έκδοση είναι η 0.3 απο το πορτογαλέζικο site!

    Απο εχθες....δουλέβει Τζάμι! (τεστάρω την μπαταρία τώρα) ;)

    Άν προλάβω σήμερα....θα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω!! ;):happy:

     

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Μ1 Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ Μ???

     

     

    --- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

    Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ Μ1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??? ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝ ΤΗΣ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ Η1. ΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ please

     

     

    --- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

    Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

  4. Καλησπέρα σε όλους και πάλι, μετά από αρκετό καιρό απουσίας από το φόρουμ. Βλέπω πως ακόμα μείνατε στα παλιά :)

    Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με λίγες αναβαθμίσεις στα κινητά μας ;)

    1. http://samsungh1.foro.bz/custom-firmwares-roms-f7/roms-disponiveis-para-h1-t16.htm(να κάνετε μετάφραση με το google translate για να καταλάβετε τι κάνει το κάθε firmware. Πάντως από εικόνες πιστεύω πως θα βγάλετε άκρη.)

     

    2. http://samsungh1.foro.bz/rom-s-f7/temas-h1-skins-para-a-rom-chinesa-t38.htm ( Εδώ είναι τα skins που μπορείτε να δοκιμάσετε και να βάλετε τις αρεσκείας σας :) προσοχή, μετά το PDA θα πρέπει να δημιουργήσετε στην κυρία μνήμη του κινητού σας ένα φάκελο "custom" χωρείς αυτάκια και να περιεχέι μέσα ένα .sh αρχείο που θα το βρείτε εδώ http://www.megaupload.com/?d=P2ZD3SRY στο περιεχόμενο του φακέλου S01makefile.sh )

    Τα skins υποστηρίζουν μόνο 3 εκδόσεις firmwares. το ROM nº1 i8320_nk82_mod2.tar, το ROM nº4 Chinese i8320_PDA_V2.tar και το ROM nº8 i8320-M0911-0929.

     

    3ο. Αυτί είναι η κύρια σελίδα http://samsungh1.foro.bz

     

     

    Everyone!

    Care for the flash rom China, as the firmware knows that China has no vodafone present, is to define everything that applies to vodafone 360 (including the application store, maps and privacy), if not put the file CSC at the end of the firmware these apps will possibly disappear. care for the flash rom China, the firmware knows vodafone That China has no present, is to define Everything That applies to vodafone 360 (including the application store, maps and privacy), if not put the file at the CSC end of the firmware These apps Will possibly disappear.

    Do not forget to add the CSC together with the PDA file. Do not forget to add the CSC together with the PDA file.

    but beware, the CSC does factory reset, you may want to make backups. But beware, the CSC does factory reset, You may want to make backups.

     

    γεια σου φιλε μου. αυτα ισχυουν και για το Μ1???

  5. Σας εχει τηχει ποτε να προσπαθητε ενω μηλατε να θελετε να πατησετε καπιο αριθμο (πχ. ανανεωση καρτας που πρεπει να πατησετε τον αριθμο τις καρτας κτλπ) και να σας βγαζει το μηνυμα "αδυνατον κατα την εκτελεση του pc studio"???

    το αποτελεσμα να μην μπορω να κανω ανανεωση καρτας.

    Εχω κλησει το κινιτο πολλες φορες το εχω ανοιξει το ιδιο μηνυμα μου βγαζει και οχι μονο οταν παω για ανενεωση καρτας αλλα γενικα και οταν μιλαω δεν με αφηνει να πατησω καπιον αριθμο.

    το κινιτο δεν το εχω συνδεσει ακομα με το pc μου

     

    το εχω παθει πολλες φορες αλλα εγω το επαθα ενω το ειχα συνδεσει ποιο πριν στο pc αυτο που κανω ειναι να το συνδεσω με το nps και να κανω κανονικη καταργηση της συσκευης δεν ξερω αν βοηθησα φιλε μου

×
×
  • Create New...