Jump to content

gratipa04

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gratipa04

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

gratipa04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια, Τι κανουμε με τους offline google maps.? βρισκω την επιλογη να τον κανα διαθεσιμο offline, τον casharei αλλα οταν παω να κανω πλοηγηση μου λεει θελω data....μιλαω γιατην εκδοση 4.3 παντα.
  2. Καλημέρίζω την κοινότητα, Μετά το update σε official 4.3 το κινητο πολλές φορες μέσα στην ημέρα μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα ¨Unfortunatly the process com.google.process.gapps has stopped" Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα βρήκα την παρακατω λυση (1ο ποστάρισμα) αλλα δυστηχως δεν δουλεψε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2410896 Εχει τύχη σε καποιον απο εσας κατι αντιστοιχο και αν ναι πως το αντιμετωπισε? θα ηθελα να αποφυγω το φλασαρισμα πάλι απο την αρχη αν ειναι εφικτο.. ευχαριστω.
  3. Παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ξαναπερασα τhn stock rom 4.3 και εκανα root ξανα (CF-Auto-Root-t03g-t03gxx-gtn7100) και δειχνει να παιζει μια χαρα.
  4. με home button + power + vol up? αν ναι δεν μπαινει δυστηχως μονο σε download mode με αφηνει.
  5. ναι Μιχαλη και δυστυχως δεν ξεκιναει... μενει στην αρχικη οθονη GT-N7100 κολημένο. προφανως του πειραξα τον bootloader και δεν μπορει να σηκωσει το λειτουργικο. πιστευεις αν ξαναπερασω την 4.3 θα συνελθει?
  6. Καλησπερα και καλη χρονιά, Εκ παραδρομής την ωρα που πηγα να κάνω root το κινητο μου (CF autoroot) μεσω ODIN αντι να πατήσω το πάνω στο PDA πάτησα στο bootloader με αποτέλεσμα το κινητό να μην ξεκινάει. Θεωρω πως αν κατεβάσω την 4.3 και την περάσω πάλι απο την αρχή το πρόβλημα θα ξεπεραστει? Ευχαριστώ Κων/νος
  7. Καλησπέρα Παιδιά! Τα hands free μου περέδωσαν πνέυμα. Εχετε κάποια να μου προτείνετε πέραν απο τα γνήσια? Σκεφτομαι και για bluetooth ακουστικο για να μην ξαναμπλεξω με τα καλώδια. καποια εμπειρια αγόρας απο ακουστικο? με ενδιαφερει να μην εχει καλώδια. Απο κριτικες εχω ακουσει καλα λόγια για τα sony ericsson ειδικα με την ποιοτητα ήχουν και αυτονομία μπαταρίας. Υ.Γ: ψαχνω κατι σχετικά οικονομικο περίπου στα 30€ Καθε γνωμη ευπροσδεχτη, Καλη συνέχεια.
  8. Thanks mike for the info. update: εκανα εκκαθάριση δεδομένων και cache. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο το κινητο μεσα απο play κατεβαζω κανονικα apps. Αν ομως παω μεσα απο το play απο το pc μου και το δωσω ok να το κανει install δεν ξεκιναει ποτε η εγκατασταση στο S3. το περιεργο ειναι οτι μεσα απο το play (ειτε απο το pc ειτε απο το S3) δειχνει οτι τα apps ειναι εγκατεστημενα!!! αλλα που δεν ειναι! καμια άλλη ιδεα?
