Jump to content

ioannis_m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.672
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by ioannis_m

  1. Παιδιά προερχόμενος απο Samsung έχω κάποιες χαζές ερωτήσεις..!! κάνοντας swipe down απο την μέση της οθόνης μπορούμε να κατεβάζουμε ειδοποιήσεις ή τον πίνακα ελέγχου οπως wifi κτλ;

    Μπορείς να κανείς swipe στην κάτω παύλα και σου φέρνει το πάνω μέρος της οθόνης στην μέση.Ετσι στην άκρη κατεβάζεις τον πίνακα ελέγχου πολύ εύκολα.

    Να έτσι.9503f3a190b88b30d496fe32d28030fc.jpg
    • Thanks 1
  2. Το μοναδικό πράγμα που μου λείπει από το android είναι το swipe to write,σύρωντας δηλαδή να δημιουργείς λέξεις και προτάσεις.Στα αγγλικά υπάρχει στο iOS keyboard,απλά ελπίζω ότι θα το φέρουν κάποια στιγμή στο ελληνικό πληκτρολόγιο.


    Sent from my iPhone using Tapatalk






  3. Με το εξοικονομώ, δικαιούσαι να κάνεις στην κοινόχρηστη ταράτσα κ χωρίς την έγκριση των υπολοίπων, ΜΌΝΟ τις εργασίες της μόνωσης δώματος και ΜΌΝΟ στο χώρο που βρίσκεται πάνω από το διαμέρισμά σου.


    Tapa



    Και όμως μας ζητήθηκε (όπως και κάναμε φυσικά οι υπόλοιποι) να δώσουμε άδεια να γίνουν οι εργασίες στην ταράτσα γραπτώς με υπεύθυνη δήλωση για τον λόγο ότι είναι κοινόχρηστη η ταράτσα.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Like 1
  4. Στο εξοικονομώ, όπως διαπίστωσες κι εσύ, η μόνωση δώματος γίνεται ΜΟΝΟ στα τετραγωνικά που ανήκουν στην  ιδιοκτησια που βρίσκεται από κάτω.
    Εαν θέλουν να συμμετάσχουν και οι υπόλοιπες ιδιοκτησίες του τελευταίου ορόφου, μπορούν να το κάνουν (με τιμολολόγια εκτός εξοικονομώ),ώστε να είναι ενιαία η μόνωση.)
    Στην περίπτωσή σου, Χωρίς να γνωρίζω σχέδια, κατάσταση, κ τα "δύσκολα" σημεία του χώρου, θεωρώ πως είναι λάθος η μελέτη του συνεργείου και το όποιο κόστος, θα πρέπει να το επωμιστεί αυτό ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.


    Επικοινώνησα με τεχνικό γραφείο και μου είπαν αυτά που μου είπες,με την διαφορά ότι πρέπει και οφείλει να το επωμιστεί το συνεργείο που έκανε την μόνωση.

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Like 1
  5. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος επι τούτου.

    Στην πολυκατοικία που διαμένω (ισόγειο εγω) με άλλα τρία διαμερίσματα,το ένα δίπλα μου ισόγειο και άλλα δυο από πάνω μας,αποφάσισε να κάνει μόνωση στην ταράτσα στην μεριά της μια ξαδέρφη μου μέσω του Εξοικονομώ.Η μόνωση έγινε από την μια μεριά της δικής της κατοικίας και πρόσφατα με την κακοκαιρία Εύα διαπιστώθηκε ότι δεν έκαναν σωστή δουλειά στο σημείο του κεντρικού φωταγωγού της αποθήκης της πολυκατοικίας.

    Στην ουσία ήρθε στο ύψος του φωταγωγού η μόνωση με αποτέλεσμα να γίνεται νεροχύτης που ρίχνει όλα τα νερά στον φωταγωγό και στην συνέχεια στην αποθήκη.Ποτέ δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα με εισροή υδάτων και έφεραν το συνεργείο ξανά να δώσουν λύση.

    Το ζήτημα της υπόθεσης είναι 600€ για να σηκώσουν με ένα τούβλο περιμετρικά τον φωταγωγό τα οποία δεν μπορώ να διαθέσω αυτή την στιγμή (σαν συμμετοχή) και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να συμμετέχω καν σε αυτό το έξοδο γιατί είναι δικό τους σφάλμα και θα έπρεπε να προνοήσουν γι’αυτό όταν έκαναν την μόνωση.

    Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός και αν είμαι υπερβολικός σε όλο αυτό.Θα ήθελα την γνώμη σας.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. Λέγεται ότι η 15.4.1 που έφθασε εχθές διορθώνει την κατάσταση,θα περιμένω δυο μέρες να στρώσει μπας και επανέλθει η αυτονομία.Τώρα με μια μέρα ίδιας χρήσης γυρίζω σπίτι με 35-40% ενώ πριν γυρνούσα με 60-65% και με έβγαζε και την επόμενη μέρα.(δεδομένα ανοικτά σε 5G και Wi-Fi στο σπίτι)


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. IMG-20220306-145840-01.jpg
    Καλή σαρακοστή σε όλους! Ένα πρώτο δείγμα από το νέο TCL 30!
    Πολύ ωραία χρώματα,προτιμώ λίγο saturation παραπάνω από "άνοστες" φωτογραφίες! Λιπάσματα Δραπετσώνας η ιδέα μου;

    Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 2
×
×
  • Create New...