Jump to content

sakis697

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakis697

  1. Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
  2. Χαλια μαυρα ειναι... Αγιες μερες κιολας! Τωρα βρηκε να χαλασει! Αρα απο βδομαδα να παρω ενα τηλεφωνακι εκει που με ειπες κ να το στειλω. Παντως ναι εκανα οτι λυση μου ειπατε!|
  3. Μάλλον ναι. Κ εγώ αυτό πιστεύω. Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία να το στείλω η το στέλνω απο το μαγαζί απο το αγόρασα; Απο Σκρουτζ το πήρα.
  4. Το πρώτο που έκανα ήταν αυτό.
  5. Τελικά ανάβει μόνο όταν ειμαι στην κάμερα. Δεν ξέρω αλλά απο σήμερα άρχισε να βγάζει έτσι η κάμερα. Δοκίμασα με άλλη εφαρμογή πάλι τα ίδια. Έκανα φορματ πάλι τα ίδια. Με την μπροστά βγάζει κανονικά.
  6. Έκανα μια επεξεργασία στο ποστ. Δες λιγο ξανά. Κ γιατί ανάβει συνέχεια; Θα έπρεπε;
  7. Ρε παιδιά μια ερώτηση. Στη κάμερα δίπλα εχει ένα μαύρο αισθητήρα που ανάβει κόκκινο. Τι ειναι; Σαν να ειναι απο τις υπέρυθρες που έχουν τα τηλεχειριστήρια απο την τηλεόραση. https://www.dropbox.com/s/du8hi1nwkoonz9j/File%2029-4-16%2C%2018%2005%2054.jpeg?dl=0 Κ όταν βγάζω φωτό βγάζει έτσι.
  8. Ακομα βοηθας στο φορουμ με τις γνωσεις μου;
  9. Τελεια ρε!
  10. Τελικα ειχα δικαιο εε; :mad::mad::mad::mad:
  11. Αλλαξε φωτο γιατι ψαρωσαμε!
  12. Χθες που πηγα να κανω ποστ ειχε κρασαρει η βαση. Ελπιζω να μην ειναι αυτο το δευτερο ποστ μου. Και οπως ειπαμε, Γιαννη αν το κερδισω θα το δωσω σε σενα! Καλη μας επιτυχια!
  13. Ωραια θα δοκιμασω εναν απο αυτους τους τροπους τοτε. Ειναι παραλογο ομως μια native εφαρμογη να το κανει αυτο. Ειδικα οταν πριν δεν το εκανε καθολου.
  14. Δυστυχως οχι δεν ειναι root και δεν ξερω πως γινεται κιολας σε αυτο το κινητο. Δυο ατομα μονο παιζει να το εχουν!
  15. Μα οχι μονο τις σβηνω, κανω κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το κινητο μενει με τις native εφαρμογες αλλα παλι τα ιδια.
  16. Ναι θελω να αφαιρεσω τον λογαριασμο για να μην ζηταει τιποτα οταν ανοιγει .
  17. Παιδια μπορειται να μου πειτε πως βγαινει o microsoft λογαριασμος οταν ανοιγει το pc? Το ειχα χωρις κωδικο αλλα πηγα να κατεβασω μια εφαρμογη απο το store και τωρα καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστην ζηταει να βαζω τον κωδικο του hotmail.
  18. Οχι παιδια του τα πεταει στα καλα καθουμενα. Εκει που ειναι στο viber, εκει που ειναι κλειστη η οθονη, εκει που στελνει sms. Βαλαμε antimalware, avira, adblock αλλα τιποτα.
  19. Καλησπερα! Ρε παιδια εχει ενα φιλαρακι μου ενα android κινητο το Sigma x treme pq 22 και του πεταει διαφημισεις ετσι στο ακυρο συνεχεια! Κ απο εφαρμογες δεν εχει τιποτα! Κ πριν λιγο κιολας εκανε κ επαναφορα! Κ διαμορφωση την καρτα μνημης! http://i59.tinypic.com/9s4iky.png Να και μια εικονα!
  20. Και κατι ακομα, μου ζηταει στοιχεια της δουλειας μου. Να τα βαλω η θα τους πριξουν κα αυτους;
  21. Αυτο το ετησιο επιτοκιο 15,95% τον αγορων που εχει η πειραιως master card τι ειναι ομως; Εγω αυτο δεν μπορω να καταλαβω, αν αγορασω κατι ατοκα με δοσεις θα ειναι ατοκα η θα εχει συν τον τοκο της τραπεζας; Αλλα λες πειραιως δεν εχει..
  22. Ναι αλλα το τοκος αγορων που εχει η ποστ κρεντι που ειναι στο 15% τι ειναι; Μηπως μπαινει κ αυτο στο συνολικο ποσο;
  23. Πηρα τηλεφωνο για να εκδωσω μια πιστωτικη απο την post credit αλλα με αυτη που μιλησα δεν ειχε κ πολυ ορεξη. Γενικα τι φαση ειναι; Πως αγοραζεις; Θελω να παρω κατι απο το public ας πουμε. Και κανει 300 ευρω με 3 ατοκες δοσεις. Θα δινω στην καρτα κανονικα 100 ευρω τον μηνα; Η θα υπαρχει και καποιος τοκος για την τραπεζα; Δουλευει ετσι οπως το σκεφτομαι;
×
×
  • Create New...