  9. χαιρετώ την παρέα. Αντιμετωπιζω ένα προβληματάκι. Μετα την αναβάθμιση που έκανα στην 4.1.2 με την επίσημη XXEL4 παρατήρησα ότι δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα application απο το google play. Βασικα απο το play μου δείχνει οτι ξεκινάει να κατέβει το app αλλά απο το κινητό δεν ξεκινάει ποτε το download και το installation. Στο παρελθον οταν πέρασα την 4.1.1 πάλι την επίσημη ελληνικη δεν είχα το παραπάνω πρόβλημα. Να σημειώσω ότι για back/restore χρησιμοποιώ το titanium pro και δεν έχω αντιμετώπισει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμης. Καμία ιδέα για το τί μπορεί να ευθύνετε? Thanks guys!
  10. Χαιρετώ την κοινότητα, Ερώτηση: Παρατήρησα στην πρώτη σελίδα οτι έχει μπεί η XXELL4 Kυπριακό και Ελληνικό firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου). Αυτή είναι η επίσημη unbranded ελληνική έκδοση γιατί απο το sammobile βλέπω δεν έχει βγεί κάτι σε unbranded για 4.1.2 ή είναι η επίσημη κυπριακή? Thanks Guys!
  11. με γειες φίλε μου, ποσο σου πήγε και απο που το πήρες?
  12. Χαιρετώ την παρέα. Πεταξα την ρομ της cosmote οπου ηταν για γελια και πειραματιζομαι λίγο με την official ROM XXDLJ5. Εκανα και auto root χάρη στις πολύτιμες συμβούλες σας. Αυτο που δεν έχω κάνει ειναι na αλλάξω το CSC για πολύ απλά ενω το κατεβαζα απο το play και το εγκατέσησα δεν βρηκα πουθενα την επιλογη EUR ή GRE για να επιλέξω. Εχέις κάποιος τον χρόνο να μου εξηγήσει τι ακριβως κάνει αυτο το CSC σε τι ωφελεί και τι πρόβλημα μου δημιουργεί τωρα που δεν το έχω αλλάξει (πέρα οτι είμαι εκτος εγγυήσης τωρα και αν συμβεί κάτι θα πρέπει να αλλάξω rom πάλι ) δηλαδη να βάλω παλι την rom cosmote Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  13. Μιχάλη ευχαριστώ για την απάντηση, κάπου διάβασα οτι χάνεις την εγγύηση ακόμα και αν βάλεις την official rom (λογικό εν μέρει) φαντάζομαι ομως αν χσναπέρασω την branded rom και κάνω reset τους counters δεν θα φαίνεται οτι το κινητό έχει φλασαριστει σωστά? Πρωτα φλασαρω την official μεσω odin και στο τέλος κάνω root? Ποιο softaware ειναι καλο για root?
  14. Χαιρετώ την κοινότητα, καινούργιος στον κόσμο του Android (προέρχομενος απο iphone 4s Jailbreak) είπα να κάνω μια αλλαγή στην ζωή μου και έτσι αγόρασα ενα S3 δυστηχως branded cosmote. To κινητό αγοράστηκε με ics και πριν κανά μήνα μου ήρθε το update για 4.1.1 JB. Η αληθεια είναι οτι έχω απογοητευτεί αρκέτα με το lag και τα κολήματα που τρώει (μεσα στην βδόμαδα έχω κάνει 3 force reboot) και νομίζω ότι έφτασε η ώρα να πειραματιστώ λίγο με το κινητό μιας και έχω αφιέρωσει αρκετό χρόνο στο myphone (thanks to all). Θα ξεκινήσω για αρχή κάνοντας ενα root με την βοήθεια του οδηγού και στην συνέχεια θα περάσω την official rom (υπάρχει κάποιο Link για αυτή?) Η ερωτηση είναι η εξής: για την ώρα που είμαι unroot ποιο backup application να τρέξω έτσι ώστε όταν γίνω root και περασω την official version να κάνω ένα restore φέρνοντάς μου πίσω ολα μου τα data & apps? Διαβασα για το titanium αλλά είδα ότι πρέπει να είσαι πρώτα root για να το τρέξεις. Έχετε κάποιο άλλη συμβουλή να μου δώσετε που θα πρέπει να προσέξω? κάθε άποψη-βοήθεια δεκτή, Καλη συνέχεια σε όλους, Κων/νος.
×
×
  • Create New...