Jump to content

L2E2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by L2E2

  1. Δεν είναι μόνο 14χρονα. :cool: Όσο πολυ κι αν θες να το πιστεύεις. :p Και δεν λέω πουθενά ότι δεν είναι επηρεασμένο από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της Meyer. Είναι ευρέως γνωστό οτι είναι. Και δεν ξέρω αλλα φυσικό μου φαίνεται, αυτά που γράφει κάποιος να επηρεάζονται και απο αυτό που πιστέυει. Επίσης δεν θεωρείται "βρώμικο" το οτι η Μπέλλα θέλει οτι θέλει να κάνει πριν απο το γαμο όπως λες. Απο τη στιγμή περισσότερο δε που ειδικότερα τα βιβλία, γιατι στη ταινία δεν φαίνεται τόσο, είναι από τη πλευρά της Μπέλλας, δηλαδή βιώνεις την ιστορία από τη μεριά της δεν το βλέπεις σαν βρόμικο. Και δεν της ζητάει να την παντρευτεί γιατί μόνο τότε η "αγάπη τους θα είναι αιώνια και πραγματική". Της ζητάει να τη παντρευτεί γιατι θέλει να τη παντρευτει. Πουθενά δεν αναφαρέρει οτι το σεξ είναι κάτι κακό. Ούτε ότι το να καταπιέζεις τις ορμές και τις επιθυμίες σου είναι καλό. Απλά συμβαίνει σε αυτή την ιστορία. Την κάνει διαφορετική απο τις άλλες. Και ξέρω ότι είναι χαζό να μην κάνεις έρωτα με κάποιον, από τη στιγμή που νιώθεις έτοιμος γι αυτό. Όπως κ η καταπίεση των οποιοδήποτε συναισθημάτων. Δεν το προωθεί αυτό. Δεν σηκώθηκε ένα πρωί και είπε "Ας γράψω σήμερα κάτι να προωθήσω το μορμονισμο" Απλά πιστεύει σε αυτόν και όταν πιστεύεις σε κατι το θεωρείς δεδομένο. Γιαυτό και έχει αρκετά στοιχεία μέσα η ιστορία. Αν και αναφέρεται οτί η Μπέλλα είναι άθεη. Και νομίζω πουθενά δεν μιλάει στο θεό (και δεν εννοώ τον Εντουαρτ :p). Οπότε αυτό έρχεται λίγο σε αντίθεση, δεν νομίζεις? Αλλά δεν συμφωνώ οτι τα κοριτσάκια μόλις το δουν θα αλλάξουν θρησκεία ή ιδέες. Και πιστεψε με έχω μιλήσει με πάνω απο αρκέτα άτομα για να είμαι σίγουρη για αυτό. Μπορεί να συμβεί σε μεμονομένες περιπτωσεις όπου τα άτομα "πάσχουν" από αμάθεια, και κατεβάζουν αμάσητο οτι βλέπουν, αλλα αυτό δεν θα ήταν το μονο, που θα τους "κατεστρεφε". Εγώ μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο πάντως δεν έχω συναντήσει. Βασικά μη σου πω ότι το αντίθετο συμβαίνει, φτάνοντας στο άλλο άκρο, αλλα δεν μπορω να είμαι σιγουρη έχοντας μόνο συγκεκριμένα παραδείγματα.. Για το "porn for girls" δεν νομίζω οτί μπορώ να διαφωνήσω. :lol: Υ.Γ. χμμ τελικά μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να το παίρνω απόφαση αυτό με τη Ashley Greene :confused:
  2. Σεβαστά όλα αυτά, άλλωστε είναι γνώμη σας! Απλά τυχαίνει, εγώ, και μερικά εκατομμύρια κόσμος ακόμα, να έχουμε διαφορετική. :D Δεν είναι ακριβώς έρωτας με μια ματιά, είναι πεπρωμενο. Ειτε πιστεύεις, είτε δεν πιστευεις σε αυτό. Εγώ βασικά δεν ξέρω αν πιστεύω. Αλλά είναι τόσο όμορφο να ξερεις οτι μπορεί να υπάρξει και τετοια αγάπη. Άλλα ξέχασα, μιλάω σε αντρες :rolleyes: Και άμα προσέχατε λίγο όταν βλέπατε τις ταινίες :p η Μπέλλα θέλει να κάνει σεξ με τον Έντουαρτ, αυτός δεν θέλει πριν το γάμο, γιατί έχει στο μυαλό του τη ιδεολογία των αρχών του 20ου αιώνα. Και επίσης γιατί φοβάται ότι μπορεί να τη δαγκώσει και αυτό δεν θέλει να συμβεί, τουλάχιστον όχι ακόμα, γιατί φοβάται ότι θα χάσει τη ψυχή της κλπ, κλπ, κλπ. Τες πα, μη σας ζαλίζω με αυτά. Δεν νομίζω οτί αυτό προωθεί και πολύ στα παιδάκια το να μην κάνουν τίποτα πονηρό, ούτε και καθησυχάζει τους γονείς.. Επίσης ο Εντ, ξέρει από τη πρώτη στιγμή οτι η Μπέλλα είναι κάτι ξεχωριστο γι' αυτόν. "La tua cantante" ;) Το αίμα της μοιαζει τόσο ακαταμάχητο γι'αυτόν, γι αυτό και στην αρχή θέλει να φύγει μακρυά της. Για να μην τη δαγκώσει μπροστά σε ολόκληρη τάξη με παιδια. Μετά καταλαβαίνει οτί δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη της, και μετά από τόσα χρόνια, που τίποτα δεν του τράβαγε την προσοχή, αυτό ήταν κάτι καινουριο, κάτι ενδιαφέρον ξανά. Ουφ, θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι αυτό οπότε καλύτερα ας σταματήσω εδώ! :happy: Επίσης, OMG. Τι έχετε πάθει όλα τα αρσενικά με την Ashley Greene??! Άλις, ή αυτή που βλέπει το μέλλον, όπως την καταλαβαινετε τελος πάντων! Το λέω γιατί, την έχω πάθει ξανά. Η Ρόζαλι, (η ξανθιά), δεν σας αρέσει καθόλου?? :blink:
  3. Ήταν περισσότερη ώρα απλώς εκτος απο το τέλος που είχε μεγάλη σκηνή οι υπόλοιπες ήταν αρκετά μικρότερες. Συνφωνώ οτι επιλεχτηλκαν με βάση και αυτά τα κριτήρια, αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο καλούς ηθοποιούς.
