Jump to content

nickrover

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nickrover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας. Μου εφεραν απο την Αμερικη το MIO c520. Μπορω να εγκαταστησω το DESTINATOR ? Διαβασα ολα τα σχετικα threads και βλεπω οτι ειναι λιγο δυσκολο. Μπορει καποιος να βοηθησει ? Η συσκευη εχει εγκατεστημενο το TELEATLAS της Αμερικης. Ευχαριστω.
  2. Φιλε μου κοιτα να δεις κατι, εσυ και οι υπολοιποι που εχετε ασχοληθει με τα ppc και ξερετε 5 πραγματα παραπανω. Εγω ειμαι σε ενα αλλο forum που εχει σχεση με αυτοκινητα,και συγκεκριμενα στο http://www.rx8club.gr Ειμαι μελος του Δ.Σ. και εχω περιπου 3000 post. Αν μπει καποιος νεος στο forum μας και ρωτησει 5 πραγματα γι'αυτο το ιδιαιτερο αυτοκινητο οι περισσοτεροι θα του απαντησουμε, και θα του λυσουμε ολες τις αποριες. Δεν θα πεσουμε να τον φαμε ! Για του λογου το αληθες μπορειτε να δειτε τα Post μου στο παραπανω forum (Nick RX 8). Ετσι και εδω λοιπον καποιοι θα εχουν ψαχτει περισσοτερο απο καποιους αλλους.Λογικο ειναι. Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να δωστε μια απαντηση σε πραγματα που ειναι απλα για μερικους απο εσας. Ευχαριστω για το χρονο σας και sorry για το μεγαλο Post.
  3. Πως γινεται αυτο βημα-βημα ? Μην κοιτας εσυ που τα ξερεις και τα κανεις σε μηδεν χρονο :rolleyes:
  4. Γεια σας Εχω προσπαθησει να βαλω το Hellenic calendar (papadi) στο today screen μου αλλα ματαια... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος ? Δεν το βλεπει οπως βλεπει το spb weather, το spb pocketplus κλπ. Γιατι ? Και κατι ακομα. Εχω το wishbar advance 2, και δεν ξερω πως αλλαζω τα κατω κουμπια, και το κατω φοντο... Ξερει κανεις πως ? Ευχαριστω
  5. Themes που θα βρουμε ρε παιδια ???? Ξερει κανεις ?
×
×
  • Create New...