Jump to content

galaxy3gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by galaxy3gr

  1. σύμφωνα με το site του kyrillos βλέπω μόνο μέχρι 5.6
  2. Σύμφωνα με ένα έγκυρο site η official αναβάθμιση σε froyo έρχεται τέλη Μαρτίου: http://www.gsmarena.com/gingerbread_update_for_galaxy_s_coming_froyo_for_galaxy_3_and_5-news-2402.php
  3. έβαλα την JPF όπως λέει ο kyrillos, όλα μια χαρά ως εκεί!!! μετά κάνω εγκατάσταση το z4root (για live wallpapers) και οταν πατάω ROOT περιμένω κανα 20λεπτο και δε κάνει τίποτα. Σε εσάς πόση ώρα κάνει περίπου; ξέρετε καμία αντίστοιχη εφαρμογή που να δουλέβει στο galaxy 3;
  4. Παιδιά για το KIES και εγώ είχα πρόβλημα και έχω να πω: 1) Κάντε ενημέρωση προγράμματος από τις ρυθμίσεις του KIES. 2) Πάνω αριστερά στο KIES πατάς το εικονίδιο για το μενού και πατάς την επιλογή "Ανάκτηση προγράμματος Οδήγησης" ...Αν δε δουλέψουν αυτά ελέγξτε αν ο υπολογιστής σαν καλύπτει της απαιτήσεις του προγράμματος.
  5. Ναι ίσως! Εμένα δε με απασχόλησε και πολύ γιατί έκανα εγκατάσταση το CoPilot και έμεινα περισσότερο ευχαριστημένος!
  6. Κοίτα εγώ δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, αλλά πιο destinator χρησιμοποιείται??? από oteshop που το πήρα ,είχε δωρεάν το MLS Destinator που είναι ψηλοάχρηστο, γιατί χρειάζεται να χεις μέσα και τη κάρτα που σου δίνουν για να τρέχει η οποία δεν έχει ικανοποιητικό "χώρο" 2Gb, που σημαίνει ότι θα μπαίνωβγάζεις τις κάρτες για να χεις gps, (ανούσιο να αντιγράψεις τα δεδομένα της κάρτας 2Gb σε άλλη γιατί εμφανίζει όταν ανοίγεις τον Destinator ότι δεν είσαι εξουσιοδοτημένος) και κατέφυγα σε CoPilot πολύ καλύτερα έτσι!
  7. ΚΑΙ ΕΓΩ Π ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ WIND ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ -ΠΕΡΙΕΡΓΟ- Π.Χ. ΑΝ ΠΑΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚ.->ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝ. ΤΗΛ.->ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ...ΔΕ Μ ΕΒΓΑΖΕ ΤΠΤ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ COSMOTE Π ΕΧΩ ΒΓΑΖΕΙ: -COSMOTE INTERNET, -COSMOTE MMS --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...