  4. Βασικά είναι στο πόσο αντέχεις να βλέπεις ταινιές (ή αντιστοιχα βιβλία) που περιγράφουν τόσο δυνατά συναισθήματα. Είναι μόνο για όσους έχουν δυνατή κράση ;) και βγαίνοντας λίγο offtopic : Όσον αφορά τους ηθοποιούς, Baator, δες και άλλες ταινίες τους, δες τις ερμηνίες τους και θα με θυμηθείς ;) (Panic Room, Speak, The Messengers, Cold Creek Manor, Remember me, The Haunted Airman, Harry Potter 4, etc, etc)
  5. Εγώ το λατρεύω ό,τι και να λέτε! :grin: Τα βιβλία ειναι πολύ ωραία, αλλα και οι ταινίες. Τα βιβλία, βεβαια, παντα είναι καλύτερα, όπως και να το κάνεις! Οι ταινίες οσο πάνε γίνονται και καλύτερες. Αν και μου άρεσε πιο πολύ η πλοκή της 1ης, η Έκλειψη είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Τα εφέ, οι ηθοποιοί. Γιατί ναι, η Kristen Stewart είναι πολύ καλή ηθοποιός. Όπως και ο Robert Pattinson. Και πιστέψε με, δεν είμαι καμία από τις "ερωτοχτυπημένες" μανιακες fan. Έχω δει και άλλες ταινίες τους. Όπως επίσης Michael Sheen, Dakota Fanning, Rachelle Lefevre (Πραγματικά κρίμα που την αλλάξαν στο 3ο). Είναι τα συναισθήματα που σου περνάει. Είναι όλα τόσο δυνατά. Όπως και οι χαρακτήρες. Ο καθένας τους τόσο ξεχωριστός. Και, επίσης, το απαγορευμένο είναι πάντα πιο γλυκό. ;) Ένα μεγάλο μπράβο στη Stephenie Meyer που ήταν η αιτία να αρχίσει όλο αυτο. :clap:
  6. Για κάποιον που με πόνεσε κ με πονάει όσο κανείς άλλος.. Άγονη πλήξη μιας ζωής, δίχως έρωτα της ερημιάς μου τέρας, της πόλης μου θηρίο μη με φοβάσαι αλλοπαρμένη έκφραση οι τοίχοι σου θυμίζουν τον πρώτο σου έρωτα οι πιο πολλοι αδιάφορα κενοί, σε λυγίζουν όπου και να 'σαι στα σκοτεινά δρομάκια οι σκιές γλιστράνε επικίνδυνα Στα ηλεκτρισμένα ξενυχτάδικα οι γυναίκες μισοκρύβονται πίσω απ' τη λήθη Στα κολασμένα παζάρια της λεωφόρου οι αστυνόμοι οι πλούσιοι επαρχιώτες μηχανόβιοι μάσκες ακάλυπτες μικρές στο γύρο του θανάτου που τρεμοπαίζουν τον άγγελο ή τον δαίμονα στις άκρες των δακτύλων τους, ξημέρωμα Σαββάτου Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο για να μην υποφέρεις φύγε μακριά μου, κρύψου από μένα δεν ξέρω αν φεύγεις, τώρα, για το λίγο μου ή αν αυτό που νιώθω ήταν πολύ πολύ για σένα (?), πολύ για σένα Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο...
  7. Το You've got the love, Florence + the Machine για ήχο κλήσης και το Say it των Blue October για μυνήματα :p
  8. Ανόητες Αγάπες - Πυξ Λαξ & Πάνος Κατσιμίχας Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο - Πυξ Λαξ
  9. Οι Tomandandy εχουν συνθέσει το score: http://www.youtube.com/watch?v=a7pcF7U0z0A Εννοείς αυτό ή μήπως το: ?
  10. Γεια σας! Ψαχνω το τραγούδι απο τη διαφήμιση SaferInternet και δεν το βρίσκω πουθενά! :wacko: Η έστω αν εχει δημιουργηθεί μόνο για τη διαφήμιση, ποιος το τραγουδάει! :whistle: Χμμ, ξέρει κανείς τιποτα? Πολύ ωραία διαφήμιση, κ αν είναι ελληνική θα έλεγα μια απο τις ωραιότερες ελληνικές! :clap: Η διαφήμιση
×
×
  • Create New...