Jump to content

bmois

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bmois

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

bmois's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει κυκλοφορήσει έκδοση Android 4.3 για το Samsung Wave. Την έχω δοκιμάσει και δουλεύουν κλήσεις, μικρόφωνο, bluetooth, WiFi. Είναι πολύ γρήγορο για τις βασικές λειτουργίες αλλά όταν βάζεις κάποια μεγάλη εφαρμογή αργεί να την φορτώσει. Παρουσιάζει μερικά προβλήματα καθώς ακόμα είναι υπό ανάπτυξη. πχ έχω χάσει μερικές κλήσεις. Δεν δουλεύει ακόμα το GPS νομίζω και το TVout. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ... η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2092353 Προγραμματιστές Tigrouzen, Rebellos, Volk204
  2. Πριν μερικές ημέρες έχει βγει έκδοση Android (Jelly Bean 4.2.2) με μερική υποστήριξη του modem... Δηλαδή γίνεται αποστολή και λήψη SMS μόνο.... Βέβαια από ότι διαβάζω υπάρχουν κάποια προβλήματα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2092353 Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα την συγκεκριμένη έκδοση... θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Έχω δοκιμάσει πριν 2 μήνες προηγούμενη έκδοση από τον συγκεκριμένο developer και πήγαινε αρκετά καλά.
  3. Κατέβασε το KIES από εδώ http://in.samsungmobile.com/support/softwaremanuals/software.do Όταν το τρέχεις κάνει απεγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση και μετά βάζει την καινούρια... Αφού τελειώσει θα δουλέψει και το apps Προσοχή γιατί όταν βγάζει την προηγούμενη έκδοση σε ρωτάει αν θέλεις να σβήσει και τα αρχεία που έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου από την συσκευή.
  4. Αν χωράει σε μία οθόνη 2 widget τότε τα παίρνει. Εγώ πχ έχω βάλει το widget για το Google Maps και Mail, αλλά και το μικρό ημερολόγιο σε μία οθόνη.
×
×
  • Create New...