Jump to content

Elias007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Elias007

  1. Κλείνει αυτόματα...το έχω παρατηρήσει...απλά κάποιες φορές..μου ανοίγει τις ειδοποιήσεις..μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος..?
  2. Να αναφέρω κάτι το οποίο με έχει προβληματίσει λίγο ως προς το touch pro 2..στο οποίο φαντάζομαι θα μπορούν να μου απαντήσουν μόνο οι κάτοχοι της συσκευής. Κατά την διάρκεια μιας κλήσης προφανώς ακουμπώντας το μάγουλο μου στη συσκευή ανοίγω τις ειδοποιήσεις...δεν υπάρχει τρόπος να το αποφεύγω αυτό..? Κάποιο κλείδωμα της οθόνης ίσως..κατά την διάρκεια της κλήσης..?
  3. Μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευή μου..και δεν θα την αλλάζα ούτε με το HD2. Μετά το hard reset..νομίζω πως λειτουργεί μια χαρά..τουλάχιστον προς το παρόν!Πάντως από ότι καταλαβαίνω κάποια αξιόπιστη ROM για να αναβαθμίσω την συσκευή μου..τουλάχιστον από το επίσημο site της htc..δεν υπάρχει..σωστά..?
  4. και με την 2.07 έλεγαν τα παιδιά (στην προηγούμενη σελίδα) ότι έχουν παρόμοια προβλήματα..οπότε προτείνεται να αφήσω την υπάρχουσα ROM και να μην προχωρήσω σε αναβάθμιση..?
  5. Ευχαριστώ πολύ..Athanaso77! Να ρωτήσω κάτι ακόμα..? Αν του κάνω αναβάθμιση και περάσω καινούργια ROM..υπάρχει πιθανότητα να λυθούν τα όποια προβλήματα..? Αν και διάβασα μέσα στο topic ότι με την 2.07 ROM τα παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα..αν έβαζα την 1.86.482.1..? Ευχαριστώ Πολύ..
  6. Παιδιά, message #1350 page 90, του συγκεκριμένου topic.....please help.....
  7. Καλησπέρα παιδιά, μόλις πριν 1 εβδομάδα αγόρασα ένα htc touch pro 2 (μάλλον από τα τελευταία της αγοράς)..!Έχω ένα ψιλοπροβληματάκι..και θα ήθελα τις συμβουλές σας..από την πρώτη ημέρα που το αγόρασα..κάποιες στιγμές ενώ έχω ανοίξει έναν φάκελο π.χ. μηνύματα..ξαφνικά με πετάει στις επαφές..ή ξαφνικά μου ανοίγει τις ειδοποιήσεις..δεν το κάνει έντονα αλλά το κάνει..το πήγα πριν 2 ημέρες στο κατάστημα από το οποίο το πήρα με το σκεπτικό της αντικατάστασης επειδή το έχω μόλις 1 εβδομάδα..αλλά μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω περίπου 1-2 μήνες για να παραλάβω νέα συσκευή..γιατί δεν υπάρχουν πια στην αγορά..οπότε πήγα και το πήρα πίσω και του έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με την ελπίδα ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Πιστεύετε ότι με την επαναφορά μπορεί να λυθεί..ή μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό και θα τρέχω να βρω λύση..? Και κάτι ακόμα..αν έκανα αναβάθμιση λογισμικού από το site της htc..θα λυνόντουσαν μια και καλή τα προβλήματα μου..? Διάβασα ότι με την τελευταία ROM (2.07.482.2) υπάρχουν κάποια προβλήματα..με την προηγούμενη αναβάθμιση (1.86.482.1) υπάρχουν τα ίδια προβλήματα..?ή μήπως τελικά είναι προτιμότερο να αφήσω το τηλέφωνο μου ως έχει με τα wm 6.1....? Ευχαριστώ πολύ..
×
×
  • Create New...