Jump to content

marizaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marizaki

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

marizaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. egw pedia exw to 4 mou xei pesei kamia 20aria fores kai i teleftaia itan katastrofiki... paeiii ragise oli i othoni kai twra ade na tin allaksw..:cry:
  2. ο συγκεκριμενος θορυβος ακουγεται μονο σε ησυχο μερος! στο καταστημα με φασαρια πιστεψε με δεν τον ακους με τιποτα! αλλα οταν μιλας με ησυχια ειναι πολυ ενοχλητικος.εγω σημερα που πηγα στο service ανοιξα την καινουρια συσκευη που μου δωσανε μπροστα τους και δεν ακουγοταν τιποτα! με το που μπηκα στο αμαξι τον ακουσα!μετα ξαναπηγα και ο τεχνικος μου ειπε πολυ απλα οτι δε μπορει να μου το αλλαξει για τριτη φορα!αν και αποκλειται να μου εχουν δωσει 3 καινουρια κινητα και τα 3 να ειχα το ιδιο προβλημα !κατι αλλο παιζεται....
  3. ακεριβως την ιδια ημερομηνια αγορας και γω!(ηταν η μερα φαινεται:p) εγω το χω στειλει 3 φορες !σημερα πηγα η ιδια στο service στη lewforoa8inwn εκει που τα στελνει η vodafone περιμενα 20 λεπτα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΛΛΑ παλι με το προβλημα!εχω ακριβως τις ιδιες οι υποψιες με σενα...δε ξερω τι θα κανω δεν βγαζω ακρη!EPISIS για αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω δεν γινεται αντικατασταση εντος 7 ημερων γιατι η APPLE ειναι η μονη εταιρια που δε δεχεται κατι τετοιο..
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ... το κινητο το αγορασα πριν 2 βδομαδες !απο τη πρωτη στιγμη μου εκανε το ιδιο προβλημα!το πηγα στην εταιρια απαιτωντας να μου το αντικαταστησουν ! ενοεειται πως κατι τετοιο το αρνηθηκαν! μου το κρατησαν καποιες μερες και μου το επεστρεψαν διορθωμενο( και καλα...) !το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει,το ξαναπηγα πισω μου το αντικατεστησαν (απο οσο μου ειπαν) ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! το ξαναπηγα για 3 φορα σημερα στο service και μου αλλαξαν παλι τη συσκευη! το προβλημα ομως εξακολουθει να υπαρχει! τωρα τι κανουν οι τεχνικοι δε ξερω...!:!: ΛΥΣΗ ομως δεν εχω βρει ! ** edit - συνεχόμενα ποστς** ενα θα σου πω μονο! Δεν ξερω σε ποια εταιρια εισαι...ΑΛΛα μην μπλεξεις με COURIER για να το στειλεις ..(γιατι εμενα η ολη κατασταση εγινε με courier οπως μου προτεινανε απο την εταιρια μου για πιο γρηγορα αλλα τελικα κρατησε 2+ βδομαδες)
×
×
  • Create New...