Jump to content

greg08030

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greg08030

  1. τη να βαλω για αναζητηση???? λιγη βοηθεια παιδεια οποιος θελει δεν τα παω και πολυ καλα με τα αγγλικα.
  2. Γεια σας φιλοι μου. θελω μια βοηθεια. μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω οθονη για το 845??? να την αλλαξω εστω μονος μου. Το εστειλα το κινητο στην βοντα και μου ειπαν 57 με το φπα. Αν γινεται να το αποφηγω αυτο το ποσο. Οποις ξερει και θελει να με βοηθειση ευχαριστω. (η οθονη ειναι κομματακια και το κινητο δεν εχει καμια εξωτερικη γρατσουνια ουτε το εξωτερικο τζαμι της οθονης. το πως το καταφερα ειναι αλλο θεμα ευχαριστω)
  3. δεν μας λετε ομως καθολου για το Μ1. και εμεις ειμαστε μ@λ@@@@ που το πηραμε αλλα δεν πρεπει να αποζημιωθουμε και εμεις??? ;)
  4. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Μ1 Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ Μ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  5. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ Μ1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??? ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝ ΤΗΣ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ Η1. ΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ please --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  6. γεια σου φιλε μου. αυτα ισχυουν και για το Μ1???
  7. το εχω παθει πολλες φορες αλλα εγω το επαθα ενω το ειχα συνδεσει ποιο πριν στο pc αυτο που κανω ειναι να το συνδεσω με το nps και να κανω κανονικη καταργηση της συσκευης δεν ξερω αν βοηθησα φιλε μου
×
×
  • Create New...